A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

55" Samsung QE55Q9FN

Termékkatalógus
55" Samsung QE55Q9FN
5 2 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 138 cm, Ultra HD 4K, PQI, 3700, 100Hz, Direct LED, Local Dimming technológia, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, hangvezérlés, Netflix, Tizen OS, 60 W hangszóró, B energiaosztály
Kód:  WR183z4p Termékszám:  QE55Q9FNALXXN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung QE55Q9FN

A kedvenc filmek és műsorok követéséhez elengedhetetlen egy olyan TV, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A teljes értékű, 55 " képátló a(z) Ultra HD 4K felbontással közösen ideális választás a nagyobb helyiségekbe. A lenyűgöző, 4K felbontás abszolút sima és mély képet kínál. A QLED technológia, amit a Samsung vezető mérnőkei fejlesztettek ki nagy teljesítményű Quantum Dot diódákkal biztosít rendkívül élénk színeket a képernyő egész felületén. A kép ennek a technológiának a segítségével lenyűgöző hűséggel kerül visszaadásra. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 55" Samsung QE55Q9FN TV legfontosabb tulajdonságai

  • Mindig éles és finom kép a 4K felbontásnak hála
  • Fejlett QLED technológia a kiváló minőségű és élethű színvisszaadás érdekében
  • 100 Hz frissítési gyakoriság a sima képért
  • 100 Hz frissítési gyakoriság a fantasztikusan sima, zökkenőmentes képért, amit főleg akciójeleneteknél lehet igazán észrevenni
  • 55" képátló
  • HbbTV funkció, amelynek használatával TV-műsorok, korábbi TV-programok, vagy akár időjárásjelentések, híradók listájáról válogathatunk
  • A hangvezérlő technológia kiküszöböli a hagyományos távirányító szükségességét
  • Beépített WiFi az egyszerű hálózati csatlakozáshoz
  • Lehetőség flashdiskre történő mentésre, filmek felvételére és jövőbeni visszajátszására
  • A DLNA protokoll gyakorlatilag korlátlan fájlátvitelt tesz lehetővé
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) Samsung televízió rendkívüli képminősége

Csúcsminőségű képre vágysz? A(z) 55" Samsung QE55Q9FN kimagasló felbontásával a legmagasabb igényeket is kielégíti. A 4K jelölés négyszeres számú ún. képpontot jelent a készüléken az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még közelről sem változik a képminőség, tökéletesen éles lesz. A finom felbontást számos minőségi tartalomnál, pl. Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a kisebb felbontásban forgatott régebbi filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a készülék, amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás mellékhatása a legkülönbözőbb alkalmazások élénkebb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardvert kapnak.

QLED technológia a természetes színekért

Az egyedülálló képminőséget a különleges QLED technológia biztosítja, amely hatékony diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Emiatt a lehető legszélesebb színválasztékot tudja megjeleníteni, ami miatt a kép maximálisan élethű lesz. Ezzel párhuzamosan kiváló fényerő is jellemzi és nem okoz problémát az sem, ha világosabb szobában nézzük. A kép mindig tökéletes és hibátlan marad, oldalról nézve is. Az impozáns 100 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék milyen gyorsan tudja átrajzolni a képet és hogy jól illik az gyors, pörgős jelenetekhez, melyeket mindig zökkenőmentesen jelenít meg.

A(z) 55" Samsung QE55Q9FN tunerei és egyéb hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud venni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 55" Samsung QE55Q9FN ún. DVB-C tunerrel lehet csatlakoztatni. A smart funkciók többségéhez internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. Ha nincs bevezetve a nappaliba a megfelelő kábel, a televíziót a hálózathoz csatlakoztathatod WiFi használatával is. Csakúgy, mint a számítógépen, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett klasszikus webes felület is elérhető. Jól kihasználható funkció a pendrive-ról történő lejátszás képessége USB csatlakozón át. Ezzel a készülékkel külső eszközre is felvehetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,1 cm Kész!
    Magasság
    78,9 cm Kész!
    Mélység
    28,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    3,9 cm Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Üdvözlöm érdeklődnék,hogy lehet e önöktől hitelre vásárólni? Koszonom előre is.

    Kérdések és válaszok: 55" Samsung QE55Q9FN
    Kiegészítők: 55" Samsung QE55Q9FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q9FN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung QE55Q9FN.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ