A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

55" Sony Bravia OLED XR-55A90J

Termékkatalógus
55" Sony Bravia OLED XR-55A90J
4,8 8 értékelés
Televízió - SMART, ANDROID, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Telly, Apple Airplay 2, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, G energiaosztály
Kód:  WS7910b Termékszám:  XR55A90JAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED XR-55A90J

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony Bravia XR-55A90J okostévé teljes hangzással és részletgazdag 4K felbontással von bele az akcióba egy lenyűgöző OLED panelen

Szereld fel nappalidat az új Sony Bravia XR-83A90J Android okostévével, és élvezd a részletes 4K felbontást a 55"-es képátlón. A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével sima és részletes képet élvezhetsz, közel valósághű színekkel. A Sony Bravia XR-55A90J okostévé nagy előnye az OLED panel használata. A Sony Bravia XR-55A90J televíziót LAN kábelen vagy vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. A Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák moziszerű élményben részesítenek. A térhatású hangzás a Sony Bravia XR-55A90J televízió összesen négy hangszórójából érkezik, méghozzá 20 + 20 + 10 + 10W-os konfigurációban. Az Android TV több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. A TV 300 × 300 mm-es VESA konzol segítségével falra szerelhető.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J OLED okostévé legfontosabb jellemzői

A TV képátlója 55" és részletes 4K felbontással működik

VESA 300 × 300 mm-es szabványú TV-tartóval falra szerelhető

A Sony Bravia XR-55A90J csodálatos OLED panelt használ a páratlan képminőség érdekében

60 W-os hangszórók és Dolby Atmos technológia (négy hangszóró 20 + 20 + 10 + 10 W-os konfigurációban) kiváló minőségű hangrendszert biztosít

A Sony Bravia XR-55A90J Androidot használ, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon

A Sony TV előnye a Google TV támogatás is

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

Integrált 16 GB-os tárhely alkalmazásokhoz stb.

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony Bravia XR-55A90J támogatja a hangvezérlést

A Sony Bravia XR-55A90J TV alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek

A tévén speciális játékmód is található a gamerek számára

Lásd a 4K képet úgy, ahogy a szemünk érzékeli

A Sony Bravia XR-55A90J hihetetlenül mély, természetes, részletes, színgazdag és a lehető legélethűbb képeket nyújt. A forradalmi processzor elemzi az emberi nézőpontot, és egy pillanat alatt rengeteg elemet képes átnézni és optimalizálni. Ez a technológia az OLED panellel együtt működik, így a Sony Bravia XR-55A90J televízió rendkívül valósághű kontrasztot, tiszta, mély feketéket és hihetetlen fényerőt biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Elképesztő, páratlan képmélység

Az XR Contrast Booster technológia a fényerőt úgy állítja be, hogy sokkal világosabb fényeket és mélyebb feketéket jelenítsen meg. Ez lélegzetelállító kontrasztot biztosít a Sony Bravia XR-55A90J televízió számára. Az OLED panelnek köszönhetően az árnyékok vagy a túlzott fényerő miatt a legapróbb részletek sem vesznek el.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J minden színt precízen jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony Bravia XR-55A90J minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, így valósághű színvisszaadással rendelkezik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J képes reprodukálni az elveszett textúrákat

A Sony Bravia XR-55A90J televízió az XR 4K Upscaling funkciónak köszönhetően bármilyen tartalmat vagy forrást képes közel 4K felbontásra konvertálni. A Cognitive Processor XR processzor rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúra és részletek helyreállításához.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J elmosódásmentes képet jelenít meg

A tévé intelligens mozgásfeldolgozással működik, így a sport- és akciójeleneteket zökkenőmentesen, zavaró elmosódás nélkül nézheted. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat annak érdekében, hogy a Sony Bravia XR-55A90J televízión az eredményül kapott kép tiszta és egyenletes legyen.

A Sony Bravia XR-55A90J magával ragadó hangzással tölti meg a nappalidat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J összehangolja a hangot a képernyőn zajló eseményekkel

Az XR Sound Position funkcióval a Sony Bravia XR-55A90J televízió képét valósághű, az akcióhoz tökéletesen illeszkedő hangzás egészíti ki.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hagyd, hogy a 3D-s térhatású hang körülvegyen

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy térhatású hangzás vesz majd körül! A Sony Bravia XR-55A90J az XR Surround technológiát használja a térhatású hangzás létrehozásához, hogy átfogó tartalomnézési élményt nyújtson.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J kiemeli a hangokat a párbeszédek során

A Sony Bravia XR-55A90J okostévé automatikusan megnöveli a párbeszédek hangerejét a Voice Zoom 2 technológia segítségével, amely felismeri a hang típusát, elemzi azt, majd megnöveli annak tisztaságát.

Sony Bravia XR-55A90J

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J tévé belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony Bravia XR-55A90J tévé tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért olyan optimalizált képet és hangot kapsz, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát és beépített Chromecasttal rendelkezik

Ha van iPhone készüléked, értékelni fogod, hogy a Sony Bravia XR-55A90J televízió támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szolgáltatást. Így kényelmesen csatlakoztathatod a tévéhez, és streamelhetsz videót és hangot a Sony Bravia XR-55A90J televízióra. A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyebeket az okostelefonodról a Sony Bravia XR-55A90J televízióra. Csak nyomj meg egyetlen gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J okos távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen okos távirányítóval vezérelheted. Például csupán egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony Bravia XR-55A90J televízión.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J kíméli a környezetet

A Sony Bravia XR-55A90J televízió alkatrészei SORPLAS újrahasznosítható műanyagból készülnek, amely nagy arányban tartalmaz már újrahasznosított műanyagot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a filmek széles választékát a legjobb minőségben a BRAVIA XR technológiával

Ha vásárolsz egy Sony Bravia XR-55A90J tévét, a BRAVIA CORE kreditjeiddel legalább 300 film közül választhatsz, köztük a Venom, a Peter Rabbit, a Szellemirtók, a Blade Runner 2049 és a Jumanji: A következő szintés még sok más közül. A BRAVIA XR technológiával, valamint a Pure Stream™ és IMAX® Enhanced funkciókkal lenyűgöző képeket élvezhetsz kiváló hangminőséggel. Vásárolj egy Sony Bravia XR-55A90J tévét, és szerezz 10 filmkreditet, valamint egy 24 hónapos előfizetést. Egy kredit felhasználásával egy filmhez kaphatsz hozzáférést.

Vezéreld a Sony Bravia XR-55A90J televíziódat a hangoddal, és válassz a Google TV széles választékából

Használd a hangodat, hogy megtaláld a kívánt műsort a Sony Bravia XR-55A90J készülékeden. Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J állítható Prestige állvánnyal rendelkezik

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J minimális kávával rendelkezik

A Sony Bravia XR-55A90J televízió teljesen minimális élekkel rendelkezik, így te csak magadra és a képre összpontosíthatsz, és a keret nem vonja el a figyelmedet.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kiváló design, amely minden oldalról érvényesül

Az ügyesen elhelyezett konzolok elrejtik az összes kábelt, amely a Sony Bravia XR-55A90J televízióhoz vagy a készüléktől indul. A TV minden oldalról jól néz majd ki.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Távirányító prémium háttérvilágítással

A Sony Bravia XR-55A90J tévé távirányító csiszolt alumíniumból készült, így prémium megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A háttérvilágítással ellátott gombokkal kényelmes kezelni még a sötét helyiségben is.

A Sony Bravia XR-55A90J okostévé a helyiség körülményeihez igazítva optimalizálja a képet és a hangot

A Sony Bravia XR-55A90J okostévé képernyője fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek a szobában uralkodó fényviszonyoktól függően állítják be a képernyő fényerejét. Az akusztikai kalibráció hasonló elven működik a Sony Bravia XR-55A90J televízió hangkibocsátásának beállításához.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J TV előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J precíz akusztikai kalibrációt használ

Nem számít, hová ülsz. A Sony Bravia XR-55A90J televízió képes felismerni a helyzetedet, és testre szabja a hangkimenetet, ezáltal úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a Sony Bravia XR-55A90J képernyője előtt ülnél.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kifejezetten a Netflix-hez kialakított móddal

A Sony Bravia XR-55A90J televízió repertoárjában egy, az eredeti Netflix műsorokhoz kifejlesztett üzemmód áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően a szerző jövőképe és szándéka teljes mértékben megmarad.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a Sony Bravia XR-55A90J televíziód hűen adja vissza a képet és a hangot.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a moziélményt

A Sony Bravia XR-55A90J okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, így a jelenetek szó szerint életre kelnek a szemed előtt. Az Doly Atmos technológiának hála térhangzással telik meg a nappali.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-55A90J nagyszerű kontraszttal rendelkezik

Az XR OLED Contrast Pro javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, hogy igazán gazdag feketéket jelenítsen meg. Ez lehetővé teszi, hogy élvezd az erős kontrasztot, amely kiemeli az éles részleteket.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony Bravia XR-55A90J televízióval rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced funkciók gondoskodnak arról, hogy minden, amit nézel, kivételes minőségű legyen.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    113 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    112 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    113 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    112 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    128,2 cm Kész!
    Magasság
    70,9 cm Kész!
    Mélység
    31,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,9 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    128 cm Kész!
    Tömeg
    20,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    60 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia OLED XR-55A90J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia OLED XR-55A90J. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Sony Bravia OLED XR-55A90J.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ