A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

55" LG OLED55G1

Termékkatalógus
55" LG OLED55G1
4,5 7 értékelés
Televízió - SMART TV, OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100 / 120 Hz, HDR10, Dolby Vision és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Asszisztens, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, WebOS operációs rendszer, 300×300 VESA, 60 W hangszóró, Dolby Atmos és Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WK612d13a Termékszám:  OLED55G13LA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG OLED55G1

Legyen a Te nappalidnak is része az új LG OLED55G1 televízió és élvezd a remek képminőséget bármilyen helyzetben. A 139 cm-es televízió belsejében az a9 Gen4 AI 4K processzor rejtőzik, amely automatikusan feljavítja az LG OLED55G1 képét. A TV önállóan világító pixelek használatával 100%-os színhűséget biztosít. Ennek hála az LG OLED55G1 képes az olyan mély kontraszt visszaadására, amellyel a televízió egyenesen magával ragad az akcióba. Támogatja a HDR10 PRO, Dolby Vision IQ és HLG PRO szabványokat, ezekkelnyújtsima, színekben gazdag képet. A gyártó örömet szerez a gamereknek, hiszen az LG OLED55G1 televízió G-SYNC és AMD FreeSync Premium támogatással is büszkélkedhet, amely a következő szintre emeli a játék élményét. Az LG OLED55G1 készülék beépített 60 W-os hangszórókkal büszkélkedhet, a Dolby Atmos rendszerrel együtt eredményez térhatású hangzást. Könnyedén csatlakoztathatod az okostelefonodat a televízióhoz illetve használhatod a hangsegéd funkciót is. Az LG OLED55G1 dizájnos televíziót VESA 300 ×300mm-es konzollal rögzítheted a falra, a készlet pedig tartalmaz egy különleges SLIM konzolt.

Az LG OLED55G1 OLED TV fő előnyei

  • 139 cm-es okostévé
  • Az LG OLED55G1 OLED TV 4K felbontást alkalmaz (3840 × 2160)
  • Az intelligens TV önállóan világító pixeleket használ, amelyek valósághű színeket és nagy kontrasztot eredményeznek
  • A gamerek örömmel fogadják a G-SYNC és AMD FreeSync Premium támogatást
  • A HDR10 PRO, a Dolby Vision IQ és a HLG PRO támogatás a lehető legsimább és legtisztább, színgazdag képet nyújtja minden helyzetben
  • Az OLED Motion Pro technológia csökkenti a mozgás elmosódását és lehetővé teszi a gyors akció lehető legsimább megjelenítését
  • Az a9 Gen4 AI 4K processzor automatikusan javítja a TV képét, még jobbá teszi a tévénézés élményét
  • Az LG OLED55G1 OLED TV Dolby Atmos technológiával rendelkezik a térhatású hangzás érdekében
  • A TV integrált 60 W-os hangszórókkal rendelkezik
  • A ThinQ AI technológiának hála használhatod a hangsegédeket is 
  • Támogatja a népszerű streaming szolgáltatásokat, mint pl. Apple TV vagy Netflix
  • Az okostelefon csatlakoztatásának lehetősége az LG OLED55G1 OLED TV-hez 
  • Falra szerelés lehetősége - VESA 300 × 300 mm konzollal, a csomagban található egy különleges SLIM tartó

LG OLED55G1 — a legjobb OLED TV az LG-től

Az LG OLED55G1 okostelevízió olyan következő generációs panellel készült, amely egy további réteggel és még inkább ellenálló, fényáteresztő réteggel rendelkezik. Ez optimalizálta a panel dizájnját, a fejlett fényhullámok pedig fokozott hatékonyságot jelentenek. Ezért tekintheted meg az LG OLED55G1 TV kijelzőjét élesebb képpel és nagyobb tisztasággal.

LG OLED55G1

Tedd ragyogóbbá a világot az LG OLED55G1 OLED TV-vel

A csúcs-modern technológia és az önállóan világító pixelek olyan lenyűgöző képminőséget nyújtanak, amelyet eddig még soha nem tapasztaltál meg.

LG OLED55G1

Sima mozgás tökéletes kontraszttal

Az LG OLED55G1 televízió intelligens funkciói és a felhasznált technológiák hihetetlenül magas képminőséget garantálnak. A mozgás még a gyors jelenetekben is teljesen simának hat. A kontraszt pedig csodálatos, hiszen a fekete valóban fekete színű.

LG OLED55G1

Az LG OLED55G1 önállóan világító pixeleket használ

Az OLED panel önállóan világító pixelek millióit használja, ezáltal a színek teljesen egyedi módon tűnnek ki. Pontosan ezért a feketét és a többi színt eddig még soha nem látott módon tekintheted meg az LG OLED55G1 SMART OLED televízió képernyőjén.

Élvezd a hihetetlen kontrasztot az LG OLED55G1 SMART OLED TV-n

Az LG OLED55G1 SMART OLED okos TV játszi könnyedséggel tesz túl a klasszikus LED televízió teljesítményén az önállóan világító pixelek használatával. Hiszen ezáltal nemcsak lenyűgözően pontos színeket, hanem tökéletes fekete színt és valósághű kontrasztot alkot.

Az LG OLED55G1 SMART OLED TV dizájnos darab

Az LG OLED55G1 OLED televízió egy olyan dizájnos darab, amely tökéletesen olvad egybe a fallal. A készüléket rendkívül vékony profil jellemzi, úgy mutat, mint egy művészeti alkotás. Az LG OLED55G1 TV ízléses kiegészítése lehet minden belső térnek.

LG OLED55G1 OLED TV valósághű színekkel

Dőlj hátra és élvezd a lélegzetelállító képvilágot olyan színekkel, amelyek tükrözik az eredeti kép valódi színét. Az Intertek ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED55G1 OLED televízió 100%-os színhűséggel jeleníti meg a színeket.

Az LG OLED55G1 OLED TV nem csak a szórakoztatás forrása, hanem a belső tér ízléses kiegészítése

Egyenes és éles vonalak, lenyűgöző vékony keret és stabil, stílusos állvány - az LG OLED55G1 OLED televízió amellett, hogy tökéletesen illik bármilyen belső térbe, jobbá is teszi azt. Az LG OLED55G1 SMART OLED televízió az okos technológiák illetve számos innováció és design ötvözete. Ennek hála ajtó a szórakozás világához.

LG OLED55G1

LG OLED55G1 OLED TV tengernyi szórakozással

Az LG OLED55G1 SMART OLED televízió hozzáférést biztosít az olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint például az Apple TV vagy a Netflix. Megszámlálhatatlan számú film, sorozat, dokumentumfilm vagy sportműsor elérhető egyetlen helyen.

LG OLED55G1

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos támogatás

Az LG OLED55G1 OLED televízió egyedülálló technológiával kínálja a legjobb megtekintés élményét.

  • Dolby Vision IQ - az LG OLED55G1 intelligens televízió automatikusan állítja be a képet a megtekintett műfajnak és környezetnek megfelelően
  • Dolby Atmos - az LG OLED55G1 televízió multidimenziós, térhatású hangzást hoz létre az egész nappaliban
LG OLED55G1

FILMMAKER MODE™

A FILMMAKER MODE™ üzemmód használatával lehetőséged van a filmkészítők szemével megtekinteni a filmeket. Az üzemmód aktiválásával az LG OLED55G1 OLED televízió kikapcsolja a mozgás kisimítását és megőrzi az eredeti képarányt, színeket és frekvenciát.

Gyűrd le az ellenfeleket - az LG OLED55G1 OLED TV technológiája segít a győzelemhez vezető úton

Az LG OLED55G1 SMART OLED TV gyors válaszidővel és gamer funkciókkal járul hozzá a könnyebb játékhoz a meccsekben. Sima játékélmény vár rád nagyszerű felbontással a televízió paneljén. Az LG OLED55G1 OLED TV nemcsak a filmek és sorozatok megtekintéséhez jó választás, hiszen a következő szintre emeli a játék élményét.

LG OLED55G1 OLED TV

Csak a legjobbaknak

Az LG a játékok legjobbjaival dolgozik együtt, ez az oka annak, hogy a lehető legmagasabb minőségű szórakozást élheted át az LG OLED55G1 OLED TV képernyőjén. A televízió rendelkezik a G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium tanúsítványokkal, amelynek hála nagyszerű képminőséget, gyors válaszidőt illetve képhibáktól és töredezéstől mentes, sima képet biztosít.

LG OLED55G1 OLED TV

Az LG OLED55G1 OLED TV gondoskodik a játékok optimalizálásáról

A Game Optimizer technológia elmenti a játék beállításait, ezáltal lehetővé teszi az LG OLED55G1 OLED TV képének beállítását és a játék grafikájának optimalizálását.

LG OLED55G1 OLED TV

1 ms-os válasz

Az LG OLED55G1 OLED TV 1 ms-os válaszidővel dolgozik. Az ALLM és eARC támogatással megfelel a HDMI 2.0 specifikációknak. Ennek hála gyorsan mozgó, nagy felbontású tartalmakat élvezhetsz az LG OLED55G1 OLED televízión.





Az LG OLED55G1 OLED TV olyan sportmérkőzéseket hoz el, mint ezelőtt még soha

A sport megtekintése az LG OLED55G1 OLED készüléken olyan érzés, mintha a stadionban ülnél, ezáltal élvezheted a mérkőzéseket a maguk szépségében. Még a gyorsan mozgó sportesemények is elmosódás és szaggatás nélkül, sima mozgással jelennek meg, így minden részlet kiemelkedik az LG OLED55G1 OLED TV képernyőjén.

LG OLED55G1 OLED TV

Az LG OLED55G1 OLED TV sima mozgása

A televízió az OLED Motion Pro technológiát alkalmazza, amely csökkenti az elmosódást illetve a lehető legsimább módon jeleníti meg a mozgást. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb részletességgel tekintheted meg a sportközvetítéseket zavaró elemek nélkül.

LG OLED55G1 OLED TV

Az LG OLED55G1 értesítéssel kedvez a sport szerelmeseinek

Érdekelne, hogy hogyan teljesít a kedvenc csapatod, azonban nincs lehetőséged vagy időd a meccs követésére? Az LG OLED55G1 TV nem zavaróan vetíti ki a meccs aktuális állását, így mindig képben lehetsz.

LG OLED55G1 OLED TV

Csatlakoztasd a hangszórókat a Bluetooth Surround használatával

Az LG OLED55G1 televízióval könnyedén csatlakoztathatod a hangszórókat Bluetooth vezeték nélküli technológiával. Ennek hála minden tartalmat a maximumon élvezhetsz a csúnya kábelek nélkül.



Az LG OLED55G1 OLED TV agya az a9 Gen4 AI 4K processzor

Az LG OLED55G1 okostelevízió az a9 Gen4 AI 4K processzort használja. Ez egy olyan chip, amely elemzi és javítja az LG OLED55G1 televízió képét. A processzor a mélytanulás algoritmust alkalmazza, amellyel minden képi- és hangbeállítás automatikusan történik.

Az LG OLED55G1 automatikusan beállítja a képet

A mélytanulás algoritmust alkalmazó processzor több mint egymillió vizuális adatpontot tartalmazó adatbázissal dolgozik. Az LG OLED55G1 könnyedén felismeri a lejátszott tartalmat, megszünteti az zajosságot és optimalizálja a képet.

A mesterséges intelligencia is segít a hang beállításában

Az LG OLED48C11 OLED televízió professzionális szintre finomhangolja a hangzást. Az Auto Volume Leveling megőrzi az állandó hangerőszintet a különböző tartalmak esetén.

Az LG OLED55G1 TV képernyő kíméli a szemed

Az LG OLED55G1 OLED TV kevesebb kékfényt bocsát ki, így nem ér fotóbiológiai kockázat. Nyugodtan dőlj hátra és élvezd a megszakítás nélküli tévénézés élményét.

Az LG OLED55G1 OLED TV környezetbarát

Az LG OLED55G1 televízió gyártásához kevesebb műanyagot és összességében kevesebb veszélyes anyagokat használtak fel. Az LG márka tudja, hogy fontos a bolygónk jövője.

Az LG OLED55G1 valódi intelligens technológiával - ThinQ AI

Élvezd a tartalmak megtekintését az LG OLED55G1 televízión a hangvezérléssel. Válaszd ki a kedvenc hangsegédedet és használd a hangodat a televízió vezérléséhez. *Az új kezdőképernyő megkönnyíti a navigációt.

* A támogatott szolgáltatások, ajánlatok és alkalmazások országonként eltérhetnek.
** A 
megjelenített menü kiadásakor változhat.
*** A 
hangvezérlés és a nyelvi támogatás elérhetősége termékenként és országonként változó.

LG OLED55G1

Vezéreld az LG OLED55G1 TV-t a hangoddal

Az LG OLED55G1 televízióval egyszerű parancsok segítségével vezérelheted az otthoni IoT rendszert.

LG OLED55G1

Újratervezett távirányító

A Magic Remote távirányító ergonomikus formatervezésével tökéletesen illik a kézbe. A továbbfejlesztett tartalomcélzással illetve a böngészőrendszerrel könnyebb a keresés. Emellett nagyra értékelheted a Magic Tap funkciót - ennek hála összekötheted az okostelefont az LG OLED55G1 tévével.

LG OLED55G1

Az LG OLED55G1 új otthont teremt

Az LG OLED55G1 televízió kezdőképernyőjét újratervezték, hogy az a lehető leginkább átlátható legyen, így könnyedén megtalálhatod az általad kívánt tartalmakat. A keresési előzményeid alapján személyes ajánlásokat is kaphatsz.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    107 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    165 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    107 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    165 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,5 cm Kész!
    Magasság
    76,5 cm Kész!
    Mélység
    27,1 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,31 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    116,8 cm Kész!
    Tömeg
    22,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG OLED55G1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55G1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG OLED55G1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55G1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55G1.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ