Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

65" LG 65NANO78

Termékkatalógus
65" LG 65NANO78
2,0 1 értékelés
Televízió - SMART,, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612e01a3 Termékszám:  65NANO783QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65NANO78

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek LG TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett NanoCell technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését ezüst szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 65
Televízió 65

65" LG 65NANO78 TV fő tulajdonságai

  • A remek LG TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern NanoCell technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • A nagyszerű hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround gondoskodik a mozis hangélményről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly és Canal+

Kivételesen éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen LG TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

NanoCell technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen NanoCell technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A NanoCell technológia széles látószöget kínál, így a kép akkor is konzisztens marad, ha különböző szögből nézzük.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét.

Televízió 65
Televízió 65

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ez a nagyszerű LG TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Eme WebOS smart televízió számos hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a fejlett LG televízió összes okos funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-t lehetséges kézmozdulatokkal is vezérelni. Képesek leszünk beállítani a hangerőt, csatornát váltani, navigálni a menüben, és így tovább. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a remek LG NanoCell TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nincs időd megnézni kedvenc műsorod, könnyedén rögzítheted USB-n keresztül egy külső merevlemezre, és nézd vissza később. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

90,8 × 145,4 × 34 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,8 × 5,84 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

24 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    111 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    158 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    111 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    158 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,4 cm Kész!
    Magasság
    90,8 cm Kész!
    Mélység
    34 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,84 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    115,7 cm Kész!
    Tömeg
    24 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" LG 65NANO78 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65NANO78. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG 65NANO78. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO78. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO78.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ