A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

65" LG 65QNED91

Termékkatalógus
65" LG 65QNED91
5 6 értékelés
Televízió - SMART TV, 165cm, 4K Ultra HD, 100 / 120 Hz, Mini LED, HDR10, Dolby Vision és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS operációs rendszer, 400×400 VESA, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és Ultra Surround, F energiaosztály
Kód:  WK612g10 Termékszám:  65QNED913PA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65QNED91

A sport- és filmélmény érdekében szerezd be a 65"-es LG 65QNED91 TV-t tökéletes képpel és rengeteg intelligens funkcióval. A kellően elegendő 65"-es képátló és a 4K Ultra HD felbontás ideális kombinációt jelent a felejthetetlen nézési élményhez. A hihetetlen Ultra HD 4K felbontás hibátlanul sima és mély képeket kínál. A diódák maximális fényerejének köszönhetően az alkalmazott LCD Mini LED technológia az élénk színek egyenletes árnyalatát ígéri egészen a képernyő sarkáig. A Smart TV technológia egy teljesen intuitív kapcsolatot nyit meg az okostelefonod felé, és számos alkalmazás telepítésének lehetőségét nyújtja. A mobilos képek megosztását a Miracast funkció teszi lehetővé.

Az egyedülálló képről a Quantum Dot NanoCell technológia gondoskodik

A 65" LG 65QNED91 Mini LED QNED az LCD TV-k új korszakához tartozik, amely a mini LED panelt és a Quantum Dot NanoCell technológiát ötvözi. Ennek hála kedvenc műsoraid nézése közben felejthetetlen élményében lesz részed.

30 000 miniatűr LED dióda a tökéletes kép érdekében

Az LG 65QNED91 TV a tökéletes kép érdekében megközelítőleg 30 000 miniatűr LED-del rendelkezik. A diódák akár 2 500 egyedi, szabályozható zónát biztosítanak. Ez magas kontrasztarányt eredményez. Több részletet és pontosabb színvisszaadást fogsz látni a képernyőn, mint a hagyományos LCD kijelzőkön.

A Mini LED, a NanoCell és a Quantum Dot kombinációja

Ezzel a kombinációval igazán ellenállhatatlan nézési élmény vár rád. Ezen technológiák ötvözete feljavítja a színvisszaadást, ezáltal gazdagabbá és pontosabbá téve a színeket.

Tisztább kép a QNED mini LED-del

Az LG 65QNED91 TV a QNED mini LED technológiával tisztább képet kínál. A képernyő megnöveli a világosabb tárgyak fényerejét, miközben elsötétíti a feketét, így kivételes képminőséget hoz létre.

Az LG 65QNED91 televízió megközelítőleg 2500 tompítható zónával

Az  LG 65QNED91 kijelzője körülbelül 2 500 tompítható zónával rendelkezik, ezáltal precíz háttérvilágítási vezérlést és magas kontrasztarányt biztosít. Az eredmény pedig mélyebb fekete és élettel telibb színek részletesebb képekkel, még a legsötétebb jelenetekben is.

Absolute Color technológia a szélesebb színrögzítés érdekében

Az abszolút csúcsminőségű kép garantált, többek között a speciális Absolute Color technológiának hála, amelyet pontosan a szélesebb színtartomány rögzítése érdekében fejlesztettek ki.

Az LG televízió exkluzív képminősége

Az LG 65QNED91 TV nagy képernyőt kínál igazán hatalmas mennyiségű részlettel. Élvezd a Blu-ray filmeket a hihetetlen 4K képernyőn, a lehető legtökéletesebb minőségben. A nem megfelelő felbontásban felvett filmeket és tévésorozatokat nagyobb felbontásra lehet felskálázni, és a kép egy kicsit át fog látszani.

Az LG 65QNED91 stílusos kivitelezése nagyszerűen egészít ki bármilyen helyiséget

Az LG 65QNED91 TV le fog nyűgözni kifinomult megjelenésével, amelyet pontosan úgy alkottak meg, hogy otthonod gyönyörű kiegészítője legyen. Rabul fog ejteni a vékony formatervezés és az elegáns testet körbeölelő, minimalista keret, amely falra rögzíthető és hozzáigazítható.

Az LG 65QNED91 HDR10 Pro-t használ

Az LG továbbfejlesztette a dinamikatartomány technológiát, amely mostantól a fényerőt a színek feljavításához igazítja, így még a legapróbb részleteket is képes felfedni. A sorozatok és filmek szebben és élénkebben jelennek meg az LG 65QNED91 TV-n.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

Az LG 65QNED91 tengernyi szórakozást kínál

Az LG 65QNED91 TV-n hozzáférést kapsz olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint az Apple TV vagy a Netflix. Kimeríthetetlen számú film, sorozat, dokumentumfilm és sportműsor áll majd a rendelkezésedre egy helyen.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

Dolby Vision IQ és Dolby Atmos támogatás

  • Dolby Vision IQ — az LG 65QNED91 TV képbeállításait automatikusan a műfajhoz és a környezethez igazítja
  • Dolby Atmos — az TV LG 65QNED91 többdimenziós térhangzást bocsát ki, amely betölti az egész nappalit
65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

FILMMAKER MODE™

A FILMMAKER MODE™ üzemmód használatával a rendezők szándékának megfelelően élvezheted a filmeket. A mód aktiválásával az LG 65QNED91 TV kikapcsolja a mozgássimítást és megtartja az eredeti képarányt, színt és frekvenciát.

Ne adj esélyt az ellenségeidnek — praktikus technológia segít hozzá a győzelemhez

Az LG 65QNED91 okos TV gyors válasszal segít, hogy a versenytársaid előtt járj, és és játékfunkciókkal könnyíti meg a játékot. A TV paneljén zökkenőmentes élményben és nagy felbontásban lesz részed. Az LG 65QNED91 TV többé nem csak filmek és sorozatok nézésére használható, de szó szerint a következő szintre emeli a játékot.

Élvezd a gyors reakciót

Az LG 65QNED91 alacsony reakcióidővel dolgozik. Az ALLM ás eARC támogatásnak köszönhetően megfelel a HDMI 2.0 specifikációknak. Ennek eredményeképp gyorsan mozgó, magas felbontású tartalmakban merülhetsz el.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

Ideális társ Xbox-hoz

Az LG és az Xbox összefogott, hogy az LG 65QNED91 készen álljon a következő generációs játékokhoz. Hozd ki a legtöbbet az Xbox-odból ezen a TV-n.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

A Game Optimizer gondoskodik a játékoptimalizálásról

A Game Optimizer technológia elmenti a játékbeállításaidat, ezáltal feljavíthatod az LG 65QNED91 képét és optimalizálhatod a játékgrafikáját.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

Az LG 65QNED91 sportriasztást kínál a sportrajongóknak

Érdekel, mi a helyzet a kedvenc csapatoddal, de nincs lehetőséged vagy időd ránézni a versenyre? Az LG 65QNED91 TV észrevétlenül vetíti ki a meccs aktuális állását, így mindig képben lehetsz.

Az LG 65QNED91 televízió hangrendszerének köszönhetően egy stadionban érezheted magad

Az LG 65QNED91 beépített 40W-os hangszórói bezengik a nappalidat. Ám ha nem szeretnéd tovább fokozni a hangminőséget, használd a Bluetooth Surroundot és csatlakoztass további hangszórókat az LG 65QNED91 TV-hez a Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével. Ennek köszönhetően igazi térhangzásban lehet részed. Egy másik jó dolog a Sports Alerts funkció, amely információval lát el a kedvenc csapataidról.

Csatlakoztass hangszórókat a Bluetooth Surround segítségével

Az LG 65QNED91 TV-hez egyszerűen csatlakoztathatsz hangszórókat a Bluetooth vezeték nélküli technológia segítéségével. Ennek köszönhetően maximálisan élvezheted az összes tartalmat, zavaró kábelezés nélkül.

Az LG 65QNED91 TV agya az a7 Gen4 AI processzor

Az LG 65QNED91 okos TV belsejében egy a7 Gen4 AI processzor dübörög. Ez egy olyan chip, amely kielemzi és feljavítja az LG 65QNED91 végső képét. Ez a processzor mélytanulási algoritmust alkalmaz, amely révén a kép és a hang beállítása automatikusan történik.

Az LG 65QNED91 automatikusan feljavítja a képet

A mélytanulási processzor egy több milliónyi vizuális adatpontból álló adatbázist használ. Az LG 65QNED91 ezáltal megkönnyíti a lejátszott tartalom felismerését, a zaj eltávolítását és a kép optimalizálását.

A mesterséges intelligencia szintén segít a hangszerkesztésben

A még magával ragadóbb nézési élmény érdekében a hang automatikusan kerül beállításra. A televízió több, mint 17 millió hang-adatpontot használ a hangok, hatások és frekvenciák beazonosítására. 

Az LG 65QNED91 igazi smart technológiát kínál — ThinQ AI

Élvezd a hangvezérlést! Csak válaszd ki kedvenc hangalapú asszisztensedet és vezéreld az LG 65QNED91 TV-t a hangoddal. Az új otthoni képernyőd ezáltal még könnyebbé teszi a navigálást.

*A támogatott szolgáltatások, ajánlatok és alkalmazások országonként eltérőek lehetnek.
**A megjelenített ajánlatok előzetes bejelentés nélkül változhatnak.
***A hangvezérlés elérhetősége és a nyelvek támogatása termékenként és országonként eltérő lehet.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

Az LG 65QNED91 új otthont teremt

Az LG 65QNED91 TV kezdőlapját úgy alakították át, hogy a lehető legegyértelműbb legyen, és könnyedén rá lehessen keresni a kívánt tartalomra. A a keresési előzményeid alapján személyre szabott ajánlatokat fogsz kapni.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

Újratervezett távirányító

A Magic Remote távirányító ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illik a kézbe. A keresést egy fejlett tartalomcélzási és -böngészési rendszer teszi könnyebbé. Minden bizonnyal értékelni fogod a Magic Tap funkciót is - ennek köszönhetően az okostelefonodat a TV-hez csatlakoztathatod.

65" LG 65QNED91 SMART LED QNED televízió

Vezéreld az LG 65QNED91 televíziót a hangoddal

Az LG 65QNED91-cel egyszerű utasításokon keresztül vezérelheted otthonod IoT rendszerét.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    101 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    168 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    101 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    168 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QNED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!
    Maximális fényerő
    3 000 cd/m2 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,4 cm Kész!
    Magasság
    90,2 cm Kész!
    Mélység
    33,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    82,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,89 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    83,1 cm Kész!
    Tömeg
    26,55 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" LG 65QNED91 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65QNED91. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG 65QNED91. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED91. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED91.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ