Shop roku Shop roku

65" Samsung The Terrace QE65LST7TG

Termékkatalógus
65" Samsung The Terrace QE65LST7TG
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - kültéri SMART, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 4400 (100 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Leárazás -36 %
1 249 990 Ft 1 960 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR176o35 Termékszám:  QE65LST7TGUXXH Gyártó honlapja:
65" Samsung The Terrace QE65LST7TG 1 960 390 Ft 1 249 990 Ft Utolsó 2 termék a raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

1 251 770 Ft
Szett megvásárlása

65" Samsung The Terrace QE65LST7TG

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Lifestyle TV televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Eme Samsung Smart TV és Kültéri TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung The Terrace QE65LST7TG TV lényegesebb jellemzői

  • A csodálatos Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV és Kültéri TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 4400 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV és Amazon Prime Video

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme Samsung tévé képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme QLED technológiát használó TV nagyszerű látványt biztosít. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index tükrözi, melynek értéke jelen esetben 4400 CMR.

Televízió 65

Légy top gamer ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval igazi élmény lesz a játék. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ezen Samsung TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung QLED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Szélesség:

146,63 cm

Talp nélküli méretek:

85,11 × 5,98 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

38,9 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    146,63 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    85,11 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,98 cm Kész!
    Tömeg
    38,9 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    106 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    117 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung The Terrace QE65LST7TG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung The Terrace QE65LST7TG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung The Terrace QE65LST7TG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung The Terrace QE65LST7TG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung The Terrace QE65LST7TG.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ