Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" TCL 55P715

Termékkatalógus
55" TCL 55P715
4,9 9 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 1500 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10 és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, Android operációs rendszer, 200×200 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital AC4, E energiaosztály
Kód:  WK690c2l Termékszám:  55P715 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" TCL 55P715

TCL 55P715: dinamikus teljesítmény, vizuálisan elegáns 4K HDR Android TV

A TCL 55P715 számos, az Android televízióra jellemző funkcióval és a 4K HDR szabványnak megfelelő széles választékú színekkel érkezik, ezt egészíti ki az az időtlenül stílusos, karcsú formatervezése, amelyet a keret nélküli kialakításának és a nemesfém felhasznált anyagoknak köszönhet. A SMART HDR funkcióval minden jelet magasabb minőségben dolgoz fel, ez pedig még az átlagos tartalmakat is HDR szintre emeli. A Google Assistant és a Hands-free funkciókkal a TCL 55P715 okos televízió gondoskodik a kedvenc tartalmaid könnyű és kényelmes hozzáféréséről a Play Store áruházban. ATCL55P715 Android televízióval mindig számos megtekinthető tartalom és alkalmazás vár rád, sőt még játék is, hiszen a Bluetooth segítségével csatlakoztathatsz a készülékhez játékpadot is.

4K HDR: nagy felbontás nagyfokú részletességgel, nagyobb kontraszt és kiterjesztett színpaletta

A HDR vagy High Dynamic Range standardnak számít a 4K Ultra HD tartalom esetében. Ez teszi lehetővé a TCL 55P715 okos televíziónak, hogy nagyobb kontraszttal és szélesebb tartományú színekkel dolgozzon. Ennek eredményeként pedig részletgazdag sötét és világos jeleneteket biztosít a képernyőn.

Micro Dimming: a kontraszt és a fényerő pontos szabályozása a TCL 55P715 TV teljes képernyőjén

A Micro Dimming funkció elemzi a képet és összesen körülbelül száz különálló zónára osztja azt. A TCL 55P715 TV képernyőjének zónáin külön-külön szabályozza a fényerőt és a kontrasztot, így kölcsönöz nagyobb mélységet és dinamizmust a képnek illetve segít kihangsúlyozni a részleteket. Ezt a funkciót különösen a filmek és sötét jelenetek esti megtekintésekor értékeled igazán nagyra.

Élvezd a TCL 55P715 HDR TV élményét SDR tartalom nézése közben, és tapasztald meg a HDR következő szintjét a SMART HDR-rel

A SMART HDR a mesterséges intelligencia (AI) formájában érvényesül, amely lehetővé teszi a megtekintett tartalom dinamikus elemzését, ezt követően pedig minden egyes jelenet különálló szabályozását a még nagyobb részletgazdagság érdekében. A TCL 55P715 okos televízió képernyőjén a jobb színvisszaadás miatt jobban látszódnak a részletek a sötét jelenetekben, hasonlóképpen, a világos és napsütötte jelenetekben sem vesznek el a tárgyak részletei. A SMART HDR emellett lehetővé teszi az "átlagos" SDR tartalmak minőségének javítását is azáltal, hogy a tartalmat HDR tulajdonságokkal ruházzafel, precíz fényerőt és kontrasztot, illetve kibővített színpalettát használ.

Android TV: népszerű okostévé platform, számos szórakozási lehetőséggel

A TCL 55P715 Android televízió rengeteg alkalmazást és játékot biztosít a Google Play áruházzal. Az olyan népszerű szolgáltatásokat is megtalálod a televízión, mint a Netflix vagy a YouTube, illetve más alkalmazásokat is fellelhetsz a Play Store áruházban. A Netflix és a YouTube platformok 4K HDR minőségben kínálják a tartalmakat. Az információkra a hangoddal is rákereshetsz. Csatlakoztathatsz a tévéhez egy játékpadot is a szórakoztató játékélményért. Rendelkezésedre állnak a legfejlettebb multimédia lejátszók, mint például a VLC vagy a KODI. A TCL 55P715 televízió emellett beépítettGoogle Home és Google Assistant alkalmazásokkal rendelkezik, sőt még beépített mikrofonnal is büszkélkedhet.

Android TV: itt hallatszik a hangod. A TCL 55P715 tévével a Hands-Free kihangosítást is használhatod

A TCL 55P715 televízió közvetlenül a készülékbe integrált beépített mikrofonnal készült. Csak kattints a mikrofon ikonra és mondd el, mire van szükséged. A gyerekek rákereshetnek a mesékre anélkül, hogy ismerniük kellene az ábécé betűit a virtuális billentyűzeten. Csak mondd, például, hogy "Bogyó és Babóca Youtube" és nézd a mesét. Még az időjárásról is érdeklődhetsz - "Milyen lesz az időjárás holnap Budapesten?". Az "OK Google" parancs a kiválasztott nyelveken működik, így valóban kihagyhatod a kezeidet a műveletből.

A Google Assisstant lesz az okos segítőtársad az Android TV világában

Kérdezz bármit a TCL 55P715 televíziótól, adj neki parancsokat és feladatokat. A Google Assistant számos feladatban segít és tanácsokkal lát el. Emellett a TCL 55P715 televízióval még a Hands-Free funkciót is kihasználhatod.

Alexa segít az okos TV birodalmában

Az Amazon Alexa egy hangsegéd szolgáltatás, az okos asszisztensed és mentorod. Lejátssza számodra a TCL 55P715 televízión a zeneszámokat, a híreket, megjeleníti az időjárást és segít az okos otthon működésében is.

NETFLIX: Hozd ki a legtöbbet az új TCL 55P715 tévéből kiváló minőségű 4K HDR tartalommal

A Netflix az egyik legelterjedtebb és népszerűbb streaming szolgáltatás. Páratlan képminőséget (akár 4K UHD) illetve számos érdekes műsort kínál, amelyek közül sok a Netflix saját gyártású alkotása. A platform a mozi egy teljesen új oldalát mutatja be. Elérhetőek rajta a szinkronos és az eredeti nyelvű filmek is, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A TCL 55P715 televízióval teljes mértékben kiélvezheted a 4K HDR támogatását illetve a részletgazdag képminőséget és lenyűgöző kontrasztot.

YOUTUBE: Tekintsd meg szuper, 4K HDR minőségben

A YouTube platformon mindenki megtalálja a neki tetsző tartalmakat. Sőt, a TCL 55P715 televízión kényelmesen kereshetsz rá a videókra a YouTube-on a saját hangoddal. Még a legkisebbek is hamar megszeretik ezt a funkciót, hiszen ennek segítségével könnyedén megtalálják a kedvenc meséiket. Használhatod a T-Cast szolgáltatást is a tartalmak megosztásához a YouTube fiókodból a TCL 55P715 okos televízióra. A YouTube-on is elérhető a 4K HDR UHD képminőség, így a legtöbbet hozhatod ki az új televízióból, igazi kényeztetés a szemnek.

TCL 55P715 az Amazon Prime Video szolgáltatással

A népszerű tartalmak tárháza különösen külföldön, azonban már itt is megvetette a lábát. Rengeteg az Amazon által gyártott tartalmat biztosít, néhány ezek közül pedig magyar szinkronnal vagy felirattal is elérhető. Élvezd a minőségi tartalmakat a TCL 55P715 televízión.

A keskeny forma és a prémium anyagok eleganciája

A TCL 55P715 keret nélküli formatervezésével és metálos felületével eleganciát sugall. Az okos televízió remekül illik bármilyen belső térbe, kifinomult benyomást kelt. A stílusos megjelenése és a teljesítménye tökéletes harmóniában állnak egymással.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    57 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    93 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    57 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    93 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,7 cm Kész!
    Magasság
    76,4 cm Kész!
    Mélység
    30 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,8 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    107,3 cm Kész!
    Tömeg
    12,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" TCL 55P715 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55P715. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" TCL 55P715. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL 55P715. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55P715.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ