Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" LG OLED55C21

Termékkatalógus
55" LG OLED55C21
4,8 44 értékelés
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612d13c1 Termékszám:  OLED55C21LA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55C21

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen LG televízió. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Nvidia G-Sync elégíti ki minden igényes játékos igényét. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszert kapta, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" LG OLED55C21 TV legfontosabb jellemzői

  • Ezen LG TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround gondoskodik a mozis hangélményről
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek LG televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely rendkívüli élességet garantál.

Televízió 55
Televízió 55

OLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen OLED technológiát használó TV nagyszerű látványt biztosít. Az OLED kijelző jól ismert magas kontrasztjáról, széles látószögéről, gyors válaszidejéről és élénk színeiről. Az egyes pixelek egyedi be- és kikapcsolásának köszönhetően igazán gazdag fekete árnyalatokat ér el. Az OLED kijelző energiatakarékos, mert csak az aktuálisan bekapcsolt képpontok fogyasztanak energiát.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision továbbfejlesztett verziója. Az optimális kép a környezeti fény alapján kerül beállításra, a TV-n elhelyezett szenzor segítségével.

Televízió 55
Televízió 55

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és nvidia G-Sync funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Ez a remek LG tévé rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ezen WebOS smart TV számos hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a fejlett LG TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV támogatja a kézmozdulatokkal való vezérlést. Beállíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

A tökéletes TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Miracast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett LG OLED televízió lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd meg később. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

75,6 × 122,2 × 23 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

70,3 × 4,51 cm (ma×mé)

Tömeg:

14,4 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    81 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    152 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    81 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    152 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,2 cm Kész!
    Magasság
    75,6 cm Kész!
    Mélység
    23 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,51 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    45 cm Kész!
    Tömeg
    14,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    40 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Tisztelt Alza! Mindegyik LG 55C2 tévé, kiállított termék volt, és ezért akciós? Köszönettel M. János

    Kérdések és válaszok: 55" LG OLED55C21
    Kiegészítők: 55" LG OLED55C21 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55C21. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG OLED55C21. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C21. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C21.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ