Shop roku Shop roku

75" Samsung QE75LS03TA

Termékkatalógus
75" Samsung QE75LS03TA
Televízió - SMART TV, QLED, 189cm, 4K Ultra HD, PQI 3600 PQI (100Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 400×400 VESA, 40 W hangszóró, Dolby Digital Plus, energiaosztály G
Kód:  WR179m1 Termékszám:  QE75LS03TAUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75LS03TA


TV vagy műalkotás? Ez csak rajtad múlik

Művészi TV

A Samsung The Frame a nappalid természetes és stílusos kiegészítőjévé válik, függetlenül attól, hogy milyen stílusú a szoba. Téged is lenyűgöz formatervezésével, amely leginkább egy művészeti alkotásra emlékeztet, emellett megkönnyíti az életedet az egyszerű, szünetmentes telepítésével a falra, amely praktikus és mutatós is egyben. A kifinomult fényérzékelő felismeri a fényt a szobában és ehhez igazítja a kijelző fényerejét.

Egy keret, amely figyelembe veszi az ízlésedet

Válaszd ki a számos elérhető, testre szabható keret közül azt, amelyik a leginkább illik a stílusodhoz és az otthonodhoz. A Samsung The Frame különböző színű kereteket kínál. A keretek kicserélése igazán egyszerű - használd a praktikus mágneseket a keret felhelyezéséhez vagy eltávolításához.

Keltsd életre az otthonodat képekkel

Az Art mód egy intelligens formája annak, hogy hogyan csempéssz egy csipetnyi művészi hangulatot a nappalid stílusába. Amikor éppen nem nézel tévét, megtekintheted a kedvenc festményedet, fotódat vagy más vizuális tartalmat a Samsung The Frame kijelzőjén.

Világhírű művészeti alkotások a nappalidban

A Samsung The Frame televízióval, az Art Store megoldásnak köszönhetően egyetlen karnyújtásnyira lesznek tőled a csodálatosabbnál csodálatosabb művészi alkotások. Az Art Store segítségével megismerheted a legfontosabb művészi alkotásokat és megalkothatod a saját kiállításodat, méghozzá egyenesen a nappaliban - ehhez iratkozz fel a szolgáltatásra.

Állítsd össze a saját galériádat

Jelöld meg a kedvenc alkotásaidat majd jelenítsd meg őket a Samsung The Frame kijelzőjén. Az intelligens Auto Curation rendszer megtanulja az ízlésedet és olyan alkotásokat ajánl, amelyek elnyerhetik a tetszésedet. Rengeteg új munkával is megismerkedhetsz, ezeket is egyhamar megszereted.

A saját emlékeidből is csemegézhetsz

Emellett természetesen lehetőséged van a személyesebb tartalmak illetve a számodra már ismerős művészeti alkotások megtekintésére is a Samsung The Frame képernyőjén. Ehhez csupán annyi a dolgod, hogy az okostelefonodon vagy az USB meghajtón keresztül feltöltöd a képeket a készülékre.

A neked tetsző művészet

A még nagyobb testre szabhatóság érdekében a a Samsung The Frame televízió 10 különböző színű és 7 eltérő típusú fali tartót kínál. Vigyél egy kicsivel több stílust a megjelenített művészi alkotásba és hagyd, hogy a kedvenc festményeid vagy fotóid magukra vonzzák a figyelmet, miközben harmonizálnak a környezetükkel is.

Lenyűgözően élénk kép

Fedezd fel a kedvenc jeleneteid lélegzetelállító részletgazdagságát. A Samsung The Frame televízió Quantum Dot képalkotó technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a 100%-os színtelítettséget, a páratlan színeket és textúrákat illetve a valóban részletes képvilágot, bármilyen szögből is nézed a képernyőt.

Okos, praktikus és készen áll a kapcsolódásra

A Samsung The Frame televízió tökéletesen illik az okos otthonodba. A One Remote egy kényelmes módja az intelligens eszközeid vezérlésének egyetlen távirányítóval. A Smart Hub interfész gondoskodik arról, hogy minden multimédiás tartalom egy érintésre legyen tőled. A SmartThings alkalmazással könnyedén irányíthatod az összes csatlakoztatott készüléket. Az okostelefonod zökkenőmentes csatlakozását a Tap View funkció garantálja, amely lehetővé teszi a telefon tartalmának tükrözését a TV képernyőre, legyen szó akár videókról, képekről vagy zenéről.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    220 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    248 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    220 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    248 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,96 cm Kész!
    Magasság
    100,51 cm Kész!
    Mélység
    30,49 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    95,77 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,99 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    118,75 cm Kész!
    Tömeg
    39,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75LS03TA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung The Frame QE75LS03T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75LS03TA.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ