30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

65 "LG OLED65C6V

Termékkatalógus
65 "LG OLED65C6V
Televízió ívelt 4K OLED 3D SMART 164 cm képátlójú 4K Ultra HD 3840x2160, HDR, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC codec, WebOS 3.0, 3x HDMI, 3x USB, LAN, DLNA, Wi-Fi Miracast WiDi, Bluetooth, böngésző, Netflix, PVR felvétel pixel tompítása, WebOS 3.0, 4.0 hangszóró 40W, mágikus-szabályozás, 3D szemüveg, VESA 400x200, energiát. osztály
Kód:  WK608t6 Termékszám:  OLED65C6V Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65 "LG OLED65C6V

le
LG OLED TV

Ismerje meg a jövőben a televíziós, mely a legjobb technológia OLED képernyő ívelt.

OLED HDR

Töltsön egy éjszakát a csillagokkal teli a TV képernyőjén LG OLED - csillagok, hogy az LCD kijelzők használt elmosódnak, most jól látható. A háttérben kép fényes OLED HDR mechanizmus, amely teljes mértékben támogatja a Dolby Vision és Ultra HD Premium. LG OLED TV képes támogatni több mint 20 fényerejének mutatja minden részletét sötét és világos képet.

ULTRA HD PREMIUM - új szabvány

Nem minden TV 4K azonos. ULTRA PREMIUM HD Certification a garancia arra, hogy a minőség a televíziós kép és hang, összhangban a legmagasabb színvonalon. OLED TV egészíti ki a technológia és a tökéletes platform néz prémium TV ULTRA HD minőségben.

Dolby Vision - proč hraje důležitou roli?

LG OLED HDR támogatja a Dolby Vision, amely tisztább, élesebb képet, jobb kontrasztot és jelentősen növeli a szín. A hullám új videocímeket Dolby Vision, akkor biztos lehet benne, hogy a szórakoztató tartalom másolható mint amilyennek lennie kellene.

OLED BLACK - ad egyfajta csoda az univerzumban

„Televizory LG OLED se schopností reprodukovat hluboké černé odstíny ideálně prezentují nedávno představený kanál NASA TV UHD a přibližují diváka reálnému zážitku z pobytu ve vesmíru.“

- Harmonikus, hivatalos partnere NASA NASA TV csatorna UHD -

végtelen kontraszt

Csillag ragyog legokosabb a fekete égen. Tento typ černé s nekonečným kontrastem můžete vidět na obrazovce televizoru LG OLED, který dokáže zcela deaktivovat své samostatně svítící pixely.

Külön égő pixelek

Ezek a pixelek, mint az élő szervezetek, amelyek maguk is be- és kikapcsolható, így tökéletes reprodukciója fekete árnyalatok és hagyja, hogy az összes szín életre kelnek. A kijelző háttérvilágítása nincs szükség, ezért az LG OLED TV lenyűgöző design, minimalista szerkezet.

Samostatně svítící pixely televizoru LG OLED jsou strůjci dokonalosti, kterým se žádný jiný televizor nemůže nikdy vyrovnat.

tökéletes színek

Rozšířená škála barev televizoru LG OLED představuje 99 % barevného standardu Digital Cinema Initiative (DCI) — miliardy věrných barev s dokonalou černou.

Ultra HD 4K felbontású

LG 4K OLED TV megmutatni közel 8,3 millió pixel, így biztosítva négyszer nagyobb felbontású, mint a Full HD TV. Lélegzetelállító világosság és finom részleteket a kép a nagy képernyőn Amaze, akkor is, ha néz egy viszonylag kis távolság.

Hang Harman / Kardon

Mivel a kiváló képminőség általában illeszkedik jól a kiváló hangminőség, a hang LG OLED TV által tervezett Harman / Kardon. Kivételesen tiszta hangzás Harman / Kardon prémium tovább fokozza a vizuális élményt.

le
webOS 3.0

webOS 3.0

LG Smart TV az operációs rendszer webOS 3.0 úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb, hozott egy izgalmas vizuális élményt, könnyen kezelhető és annak használata is szórakoztató. Minden most kell tennie, hogy pihenni, mert a TV-élményt webOS 3.0 jobb, mint valaha. 

le
Magic Remote

mágikus Remote

Mágikus vezető a TV és set-top box használata közben a mozgás és hangvezérlés. Vegye át az irányítást a szórakozás egy új szintű kényelmet távirányító. Ne pazarold az időt keres és adományozza szórakoztató. 

le
Magic Zoom

mágikus Nagyítás

Mágikus zoom lehet nagyítani a képeket nézni. Nyomda Nagyítás a távirányítón a képre a jelenet részleteit nézi. 

le
Magic Mobile Connection

Mágikus Mobile Connection

Mágikus Mobile Connection lehetővé teszi a nézők egyszerűen élvezheti a tartalmukat okostelefon televízió. A Wi-Fi kapcsolat játszhat zene és videó alkalmazások a nagy képernyőn. 

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,6 cm Kész!
    Magasság
    88,3 cm Kész!
    Mélység
    23,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8 cm Kész!
    Tömeg
    23,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65 "LG OLED65C6V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65C6V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG OLED65C6V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "LG OLED65C6V.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ