AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

65" Samsung The Frame QE65LS03D

Termékkatalógus
65" Samsung The Frame QE65LS03D
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, levehető webkamera, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, G energiaosztály
Variánsok
499 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR175o3 Termékszám:  QE65LS03DAUXXH Gyártó honlapja:
65" Samsung The Frame QE65LS03D 499 900 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

65" Samsung The Frame QE65LS03D

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen Samsung Samsung QLED televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10 és HDR10+ szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung The Frame QE65LS03D TV kulcsfontosságú tulajdonságai

  • A csodálatos Samsung Samsung QLED sorozatú TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10 és HDR10+ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert használja
  • Dual LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kombinál a jobb háttérvilágítás érdekében, szélesebb színtartományt és jobb kontrasztot biztosítva.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a tökéletes látványért

Ülj le a TV képernyője elé, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy feszültséggel teli thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a remek 65" Samsung The Frame QE65LS03D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HDR10+. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 65
Televízió 65

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Ez a remek Samsung TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Eme Tizen okos TV sok érdekes funkciót tartogat, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így a videót bármilyen perspektívából nézhetjük. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

A tökéletes TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának hála biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Televízió 65
Televízió 65

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a nagyszerű Samsung QLED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Hála az integrált webkamerának, indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

86,89 × 145,68 × 26,09 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,19 × 2,49 cm (ma×mé)

Tömeg:

34,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Dual LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Bixby Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,68 cm Kész!
    Magasság
    86,89 cm Kész!
    Mélység
    26,09 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,19 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,49 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    107,68 cm Kész!
    Tömeg
    34,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    40 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    109 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" Samsung The Frame QE65LS03D termékhez:

    85" Samsung The Frame QE85LS03D

    Televízió - SMART, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, levehető webkamera, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    1 279 900 Ft
    Szállításra kész 3 db
     

    75" Samsung The Frame QE75LS03D

    Televízió - SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, levehető webkamera, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    929 900 Ft
    Szállításra kész 3 db
     

    43" Samsung The Frame QE43LS03D

    Televízió - SMART, QLED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    349 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    55" Samsung The Frame QE55LS03D 55" Samsung The Frame QE55LS03D

    Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    449 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" Samsung The Frame QE50LS03D

    Televízió - SMART, QLED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, Dolby Atmos, G energiaosztály
    Kosárba
    399 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung The Frame QE65LS03D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung The Frame QE65LS03D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung The Frame QE65LS03D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung The Frame QE65LS03D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung The Frame QE65LS03D.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ