A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

70" LG 70UQ8100

Termékkatalógus
70" LG 70UQ8100
4,5 6 értékelés
Televízió - SMART, LED, 178 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612f05 Termékszám:  70UQ81003LB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

70" LG 70UQ8100

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen LG LG UHD TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését szürke szín egészíti ki. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 70
Televízió 70

70" LG 70UQ8100 TV alapvető tulajdonságai

  • A lenyűgöző LG LG UHD sorozatú televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • A fantasztikus hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 70" képátló mellett
  • Ezen LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV és Amazon Prime Video

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 70" képátló mellett. Ez a nagyszerű LG TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 70
Televízió 70

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét.

Televízió 70
Televízió 70

Légy top játékos ezzel a lenyűgöző LG TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ezen LG tévé rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ez a modern WebOS smart televízió számos hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Televízió 70
Televízió 70

Használd ki a fejlett LG TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-t lehetséges kézmozdulatokkal is irányítani. Beállíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a hagyományos videókban nem látnánk.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek LG LCD LED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza bármikor. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

98,6 × 156,2 × 37,8 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

90,7 × 5,99 cm (ma×mé)

Tömeg:

31,7 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    70" (177,8 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    124 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    169 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    124 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    169 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    70" (177,8 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    156,2 cm Kész!
    Magasság
    98,6 cm Kész!
    Mélység
    37,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    90,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,99 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    89,5 cm Kész!
    Tömeg
    31,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 70" LG 70UQ8100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" LG 70UQ8100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 70" LG 70UQ8100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 70" LG 70UQ8100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 70" LG 70UQ8100.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ