A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

65" Samsung QE65Q700T

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q700T
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 164cm, 8K Ultra HD, PQI 3700 PQI (50Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+ és HLG, Local Dimming technológia, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 400×300 VESA, 60 W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR179l7c Termékszám:  QE65Q700TATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q700T


A televíziózás jövője 8K felbontásban


A Samsung QE65Q700T 33 millió pixelt biztosít csúcskategóriás 8K felbontásban

Rendkívül finom részletek, borotvaéles képek, vibráló színek robbanása és vizuális mélység fog elkápráztatni. A lenyűgöző 8K felbontás a Full HD-hoz képest akár 16x részletesebb képet ígér. A kivételes képminőséget az intelligens Quantum Processzor 8K és a 8K AI felskálázó technológia együttese támogatja. A gépi tanulás és a fejlett algoritmus kiszámítja a különféle forrásokból származó képi adatokat, és minden egyes felvételtegyedülálló, 8K-s megjelenésűvé emel. Az Adaptív kép funkció pedig a környezeti fényviszonyoknak megfelelően állítja be a fényerősséget. Mindezeknek köszönhetően a Samsung QE65Q700T gyakorlatilag a világ egyik legjobb televíziója.



Dinamikus hangzás, amely mindig mozgásban van

Egyetlen jó akciófilm vagy játék sem az igazi minőségi hangzás nélkül. A Samsung QE65Q700T QLED TV mozgáskövető hangfunkcióval (OTS +) büszkélkedhet, amely a lehető legjobban illeszkedik ahhoz, ami a képernyőn történik. Ennek köszönhetően szó szerint körülölel a hangzást, amely lehetővé teszi, hogy a moziélménynek megfelelő filmezésben legyen részed.



Tökéletes kontraszt minden szögből a Samsung QE65Q700T TV-n

A minőségi képek kivételes kontrasztot igényelnek. Erről a Samsung intelligens QE65Q700T TV Közvetlen háttérvilágítás technológiája gondoskodik, amely automatikusan, jelenetről-jelenetre optimalizálja azt a maximális sötét és világos tartományok eléréséhez. A háttérvilágítás kikapcsolása a sötét jeleneteknél tökéletesen fekete árnyalatot eredményez. Az ultraszéles látószög révén egyáltalán nem számít, honnan nézed aSamsung QE65Q700T TV-t, ülhetsz közvetlenül a képernyő előtt vagy figyelheted a konyhából - a kép mindig tökéletes lesz.


A Samsung QE65Q700T TV távoli hozzáférést biztosít

Ha otthonról dolgozol, a TV segítségével hatékonyabbá teheted a munkavégzésedet. Ez annak köszönhető, hogy a készülék le tudja tükrözni a számítógéped képernyőjét. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen, az intelligens Samsung QE65Q700T TV képernyője előtt dolgozz.


Tartalom tükrözés okoseszközről 

Szeretnéd nagy képernyőn nézni az okostelefonodon lévő videót vagy sorozatot? A Tap View segítségével csak koppintanod kell, és máris a Samsung QE65Q700T TV képernyőjén nézheted a telefonod tartalmát.

Egy távirányító szabályozhatsz mindent

Szabadulj meg a felesleges távirányítóktól. Mostantól csak egyre lesz szükséged, ez pedig nem más, mint -  a One Remote. Segítségével tisztán és gyorsan szabályozhatod a TV-tartalmakat, set-top boxokat, játékkonzolokat és a helyi alkalmazásokat.

Az okostelefon tartalma a TV-re

A praktikus Multi View funkció révén kettéoszthatod a Samsung QE65Q700T TV QLED képernyőjét két könnyen áttekinthető ablakra, így egyidejűleg élvezheted a kedvenc műsorodat és figyelemmel követheted a fontos értesítéseket.

Zaj esetén javítja a hangzást

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zsivaj vagy a főzéssel járó zajok sem zavarhatják meg a tévénézés élményét. Az Automatikus Hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik róla, hogy kristálytisztán halld a Samsung QE65Q700T TV adásának minden egyes hangját, továbbá fokozza a hangzást azoknál a jeleneteknél, amelyekben párbeszédet folytatnak.

Használd a Bixby hangasszisztenst

A Samsung QE65Q700T TV-vel a Bixby Hangasszisztensen keresztül is kommunikálhatsz*. Könnyedén hozzáférhetsz kedvenc tartalmaidhoz, választ kaphatsz a kérdéseidre, vagy szabályozhatod a Samsung QE65Q700T TV-t és a többi csatlakoztatott eszközt.

* A Samsung saját belátása vagy értesítése alapján bármikor megváltoztathatja a Szolgáltatásokat, illetve felfüggesztheti vagy megszüntetheti a Szolgáltatásokat és azok bármely elemét. A Bixby hangvezérlés felismeri az angol (USA / Egyesült Királyság), francia, spanyol, német, olasz, kínai és koreai nyelvet.

100%-os színmennyiség a Quantum Dot-nak köszönhetően

A Samsung QE65Q700T televízió a Quantum Dot technológia alkalmazásával 100%-os színmennyiséget kínál, lélegzetelállító színeket eredményezve, amelyek a különféle fényerő-szinteken is abszolút valósághűek.


A gyönyörűen telített színektől a mélyfeketéig

Hagyd, hogy magával ragadjanak a Quantum HDR 1000 technológia precíz részletei és gazdag színspektruma. Az árnyalatok HDR10+ formátumú dinamikus feltérképezése növeli a Samsung QE65Q700T QLED TV fényerő-tartományát, ezáltal az egyes színárnyalatok sokfélesége és gazdagsága minden bizonnyal levesz majd a lábadról. A Quantum Dot technológia a 100%-os színgazdagsággal hihetetlen mennyiségű, milliárdnyi színt garantál, amelyminden fényerő-szinten élethű és telített marad.



A Samsung QE65Q700T TV esetében a minimalista stílus játszik főszerepet

Merülj bele a Samsung QE65Q700T TV véget nem érő QLED képernyőjébe, amelynek ultravékony kávája nem vonja el a figyelmet a tartalomról. Mindössze kedvenc műsoraid végtelen színmélységét és vibráló részleteit fogod látni.




  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    227 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    239 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    227 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    239 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,75 cm Kész!
    Magasság
    91,47 cm Kész!
    Mélység
    28,97 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,07 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    3,46 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    39 cm Kész!
    Tömeg
    27,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung QE65Q700T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q700T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung QE65Q700T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q700T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q700T.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ