A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

75" Samsung QE75Q900R 8K

Termékkatalógus
75" Samsung QE75Q900R 8K
4,0 2 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 189 cm, Ultra HD 8K, 100 Hz, Direct LED, HDR10+ és HLG, Local Dimming technológia,, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV 1,5, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, párosítás mobileszközzel, Dolby Digital Plus, C energiaosztály
Kód:  WR184z84 Termékszám:  QE75Q900RATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q900R 8K

8K QLED TV. A megtestesült tökéletesség



Harminchárom millió pixel

Négyszer részletesebb, mint a 4K Ultra HD. Tizenhatszor nagyobb, mint a Full HD. Hihetetlenül valósághű. Ez a Samsung új QLED TV 8K felbontása. A 33 millió képpontos Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED fantasztikus megjelenítést ígér a filmek minden egyes képkockájához, a sorozatok minden jelenetéhez és a kedvenc játékod minden pillanatához.



A valóság hihetetlen felbontásban

A nagy felbontás nemcsak kivételesen finom részletességet biztosít, hanem a megtekintett tartalmak rendkívül valósághű benyomását is kelti a képernyőn. A 8K felbontás egyszerűen magával ragad. Emellett a lenyűgözően kifinomult panel megakadályozza a zavaró pixeles képet. Még ha egészen közelről is nézed a TV-t, csak a lejátszott tartalmat élvezed majd, nem szól közbe a Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV prémium képernyő struktúrája.



Exkluzív mesterséges intelligencia

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV mindig igazán kiemelkedő megtekintés élményét nyújtja. Olyan hardveres felszereltséget és mesterséges intelligenciát rejt, ami akár 8K minőséget kínál még a hétköznapi felvételek számára is. Tehát a televíziód képes akár 8K felbontást biztosítani az alacsony felbontású tartalmakhoz. Lehetővé teszi a zajcsökkentést, az összes rejtett részlet kiemelését, valamint a lejátszás hangjának elemzését és optimalizálását is. Minden jelenetnél lenyűgöz.



Hozzájárul a tökéletes belső térhez

Még akkor is értékelheted a  QE85Q900R 8K SMART QLED intelligens képességeit, amikor éppen nem nézel TV-t. A kikapcsolt képernyő egy intelligens kijelzővé változik, amely illeszkedik a fal textúrájához és színéhez, vagy megjeleníti a kiválasztott tartalmat. A One Invisible Connection megoldással csupán egyetlen, szinte láthatatlan kábelre van szükséged az adatátvitelhez és a tápellátáshoz. Használd a kábelt a TV-készülék és a rejtett One Connect Box csatlakoztatásához, ahová az összes többi eszközt is bedughatod.



A fény és az árnyék lélegzetelállítóan széles skálája

A 33 millió pixelnek és a fejlett HDR technológiának köszönhetően a 8K QLED TV-n rendkívül nagy, több mint 4000 nites fényerősségű, lágyabb képet élvezhetsz. Tehát a jelenetek igazán világos és nagyon sötét részein sokkal részletesebb képet láthatsz. Végre úgy tapasztalhatod meg a filmeket, ahogyan azt a rendezők megálmodták.



Tökéletes megvilágítású felvételek

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV egyedülálló megjelenítési élményét az innovatív technológiák lélegzetelállító együttese biztosítja. A Direct Full Array Elite beállítja a képernyő háttérvilágítását a pontosan kiegyensúlyozott eredményhez, amit igazán élénk világos részek és meglehetősen mély sötét részek jellemeznek. A 100% -os színtelítettség pedig természetesen magától értetődő a Samsung prémium televíziójával.



Ints búcsút a haszontalan távirányítóknak

Felejtsd el azokat az időket, amikor több távirányítóra volt szükséged a kifogástalan audiovizuális élményhez. A Samsung a One Remote Control távvezérlőt használja a Quantum Dot televíziókhoz, amely lehetővé teszi a különböző eszközök kényelmes távirányítását egyetlen vezérlővel. Ezenkívül csatlakoztatja és beazonosítja a párosított eszközöket, így egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a használatukat.



Sokkal intenzívebb videojáték élmény

Fedezd fel a videojáték nyújtotta szórakozás egy teljesen új dimenzióját a nappalid kényelméből. A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED támogatja a Steam Link alkalmazást, amely biztosítja a kedvenc Steam játékaid megjelenítését a képernyőn. Ehhez nincs szükség speciális Steam telepítő box-ra, a Samsung QLED TV mindenről gondoskodik.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Canal+, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75Q900R 8K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75Q900R 8K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75Q900R 8K.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ