A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue

Termékkatalógus
55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue
Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 3300 (100 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, 40W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR177n11 Termékszám:  QE55LS01BBUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor biztos jól jönne neked ezen Samsung televízió. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését kék szín egészíti ki. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue TV főbb paraméterei

  • A nagyszerű Samsung TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A fantasztikus hangzásért 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert használja
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 3300 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Duo, MAGENTA TV és Canal+

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Eme Samsung televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 55

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

A TV HDR komptatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index bizonyítja, melynek pontos értéke 3300 CMR.

Televízió 55

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A VRR technológia biztosítja, hogy a játékok nagyon szépen és simán fussanak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Ez a nagyszerű Samsung TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Használd ki a modern Samsung televízió összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Hála az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Samsung QLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. A speciális PIP (kép a képben) funkció lehetővé teszi, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn.

Méretek:

123,74 × 125,49 × 48,28 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

74,83 × 22,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

27,2 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    110 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    161 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    110 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    161 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    125,49 cm Kész!
    Magasság
    123,74 cm Kész!
    Mélység
    48,28 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    74,83 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    22,1 cm Kész!
    Tömeg
    27,2 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Kék Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung The Serif QE55LS01BB Cotton Blue.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ