A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

75" Samsung QE75Q9FN

Termékkatalógus
75" Samsung QE75Q9FN
5 2 értékelés
Televízió - SMART LED, 189 cm, 4K Ultra HD, QLED - Quantum Dot panel, 10 bit, PQI 3700 (100 Hz), Direct Full Array közvetlen háttérvilágítás, tükröződésmentes felület, HDR 2000, Ambient Mode, Supreme UHD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4 x HDMI, 3 x USB, LAN, optikai kimenet, CI+, WiFi, HbbTV 2.0, Tizen OS, mobileszközzel történő párosítás, Smart vezérlés, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, VRR Game Mode, Steam Link, HBO GO, Voyo, Netflix, USB/HDD felvétel, Timeshift, webböngésző, 60 W (4.2 ch) hangszóró, mélynyomó, DD Plus, DTS, One Connect Box - egy kábellel való csatlakozás
Kód:  WR183z7h Termékszám:  QE75Q9FNATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q9FN

Samsung QE75Q7FN - a tökéletes vizuális élmény

Milliárdnyi szín a képernyőn

Élvezd a filmes újdonságokat vagy kedvenc műsoraidat, hiszen ezzel a készülékkel teljesen új látványban lesz részed. Fedezd fel a milliárdnyi árnyalatot a Samsung QLED TV Q7F segítségével. A Quantum Dot technológiával tökéletesen látszanak a legfinomabb színárnyalatok és részletek is. A kiváló vizuális élményhez hozzájárul az is, hogy megjelenik a színek 100%-a, a TV  tehát fényerőtől függetlenül rendkívül gazdag színpalettát kínál. 

Összhangban az összes árnyalat

Élvezz éles fényekkel és sötét árnyékokkal megjelenő képet a Q Contrast Elite technológiának köszönhetően. Ez az innovatív megoldás egyedülálló kontraszt-kombináció megjelenését teszi lehetővé a képernyődön. A Direct Full Array Elite garantálja a prémium háttérvilágítást, így a tévézés során megjelenik minden, a legapróbb részletekig. Az Ultra Black Elite fényvédő technológia is hozzájárul a tökéletes kontraszthoz, valamint elnyeli az összes nem kívánatos fényt, így kiküszöböli a zavaró tükröződést.

Nézz filmet a maga teljes szépségében

A Samsung Q7F-fel kedvenc filmjeidet végre hiteles formában láthatod. Élvezd a minőségi, vizuális tartalmat a Q HDR Elite technológiának köszönhető tökéletes fényerővel és kontraszttal, és az új HDR10+ nagy dinamikatartománnyal. A QLED TV által biztosított minőségi élményt garantálja az UHD Alliance, a Digital Europe Ultra HD tanúsítványa, és a 4K Ultra HD standard teljesítéséről kiadott CEA szövetség tanúsítvány.

HDR10
Ultra HD Premium
4K Ultra
Ultra HD

Kiváló minőség és tartósság

Az anyagoknak és a Quantum Dot képalkotó technológiának köszönhetően már nem kell aggódnod a képpontok beégése miatt. A készülék szervetlen anyagokból készült, amelyekre nem jellemző a szerves anyagoknál gyakori elhasználódás. A QLED TV rendkívül hosszú időn keresztül, hiba nélkül nyújt nagyszerű vizuális élményt.

 Samsung Q9F, kabel

Adatátvitel és tápellátás egyetlen kábellel

Tartsd meg nappalid letisztultságát. A Samsung Q7F prémium TV-je ötvözi a Quantum Dot technológia nyújtotta fantasztikus képet a kifinomult One Invisible Connection design megoldással. A One Connect Box összegyűjti az áram- és adatkábeleket, majd kapcsolódik a készülékhez. El is rejtheted, és minden eszközt egyszerre vezérelhetsz.


Alkalmazkodik hozzád és a környezetedhez

A készülék különleges Ambient Mode-ja ékes bizonyítéka, hogy a  QLED TV nagyszerűen kiegészíti otthonodat. Ennek köszönhetően az új TV-d akkor is jól néz ki, amikor ki van kapcsolva. A kijelzőn megjeleníthetsz a környező falhoz illő színt vagy hátteret. Alternatívaként bekapcsolhatod az időjárás jelentést és előrejelzést. Vagy csatlakoztasd mobiltelefonod a Bluetooth segítségével, és hallgasd az általad választott zenét a TV hangszóróján keresztül.

Az enteriőr természetes része

A Samsung Q7F QLED TV ideális filmek, sorozatok és tévéműsorok megtekintésére, ugyanakkor a nappali belsejét is díszíti, akár egy műalkotás. Így a falra is rögzítheted. A No Gap Wall Mount fali készlettel egyszerűen és megbízhatóan falra szerelhető. A készlet használatával elkerülheted, hogy a TV és a fal között légüres tér maradjon.

Design, amely beleolvad a környezetbe

Élvezd a prémium Samsung Q7F TV egyediségét. A 360° designnak és a keret nélküli kialakításnak köszönhetően az általad nézett tartalom még lenyűgözőbbé válik. A magasabb szintű vizuális élmény együtt jár az eleganciát is képviselő első osztályú TV-vel.

Stílusos minden térben

Minden hely megfelelő, így csak rajtad múlik a döntés. A Samsung QLED TV-vel nem kell tartanod attól, hogy elüt majd otthonod stílusától. Éppen ellenkezőleg, könnyű és időtlen a kialakítása, így szinte bárhová alkalmas. Továbbá ez igaz a TV elhelyezésének lehetőségeit illetően is. A One Mount felszerelési megoldással a Tower vagy a Studio prémium állványokat is használhatod, amelyek ráadásul könnyen ki is cserélhetőek. 

Az otthon középpontja

Legyen részed gazdag szórakozásban, és élvezd a Q7F-et még nagyobb kényelemben. A Smart Hub segítségével a kedvenc tartalmaidat egy helyre rendszerezheted. Szinte azonnal hozzáférhetsz az alkalmazásokhoz, sorozatokhoz, filmekhez és egyéb műsorokhoz. A kényelem érdekében a felhasználói felület segítségével könnyedén kezelheted az összes csatlakoztatott eszközt.

Mondj búcsút a sok fölösleges távirányítónak

Felejtsd el azokat az időket, amikor több távirányítót kellett kéznél tartani a tökéletes audiovizuális élmény érdekében. A Samsung One Remote Controlt használ a Quantum Dot televíziókon, hogy kényelmes vezérlést biztosítson a különböző készülékekhez, egyetlen távirányítóval. Emellett azonosítja, és jelöli a csatlakoztatott eszközöket, így egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a beállítást.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75Q9FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75Q9FN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75Q9FN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung QE75Q9FN.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ