Shop roku 30 dnů na vrácení

65" Sony Bravia KD-65XE8596

Termékkatalógus
65" Sony Bravia KD-65XE8596
4,5 13 értékelés
Televízió ANDROID SMART LED 164 cm, 4K Ultra HD Motionflow XR 1000 Hz (100 Hz-es), HDR, HDR 4K PROCESSOR X1 4K X-Reality PRO Triluminos Élő szín, Dinamikus kontrasztjavítás, 2x DVB-T2 / S2 / C, H 265 / HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI +, DLNA, Bluetooth, WiFi, Miracast, HbbTV, USB HDD felvétel, web böngésző, távirányító hangvezérléshez, VESA, Bass Reflex hangsugárzó 10W + 10W, a +
Kód:  WS1019p6 Termékszám:  KD65XE8596BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia KD-65XE8596

4K HDR Processor X1™

A Sony Bravia KD-65XE8596 képes életre kelteni a képeket a nagyobb mélységnek, részletességnek és élességnek köszönhetően amelyeket egy erőteljes processzor biztosít. Minden egyes képpont és részlet elemzésre kerül, és egy speciális adatbázis segítségével a fényerő, struktúra, szín, és élesség  tulajdonságok összevetésre kerülnek az adatbázis elemeivel - így biztosítva a legkiválóbb megjelenítést.

Triluminos színek

A TRILUMINOS Display™ kijelző speciális háttérvilágításával szelektíven és nagyobb skálán képes leképzeni a színeket a szokványos LED televíziókhoz képest - így biztosítva a szélesebb fekete-fehér tartományt. Ennek köszönhetően a világos színek élénkebbek, miközben a fekete sötétebb árnyalatai is megjeleníthetők - főként HDR tartalmak lejátszása esetén. A TRILUMINOS továbbá szélesebb skálán képes leképezni a színeket így azok nem lesznek túltelítettek, vagy természetellenesek. Az élénk, élethű képekkel mélyebben átélhetők a képernyőn látható jelenetek.

Sony Bravia KD-75XE8596
 

Nagy dinamikatartományú 4K felbontás

 

A Sony Bravia KD-65XE8596 65"-os képernyőmérete ötvözi a kiemelkedő 4K felbontást, biztosítja a tökéletes fényerőt és a nagy dinamikatartományt (HDR). Mostmár élvezheted a sötét árnyékokban, vagy épp napfényes részeken megbújó apró részelteket is.

Sony Bravia KD-75XE8596
 

Élvezd a HDR-t játék közben is

A Sony 4K HDR tévék tökéletesen illenek a PlayStation®4 és PlayStation®4 Pro konzolokhoz. Merüljön el az életteli textúrák és élénk színek által kínál interaktív, szórakoztató játékélményben. Nézze meg, ahogy kedvenc játékai életre kelnek a hihetetlen képminőséggel.

Sony Bravia KD-65XE8596 - meghökkentően kifinomult design

A keskeny alumíniumkeret nem csak lenyűgöző formát biztosít, de az egyedi dizájnnak köszönhetően a készülék minden nappaliba tökéletesen illeszkedik. A hatékony kilakításnak köszönhetően továbbá könnyedén elrejtheted a nem kívánt kábelrengeteget a tévé háta mögött. Így nem kell foglalkoznod a kábelekkel, csak élvezd a zavartalan tévézést.

 

Gyönyörű alumínium kezelés egészíti top televíziós megjelenése.

Sony Bravia KD-75XE8596

Minden kábel vezet a set-top box vagy egy Blu-ray elrejteni egy egyedi váz.

Sony Bravia KD-75XE8596

Sony Bravia: A Google Android és a Google Play világa a

A Smart TV máris okosabb lett. Fedezz fel filmeket, játékokat és egyéb tartalmakat a Google Play segítségével. Tekintsd meg az ajánlatok növekvő listáját. Ints búcsút a nehézkes szövegbevitelnek hála a hangalapú keresés funkciónak! Csak mondd ki mit szeretnél, vagy hagyd, hogy a tévéd ajánljon egy filmet például kedvenc műfajod alapján. A Chromecast segítségével pedig akár eszközeidről is könnyedén átvihetsz tartalmakat televíziód képernyőjére.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Telly Kész!
    SMART funkciók
    Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,4 cm Kész!
    Magasság
    90,5 cm Kész!
    Mélység
    26,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    84 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,4 cm Kész!
    Tömeg
    22,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia KD-65XE8596 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65XE8596. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia KD-65XE8596. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XE8596. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XE8596.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ