Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

65" Samsung QE65Q8CN

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q8CN
Televízió - ívelt SMART LED, 163 cm, 4K Ultra HD, QLED - Quantum Dot panel, 10 bites, PQI 3300 (100 Hz), fényvisszaverő bevonat, HDR 1500, Ambient Mode, Supreme UHD Dimming, DVB-T2/S2/C kettős tuner, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, LAN, optikai kimenet, CI+, WiFi, HbbTV 2.0, Tizen OS, csatlakoztatás mobil készülékekhez, Smart vezérlés, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Game Mode VRR, Steam Link, HBO GO, Voyo, Netflix, USB/HDD felvétel, Timeshift, webböngésző, 40 W (4.1CH) hangszóró, Subwoofer, DD Plus, DTS, One Connect Box - csatlakozás egy kábellel
Kód:  WR183z6g Termékszám:  QE65Q8CNATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q8CN

Samsung QE65Q8CN ellenállhatatlan ívelt képernyővel

Milliárd színárnyalat a képernyődön

Élvezd a sikerfilmeket és a kedvenc sorozataidat teljesen új szemszögből. Az ívelt Samsung QLED TV Q8C képernyőjén több mint egymilliárd színárnyalat tárul eléd. A Quantum Dot technológiának köszönhetően a legfinomabb árnyalatok és részletek is kitűnően látszanak. A fantasztikus nézői élményhez hozzájárul a 100%-os színmegjelenítés is, így, fényerőtől függetlenül, a tévé gazdag színpalettával rendelkezik.

Nagy kontraszt minden képnél

A Q Contrast technológiának köszönhetően kiélvezheted a képek világos fényeit és sötét árnyékait. A Samsung márka innovatív megoldása Q8C Quantum Dot televíziód képernyőjén a kontrasztelemek egyedülálló kombinációját hozza létre. A kedvenc filmjeid megtekintése közben a legapróbb részlet sem fog hiányozni - minden felvételt szó szerint új és jobb fényben látsz majd.

Nézd meg a filmeket teljes szépségükben

A Samsung Q8C tévén a szívednek kedves filmeket végre teljesen hiteles formában láthatod. Gyönyörködj a magas szintű vizuális tartalomban, amelyet a Q HDR Elite technológia tökéletes fényerő és kontraszt megjelenítése, valamint az új, nagy dinamikatartományú HDR10+ formátum biztosít. A QLED tévé által nyújtott maximális minőségélményre garancia az UHD Alliance Digital Europe Ultra HD tanúsítványa, és az is, hogy megfelel a CEA által meghatározott 4K Ultra HD szabványoknak.

HDR10

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Ultra HD Premium

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

4K Ultra

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Ultra HD

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Kiváló minőség és hosszú élettartam

A felhasznált anyagoknak és a Quantum Dot képalkotó technológiának köszönhetően már nem kell tartanod a képpontok kiégésétől. Azokra a szervetlen anyagokra, amelyekből a tévé készült, nem jellemző a szerves elemeknél tapasztalható kopás. A QLED tévé egyetlen szépséghiba nélkül nyújt nagyszerű látványélményt, rendkívül hosszú időn át.

 Samsung Q8C, kabel

Egyetlen kábel az adatokhoz és az üzemeltetéshez

Őrizd meg a nappalid letisztult designját. A Samsung Q8C prémium televízió a Quantum Dot technológia fantasztikus képét kombinálja a leleményes One Invisible Connection design megoldással. Ez egyesíti a tápkábelt és az adatkábelt, amely azután a One Connect Box elosztóba csatlakozik. Rejtve tárolhatod, miközben gondoskodik az összes többi eszköz csatlakoztatásáról.


Alkalmazkodik hozzád és a környezethez

A különleges Ambient üzemmód gondoskodik arról, hogy a QLED tévé otthonod nagyszerű kiegészítője legyen. Segítségével az új televíziód akkor is csodás látványt nyújt, amikor ki van kapcsolva. Az üres képernyő helyett a környező falakhoz illő színt vagy hátteret jeleníthetsz meg vele. Alternatívaként beállíthatod a híreket vagy az időjárás-előrejelzést is. Vagy csatlakoztasd mobiltelefonodat Bluetooth-on keresztül a tévékészülékhez, és hallgasd a kiválasztott zenéket a tévé hangszórón keresztül.

Természetesen illeszkedik a belső térbe

A Samsung Q8C QLED televízió ideális a filmek, sorozatok és tévé közvetítések megtekintésére, ugyanakkor a nappalid belső terét is megszépíti, mint egy műalkotás. És mint ilyen, akkor mutat igazán jól, ha a falra van rögzítve. A No Gap Wall-mount rögzítő készlettel megbízhatóan és könnyen felszerelhető. Használatával a tévé és a fal között nem maradnak csúnya hézagok.

Tökéletes látószög

Éld át az öröm pillanatait minden alkalommal, amikor megpihenteted a szemed a kiváló minőségű Q8C Samsung televízión. Még a képernyőn megjelenő tartalmat sem kell megnézned, és máris elvarázsol a tökéletes design. A minimalista formatervezés kihangsúlyozza az ívelt kialakítást, amely odavonzza a nappalidba belépők tekintetét.

Teljesen lenyűgöző design

Engedd, hogy magával ragadjon a Samsung prémium tévé különlegessége. A televízió 360°-os designjának és a keret nélküli konstrukciónak köszönhetően az éppen nézett tartalmat még lenyűgözőbb formában élvezheted, mint korábban. A magasabb szintű vizuális élmény egy első osztályú televíziókészülékkel jár együtt, amely bárhonnan nézve elegáns megjelenésű.

Bármilyen térben stílusos

Minden tér megfelelő lehet, ez csak a te döntésedtől függ. A Samsung QLED tévénél nem kell aggódnod, hogy nem illik az otthonod stílusához. Épp ellenkezőleg, könnyed és időtlen designjának köszönhetően szinte bárhová megfelelő. Ez vonatkozik a tévékészülék elhelyezési lehetőségeire is. A One Mount felszerelési technika biztosítja a Tower vagy a Studio prémium állványok könnyű felszerelését, és egyszerű cserélhetőségét. 

Otthonod középpontja

Legyen mindig elérhető közelségben a szórakozási lehetőségek széles skálája, és élvezd a Q8C tévédet még nagyobb kényelemben. A Smart Hub multimédiás kínálatával a kedvenc tartalmaid egy helyen összpontosulnak. Így szinte azonnali hozzáférést kapsz az alkalmazásokhoz, sorozatokhoz, filmekhez és egyéb műsorokhoz. A nagyobb kényelemhez a felhasználói felület is hozzájárul, amelyről könnyen irányíthatod az összes csatlakoztatott eszközt.

Viszlát felesleges távirányítók!

Felejtsd el azokat az időket, amikor a tökéletes audiovizuális élmény eléréséhez több távirányítót kellett a kezed ügyében tartanod. A Samsung a Quantum Dot televízióihoz One Remote Control távirányítót használ, így egyetlen eszközzel biztosítja a különböző készülékek kényelmes távvezérlését. Ezenkívül a csatlakoztatott eszközöket automatikusan felismeri és azonosítja, így meggyorsítja a kezelést és a beállítást.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    142,6 cm Kész!
    Magasság
    91,5 cm Kész!
    Mélység
    37,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    82,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    10,5 cm Kész!
    Tömeg
    27,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung QE65Q8CN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q8CN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung QE65Q8CN.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ