A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

55“ Samsung QE55QN85A

Termékkatalógus
55“ Samsung QE55QN85A
4,4 15 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 4300 CMR (100Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+ és HLG, Local Dimming technológia, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, Tizen operációs rendszer, 200×200 VESA, 60 W hangszóró, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Kód:  WR178n7 Termékszám:  QE55QN85AATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55“ Samsung QE55QN85A


A Samsung QE55QN85A Neo QLED TV lenyűgöz szuper 4K-s képével


Samsung QE55QN85A részletgazdag képpel és hatalmas kontraszttal

A Samsung QE55QN85A nemcsak lenyűgöző részletgazdagságával remekel, hanem kivételes kontrasztjával is. A Quantum Matrix Technology szabályozza a kép minden egyes részének megvilágítását, ezáltal igazán mély fekete árnyalattal jeleníti meg a kijelző sötét színeit, ugyanakkor az azonos jelenet világos részeit átlag feletti fényerővel ábrázolja a képernyőn. Ennek köszönhetően a Samsung QE55QN85A televízió használata közben tökéletesen kiélvezheted a képernyő egészét annak minden egyes részével.



Mesterséges intelligencia a 4K támogatáshoz

Tekintsd meg a kedvenc filmjeidet és sorozataidat teljesen új szemmel a 4K felbontással. A Samsung QE55QN85Afejlett Neo Quantum Processor 4K processzorral jelenetről-jelenetre pontosan elemzi a vizuális tartalmat, a mesterséges intelligenciával pedig a kép egészét 4K szintre emeli.



Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Samsung QE55QN85A TV-n Quantum HDR 2000-rel

Legyen szó akár szuper játékbeli kalandokról vagy filmnézős pihenésről, a Samsung QE55QN85A televízió Quantum HDR 2000 technológiával garantáltan átlag feletti élményt nyújt. A HDR10+ dinamikus tónustérképezés által számíthatsz a gazdag színekre és a páratlan kontrasztra, amely észrevehető még a legkisebb részleteknél is.



Zavartalan nézői élmény a Samsung QE55QN85A okostévén

A Samsung QE55QN85A készülék bizonyítottan tükröződésmentes kijelzője tompítja a fényvisszaverődést, így járul hozzá a megszakítás nélküli, zavartalan játékhoz és filmnézéshez. A QLED két különleges rétege biztosítja az ultraszéles betekintési szöget tökéletes színekkel, tehát a TV megtekintése ideális lesz, bárhol is ülsz.

TV NeoSlim kivitelben

A Samsung QE55QN85A több mint egy televízió - egy igazi művészeti alkotás, lenyűgöz csupán 27 mm-es NeoSlim Design formatervezésével. Elegáns darab bármilyen helyiségben.

Samsung QE55QN85A optimális képbeállításokkal

Az adaptív kép gondoskodik a megtekintett tartalomnak és a TV környezetének megfelelő, valós idejű tökéletes fényerőről és kontrasztról. Ezáltal teljes mértékben elmerülhetsz kedvenc mozis vagy játék világodban anélkül, hogy újra és újra félbe kellene szakítani az élményt a kijelző beállítása miatt. Ez a Samsung QE55QN85A TV egy érdekes előnye.


Samsung QE55QN85A gyönyörűen gazdag színekkel és mély fekete árnyalatokkal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE55QN85A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.



A Samsung QE55QN85ATV körülvesz prémium hangzásával

Egyetlen jó filmnézős vagy játékkal töltött este sem lehet tökéletes minőségi hangzás nélkül. A mozgáskövető hangzással (OTS+) az audio alkalmazkodik a Samsung QE55QN85A kijelzőjén történő eseményekhez minden egyes jelenetben. Emellett a beépített hangszórók körülvesznek a hangzásukkal, így mindig az akció kellős közepében érezheted magadat. Elhelyezhető az asztalon vagy a falon, a SpaceFit Sound automatikus kalibrálásnak hála mindig a számodra optimális hangzás élményét nyújtja.



Samsung soundbar erőteljesebb hangzással

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE55QN85A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbar-ból. A végeredmény pedig jobb hatású és erőteljesebb hangzás.



A Samsung QE55QN85A ideális a szuper 4K játékhoz

Amennyiben olyan játékélményre vágysz, amely azonnal reagál a villámgyors reflexeidre, a Motion Xcelerator Turbo+ funkciót alkalmazó Samsung QE55QN85A televízió megfelelő választás. A 120 Hz-es mozgásjavítással és a 10 ms alatti válaszidővel elmosódás és késés nélküli, sima játékban lehet részed. A tanúsított AMD FreeSync Premium Pro technológia biztosítja a kijelző szaggatásának és töredezésének minimalizálását, ezáltal kiváló teljesítménnyel és magával ragadó képekkel élheted át a játékokat. Mindezt pedig 21:9-es és 32:9-es képarányokkal, amelyek még a legújabb játékok esetében is egy újabb kijelző felületet jelentenek a nagyszerű élményekhez.



Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE55QN85A tévé képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi a telefon csatlakoztatását a Samsung QE55QN85A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egyidőben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 4K kijelzőt két különálló képre oszthatod fel.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    162 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    162 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,74 cm Kész!
    Magasság
    77,51 cm Kész!
    Mélység
    25,75 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    64,45 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,69 cm Kész!
    Tömeg
    20,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55“ Samsung QE55QN85A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55QN85A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung QE55QN85A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55“ Samsung QE55QN85A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55“ Samsung QE55QN85A.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ