Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Samsung QE55Q82

Termékkatalógus
55" Samsung QE55Q82
Televízió - SMART TV, QLED, 140 cm, 4K Ultra HD, PQI 3700 CMR (100Hz), Direct LED, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, HbbTV 1.5, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 200×200 mm VESA, 20 W hangszóró, B energiaosztály
Kód:  WR181d32 Termékszám:  QE55Q82RATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung QE55Q82

A lenyűgöző nézői élményhez kell egy olyan televízió, amely tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A nagy méretű, 55" nagyság, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontás révén a(z) 55" Samsung QE55Q82 ideális választás a nagyszobába. A fantasztikus, 4K UHD felbontású TV négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. A QLED képalkotó technológia nagy teljesítményű Quantum Dot diódák használatával szavatol csodálatosan élénk színeket a teljes képernyőn. A kép ezzel a technológiával a lehető legnagyobb hűséggel kerül visszaadásra. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 55" Samsung QE55Q82 Smart tévé fontos tulajdonságai

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • Fejlett QLED technológia a kiváló minőségű és élethű színvisszaadás érdekében
  • 100 Hz frissítési gyakoriság a lenyűgözően sima képért, amit legfőképp akciójeleneteknél lehet igazán észrevenni
  • 55" képernyő nagyságú televízió
  • A(z) 55" Samsung QE55Q82 tévé operációs rendszere: Tizen
  • Multimédiás funkciók: gamer mód, lejátszás usb-ről, felvétel usb-re és hotel mód
  • HbbTV funkció, amivel pl. az adott csatorna műsorai, videóarchívumok, vagy akár hírösszefoglalók listájáról válogathatunk
  • A hangvezérlő technológia megszünteti a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • A játék mód kiküszöböli a kép késleltetett megjelenítését, miközben játszol, ennek következtében teljes mértékben uralhatod a játékot
  • WiFi-technológia a(z) 55" Samsung QE55Q82 könnyű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth a más készülékekkel történő egyszerű párosításhoz
  • Mód pendrive-ra történő mentésre, a kedvenc sorozatok felvételére és későbbi visszajátszására
  • VESA szabványos tartóhoz előre kivágott lyukakkal egymástól 200×200 mm távolságra pl. falra történő felszereléshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) 55" Samsung QE55Q82 TV rendkívüli képminősége

Nem szeretnéd kevesebbel beérni, mint a legjobb képminőséggel? A(z) 55" Samsung QE55Q82 finom felbontásával a legjobb választás. A 4K jelölés összesen négyszer annyi ún. pixelt jelent a képernyőn a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még közelről sem változik a képminőség, teljesen éles lesz. A finom képet különösen a Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a gyengébb felbontásban felvett régebbi filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió és így a képük kicsit finomabb lesz. A nagy felbontás mellékhatása a legkülönbözőbb alkalmazások élénkebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Tökéletes színvisszaadás a QLED technológiával

A képminőséget a különleges QLED technológia garantálja, amely továbbfejlesztett diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Így a lehető legszélesebb színválasztékot tudja megjeleníteni, ami miatt a kép maximálisan élethű lesz. Ráadásul nagy fényerő is jellemzi és jól nézhető világosabb helyiségekben is. A kép mindig kitűnő és torzulásmentes marad, oldalról nézve is. A kiváló 100 Hz frissítési frekvencia azt jelzi, hogy a készülék milyen sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik az akciódús filmekhez, melyeket mindig gördülékeny átmenettel jelenít meg.

A(z) 55" Samsung QE55Q82 LCD TV csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jelek feldolgozására is képes, ami nagyon népszerű a kivételes lefedettség miatt. Kábeles adás esetében a(z) 55" Samsung QE55Q82 LCD TV ún. DVB-C tuner segítségével csatlakozik. Egyéb készülékkel történő párosításhoz rendelkezésre áll a Bluetooth technológia. Praktikus funkció a külső meghajtóról történő lejátszás képessége USB porton át. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Netflix, HBO Max, Apple TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,06 cm Kész!
    Magasság
    79,14 cm Kész!
    Mélység
    32,2 cm Kész!
    Tömeg
    26,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Kedves Alza! A SAMSUNG QE55Q82 termék leírásában a technológia, vagyis a háttérvilágítás több helyen is tévesen van OLED-ként szerepeltetve. Ebből fakadóan tévesen vannak feltüntetve az OLED előnyei. Kérem ügyeljenek a QLED/OLED használatára. A segítségért szívesen elfogadok TV kupont. :)

    Kérdések és válaszok: 55" Samsung QE55Q82
    Kiegészítők: 55" Samsung QE55Q82 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q82. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung QE55Q82.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ