30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

55" Samsung QE55Q80D

Termékkatalógus
55" Samsung QE55Q80D
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, F energiaosztály
Variánsok
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR175n6 Termékszám:  QE55Q80DATXXH Gyártó honlapja:
55" Samsung QE55Q80D 419 990 Ft 399 900 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

55" Samsung QE55Q80D

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung QLED TV. Samsung Q80D Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming garantálja minden igényes játékos elégedettségét. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését ezüst szín egészíti ki. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung QE55Q80D televízió kulcsfontosságú jellemzői

  • A nagyszerű Samsung Samsung QLED Samsung Q80D sorozatú televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A nagyszerű hangzásért 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung tévé a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a lenyűgöző 55" Samsung QE55Q80D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes otthoni filmezésről.

HDR formátum támogatás

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 55
Televízió 55

Válj top játékossá ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Tizen okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern Samsung televízió összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0.3. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes funkció a 360°-os videólejátszás. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Nagyszerű társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern Samsung QLED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Köszönhetően a speciális PIP (kép a képben) funkciónak, egy képernyőn láthatunk két különböző forrásból származó képet. Az integrált webkamerának hála indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

76,8 × 122,76 × 25,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

70,62 × 4,72 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

24,4 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Bixby Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!
    Tápellátás
    AC 220-240V Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,76 cm Kész!
    Magasság
    76,8 cm Kész!
    Mélység
    25,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,62 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,72 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    36,8 cm Kész!
    Tömeg
    24,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    40 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    77 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    224 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!
    Fogyasztás készenléti üzemmódban
    0,5 W Kész!
    Maximális fogyasztás
    245 W Kész!
    Általános fogyasztás
    77 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 55" Samsung QE55Q80D termékhez:

    75" Samsung QE75Q80D

    Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, levehető webkamera, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    699 900 Ft
    Szállításra kész 2 db
     

    85" Samsung QE85Q80D

    Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, levehető webkamera, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    1 049 000 Ft
    Szállításra kész 2 db
     

    50" Samsung QE50Q80D

    Televízió - SMART, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    349 900 Ft
    Szállításra kész 2 db
     

    65" Samsung QE65Q80D

    Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, levehető webkamera, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    599 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Samsung QE55Q80D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q80D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung QE55Q80D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q80D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q80D.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ