AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

65" Samsung QE65Q70D

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q70D
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, levehető webkamera, 20 W hangszóró, E energiaosztály
Leárazás -29 %
399 900 Ft 563 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR175o5 Termékszám:  QE65Q70DATXXH Gyártó honlapja:
65" Samsung QE65Q70D 563 290 Ft 399 900 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

65" Samsung QE65Q70D

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű Samsung Samsung QLED TV. Samsung Q70D Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65Q70D TV jelentősebb paraméterei

  • A lenyűgöző Samsung Samsung QLED Samsung Q70D sorozatú TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • A nagyszerű hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert használja
  • Dual LED háttérvilágítást kapott
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Samsung TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. A Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kapcsol össze a jobb háttérvilágítás, szélesebb színtartomány és jobb kontraszt érdekében.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan erre a képre számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a nagyszerű 65" Samsung QE65Q70D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 65
Televízió 65

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A VRR technológia biztosítja, hogy a játékok nagyon szépen és simán fussanak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia minimális válaszidőt biztosít. Ezen Samsung televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ezen Tizen smart TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0.3. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A különleges PIP (kép a képben) funkció lehetővé teszi, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn. Az integrált webkamerával lehetséges a videóhívások kezdeményezése, arcfelismerő alkalmazások használata, és így tovább.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

89,75 × 145,17 × 30,09 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,18 × 2,57 cm (ma×mé)

Tömeg:

29,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Dual LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Bixby Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!
    Tápellátás
    AC 220-240V Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,17 cm Kész!
    Magasság
    89,75 cm Kész!
    Mélység
    30,09 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,18 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,57 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    34,3 cm Kész!
    Tömeg
    29,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    85 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    220 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!
    Fogyasztás készenléti üzemmódban
    0,5 W Kész!
    Maximális fogyasztás
    245 W Kész!
    Általános fogyasztás
    85 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" Samsung QE65Q70D termékhez:

    85" Samsung QE85Q70D

    Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, levehető webkamera, 20 W hangszóró, E energiaosztály
    Kosárba
    849 900 Ft
    Szállításra kész 1 db
     

    75" Samsung QE75Q70D

    Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, levehető webkamera, 20 W hangszóró, D energiaosztály
    Kosárba
    599 900 Ft
    Szállításra kész 3 db
     

    55" Samsung QE55Q70D

    Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0.3, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, 20 W hangszóró, E energiaosztály
    Kosárba
    329 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung QE65Q70D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q70D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung QE65Q70D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q70D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65Q70D.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ