AlzaBoxy Q1 Shop roku

60 cm széles beépíthető mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(12)
B
(31)
C
(21)
D
(24)
E
(27)
F
(1)
Mosogatógép elhelyezése
Beépített
(116)
Szabadon álló
(1)
Aláépíthető
(8)
Mosogatógép vezérlése
Elülső vezérlőpanellel
(28)
Teljesen integrált
(88)
Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás
(103)
Automata mosogatószeradagoló
(8)
Vízérzékelő
(45)
Töltöttség érzékelő
(13)
Hőcserélő
(34)
Mosogató programok
Gyors
(76)
ECO
(32)
Éjszakai
(11)
Féltöltet
(20)
Intenzív
(24)
Szűrés

A beépíthető mosogatógép 60 cm széles kivitelben többszemélyes háztartások számára alkalmas. A szabadon álló mosogatógéphez képest közvetlenül a konyhapultba van beépítve, ami egységes benyomást kelt. Kíváncsi vagy, mennyi energiát fogyaszt egy 60 beépített mosogatógép mosogatásonként, és hogy a rejtett vagy a látható kezelőpanel jobb-e? Olvass tovább, és találd meg a legjobb készüléket otthonodba.

Tovább

A beépíthető mosogatógép 60 cm széles változata tökéletes a nagyobb háztartások számára

Többen vagytok otthon, és sok koszos edényt keletkezik? Akkor a standard mosogatógép 60 cm beépíthető változata ideális választás. Négy vagy többtagú háztartások számára alkalmas, és 12 akár 16 edénykészlet elmosására is alkalmas. A modern beépíthető mosogatógép 60 cm széles modelljei számos olyan funkciót kínálnak, amelyek a legnagyobb igényekkel rendelkező felhasználók igényeit is kielégítik.

Fontos, hogy a mosogatógép beépíthető 60 cm illeszkedjen a konyhabútorba

A beépített mosogatógép 60 cm széles változata egy olyan készülék, amelyet úgy terveztek, hogy egy egyedi konyhaszekrénybe építsék be. Oldalfalak, felső és díszlemez nélkül készül, mint bármelyik beépíthető mosogatógép. A méretek általában 85 × 60 × 60 cm, de ellenőrizd a pontos adatokat a termékleírásban, hogy a készülék befér-e a tervezett beépített szekrénybe.

i

Kisebb mosogatógépre van szükséged?

Ha korlátozott a hely az otthonodban, vagy kevesebb piszkos edényt kell elmosnod, fontold meg egy 45 cm széles beépíthető mosogatógép vásárlását. Ez 8-10 edénykészlet elmosására alkalmas.

A kezelőpanel befolyásolja a beépített mosogatógép 60 cm széles modell megjelenését

A beépített mosogatógép 60 cm széles változatai a kezelőpanel kialakításában különböznek. Ez vagy az előlapon látható, vagy az ajtóban van elrejtve. Milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes megoldásoknak?

  • A front paneles mosogatógép 60 cm beépíthető változata nagyobb áttekintést nyújt a mosási ciklus egyes fázisairól és előrehaladásáról. A kezelőpanel azonban látható, ami zavarhatja a konyha egységes megjelenését.
  • A teljesen beépíthető mosogatógép 60 cm széles típusa tisztább kialakítást és teljesebb megjelenést kölcsönöz a konyhának. A kezelőpanel az ajtó szélébe van beépítve, kívülről nem látható, és csak akkor érhető el, ha az ajtó nyitva van.
  • Az aláépíthető mosogatógép beépíthető 60 cm széles változatát úgy tervezték, hogy a konyhapult alá szereljék, de nem teljesen fedett. Saját előlapja és kezelőszervei vannak az elülső oldalon.
  • A teljesen integrált beépített mosogatógép 60 cm széles modellje padlóra vetítéssel is rendelkezhet, amely tiszta, egységes dizájnt hoz létre, miközben áttekinthetővé teszi a mosási ciklus egyes fázisait.

60 cm beépíthető mosogatógép
Teljesen integrált beépített mosogatógép 60 cm

Beépített mosogatógép 60 cm széles, panellel
Beépített mosogatógép 60 cm széles, panellel

mosogatógép 60 cm beépíthető
Beépíthető mosogatógép 60 cm széles változatban

Egy modern mosogatógép beépíthető 60 cm széles változatban mindenképpen gazdaságos

Ha egy beépíthető mosogatógép 60 cm széles típusra esik a választásod, figyelj az energiahatékonyságra. A mosogatógép ugyanis egy gyakran működő készülék, és kívánatos, hogy minél kevesebb áramot és vizet használjon. Az áramfogyasztást az energiaosztály jelzi. Az ilyen típusú mosogatógépek A -tól F osztályban kaphatók, ahol az A a leghatékonyabb, az F pedig a legkevésbé hatékony.

Az energiacímke, amelyet minden mosogatógépen megtalálni, tájékoztat a pontos áram- és vízfogyasztásról.

Mennyivel gazdaságosabb egy beépített mosogatógép 60 cm széles változata, mint a kézi mosogatás?

Már nem igaz, hogy a mosogatógép energiaigényes készülék. Épp ellenkezőleg - ha energiatakarékos beépített mosogatógép 60 cm széles modellt választasz, az pozitív hatással lesz az energiaszámládra. Akár hétszer kevesebb vizet használ, mint a kézi mosogatás, és a melegvíz villanybojlerrel történő felmelegítésén is spórolhatsz.

Kíváncsi vagy, melyik a legjobb beépíthető mosogatógép 60 cm széles modell? Olvass bele vásárlóink véleményébe.

Milyen belső elrendezése lehet egy mosogatógép 60 cm beépíthető változatnak?

A beépíthető mosogatógép 60 cm széles modell méretének köszönhetően nagy belső térrel örvendeztet meg. Mint már említettük, a mosogatógép kapacitását a benne elhelyezhető edénykészletek számában adjuk meg. A készlet tartalmaz egy mély, egy lapos és desszertes tányért, egy csészét csészealjjal és evőeszközöket. Nem számítva az edényeket, serpenyőket és egyéb terjedelmes darabokat. De természetesen a beépíthető mosogatógép 60 cm ezeket is el tudja helyezni, csak alkalmazkodni kell a helyéhez az edények összehajtogatásával, vagy a modern mosogatógépek által gyakran ellátott változó funkciók egyikének használatával.

i

A beépített mosogatógép 60 cm széles változatai az evőeszköz-tároló rendszerükben is különböznek. Kapható olyan modell, amely evőeszközfiókkal, egy másik változat pedig evőeszközkosárral rendelkezik.

A mosogatógép 60 cm beépíthető változatának további funkciói megkönnyítik a munkát

A mosogatógép beépíthető 60 cm különleges funkciói és felszereltsége megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a munkát. Energiát, időt és tisztítószereket takarít meg neked. Mely funkciókkal rendelkezik?

  • Az AquaStop megakadályozza, hogy meghibásodás esetén a készülékből víz szivárogjon. Ez egy intelligens biztonsági funkció.
  • A vízérzékelő a vízkeménység, a hőmérséklet és a szennyeződés alapján állítja be a mosási módszert.
  • A töltésérzékelő érzékeli a benne lévő edények mennyiségét, majd ennek megfelelően állítja be a vízfogyasztást.
  • A hőcserélő a mosási folyamat során keletkező hőt a víz újbóli felmelegítésére használja, így gazdaságosabb és kíméletesebb mosási folyamatot ér el.
  • Értékelni fogod a késleltetett indítást, mivel a mosás megkezdését az igényeid szerint akár több órával is elhalaszthatja.
  • Az AutoOpen automatikusan kinyitja az ajtót, amikor a program befejeződik, így az edények teljesen szárazak lesznek, amikor kiveszik őket.
  • Az automatikus mosószeradagolás a szennyezettségi szintnek megfelelően adagolja a mosószert.
  • A gőzfunkció biztosítja a makacs szennyeződések és a beégett foltok jobb tisztítását.
  • Az öntisztító funkció megkönnyíti a mosogatógép karbantartását.

Milyen programokat kínál egy mosogatógép 60 cm beépíthető változata?

A mosogatógépek programfelszereltségükben is különböznek. Egy beépíthető mosogatógép 60 cm széles típusa valószínűleg olyan klasszikus programokat kínál, mint az ECO a gazdaságos mosogatáshoz, az előmosási program vagy a higiéniai program a magasabb hőmérsékleten történő mosogatáshoz. A speciális programok közé tartozhat az üvegvédő program, a gyorsprogram vagy a csendes program, amelyet akkor fog értékelni, ha a mosogatógépet éjszakára is üzemelteti.

 beépíthető mosogatógép 60 cm, A osztály

A beépíthető mosogatógép 60 cm széles változata tökéletesen illeszkedik a konyhába.

Az okos beépíthető mosogatógép 60 cm széles változata illeszkedik a modern otthonokba

Más készülékekhez hasonlóan a beépített mosogatógép 60 cm széles változatai is tökéletesen illeszkednek a modern okos otthonokba. Ez a típus mobiltelefonos vezérlést, okos otthoni rendszerbe való integrálást, fogyasztásról való tájékoztatást, intelligens diagnosztikát, további programok letöltésének lehetőségét és sok más olyan funkciót kínál, amelyet minden háztartás értékelni fog.

i

Olcsó mosogatógép 60 cm beépíthető változatban? Nálunk nem probléma

Szeretnél pénzt megtakarítani mosogatógép vásárlásakor? Nézd meg akciós beépíthető mosogatógép 60 cm széles kínálatunkat vagy outletünket, ahol vonzó kedvezményeket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL WIO 3O540 PELG Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, mosási fázis jelzése és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
191 990 Ft

2.
Electrolux 600 SatelliteClean EES48200L Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 59,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
176 890 Ft

3.
WHIRLPOOL WBC 3C34 PF X Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé)
159 890 Ft

Még több
116 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 27×
Electrolux 600 SatelliteClean EES48200L
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,8 × 59,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
176 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY081
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BOSCH SMD6ECX00E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközök elhelyezése kosárba és fiókba, kijelző és levehető felső fedél , az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
264 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOMY333
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BOSCH SMU4HVS00E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, evőeszközök elhelyezése fiókba, mérete 81,5 × 59,8 × 57,3 cm (Ma×Sz×Mé)
262 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY318
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH SMV8YCX03E - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 22×
BOSCH SMV8YCX03E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés, mosási fázis jelzése, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 81,5 × 59,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
428 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY204
BOSCH SMD6TCX00E Serie 6 - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 10×
BOSCH SMD6TCX00E Serie 6
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály A, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 81,5 × 59,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
369 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY208
5,0 11×
WHIRLPOOL WBC 3C34 PF X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé)
159 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY090
4,7
Gorenje GVB67365
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, érintéses vezérlés, állítható kosarak, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
225 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY66
4,5
GORENJE GV642C60
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, érintéses vezérlés, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
160 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY63
4,8
ELECTROLUX 600 FLEX QuickSelect EEQ47210L
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszközök elhelyezése kosárba, mérete 82 × 60 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
155 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ELXMY066
4,0
GORENJE GV642D61
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
142 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY54
3,0
CANDY CI 6C4F0PA
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
173 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMY96
4,5 32×
GORENJE GV663C60 UltraClean
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, állítható kosarak, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
184 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY49
5,0
MORA IMB 6676
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMY037
3,0
MORA IM 6223
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, evőeszközök elhelyezése kosárba, mérete 81,5 × 59,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
115 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MORMY034
4,8 11×
WHIRLPOOL WI 7020 P
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
148 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY078
5,0
WHIRLPOOL WIO 3C33 E 6.5
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
197 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHIMY069
BOSCH SMI6ZCS49E - Beépíthető mosogatógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
BOSCH SMI6ZCS49E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, érintéses vezérlés, mérete 87 × 66 × 67 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
345 350 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOMY227
4,6 14×
ELECTROLUX 700 FLEX MaxiFlex EEM48320L
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, érintéses vezérlés, mosási fázis jelzése és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 60 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
221 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELXMY053
3,5 15×
Siguro SGR-DW-B601W Profi Care - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Beépíthető mosogatógép - szabványos (60 cm), beépíthető és teljesen integrált, B energiaosztály, ciklusonként akár 14 edénykészletet is elmosogat (ECO program), zajkibocsátás: B, evőeszköz fiók, késleltetett indítás, extra szárítás, fél ciklus, automatikus ajtónyitás, túlcsordulás elleni védelem, állítható felső kosár még megrakott állapotban is, maximális edénymagaság: 31 cm, kijelző, vízérzékelő, üveget védő program és a program folyamatának kivetítése a padlóra, kettős kar, AquaStop, három év garancia a mosogatógépre és 12 év garancia az inverter motorra, méretek: 82 × 59,8 × 55 cm (Ma×Szé×Mé), a tápkábel hossza: 165 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
163 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B601S
5,0
GORENJE GI642D60X UltraClean
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 81,6 × 59,8 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
158 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY53
5,0
AEG 6000 AirDry FSS5261XZ
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), mosási fázis jelzése, információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás, mérete 81,8 × 59,6 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGMY076
MORA IM 643C3
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
147 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMY036
5,0
CANDY CS 4C4F0A
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMY93
4,2
ELECTROLUX 700 FLEX MaxiFlex EEM48200IX
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző, mérete 81,8 × 59,6 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
210 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY134

60 cm széles beépíthető mosogatógépek

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...

60 cm széles beépíthető mosogatógépek

A 60 cm széles beépíthető mosogatógépek kategóriában összesen 116 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 60 cm széles beépíthető mosogatógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 60 cm széles beépíthető mosogatógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 60 cm széles beépíthető mosogatógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 60 cm széles beépíthető mosogatógépek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ