Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

75" Samsung QE75QN700B

Termékkatalógus
75" Samsung QE75QN700B
Televízió - SMART Neo QLED, 191cm képátló, 8K Ultra HD, PQI 4700 (50Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Telly, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, hangszóró 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR177p55 Termékszám:  QE75QN700BTXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75QN700B


A Samsung QE75QN700B minden más tévét felülmúl


A Samsung QE75QN700B TV részletes képet nyújt hatalmas kontraszttal

Menekülj el a szórakozás világába a prémium kategóriás, ultravékony Samsung QE75QN700B Neo QLED TV-vel. Az elegáns formatervezés, a kiváló hangzás és a színek milliárdnyi árnyalata minden alkalommal egyedülálló élményt nyújt. A Quantum Mini LED döntő kontrasztot teremt a legsötétebb és legvilágosabb jelenetekben is. Ez még valósághűbbé teszi a képet, rendkívül finom részletekkel, amelyek természetes módon vonnak be a cselekménybe.



A szépség az egyszerűségben rejlik

A gyönyörű Infinity One minimalista megjelenése természetesen illeszkedik minden otthonba. Hihetetlenül vékony, 15 mm-es profiljával a Samsung QE75QN700B bármely belső térben feldobja a hangulatot, és pont a megfelelő eleganciát adja hozzá.



A Samsung QE75QN700B TV 33 millió pixeles képpel rendelkezik

Éld át a világot új színekben és éles részletekben 8K nagy felbontásban. A hihetetlen fényerejű képek igazi ereje a 33 millió pixel. Ennek köszönhetően a 8K felbontás négyszer magasabb, mint a szabványos 4K szabvány, és az eredmény egy olyan új képszint, amely soha nem látott szintre emeli Samsung QE75QN700B TV nézhetőségét.



Precíz árnyalatok minden jelenetben

A Quantum HDR 2000 gazdag színspektrummal, valósághű részletességgel és dinamikus kontraszttal olyan valósághű képet nyújt, hogy úgy érezheted, mintha egyenesen beleléptél volna. A Samsung QE75QN700B televízió fejlett HDR10+ funkcióval rendelkezik, amely az egyes jelenetek színének és kontrasztjának külön-külön történő beállításával képezi le az egyes felvételeket.



A Samsung QE75QN700B 8K-t kínál AI támogatással

A Neural Quantum Processor Lite 8K biztosítja a legjobb filmes élményt. A fejlett 8K UI Upscaling technológiával minden kép jelenetről jelenetre vizuális javításon megy keresztül, hogy drámaian javítsa a Samsung QE75QN700B tévé képminőségét.

Szép és valósághű színek

Legyen szó akár a fűről a futballstadionban, egy hollywoodi színésznő bőréről vagy a videojátékban megjelenő fémpáncélról, a képernyőn minden valósághű színekben pompázik majd. A Samsung QE75QN700B televízió Smart TV Quantum Dot technológiája egymilliárd színárnyalatot kínál, és a 100%-os színmennyiség biztosítja, hogy mind nagy, mind kis fényerőn kiemelkedjen.

A Samsung QE75QN700B a tökéletes gaming tévé

Készülj fel a felejthetetlen játékélményre, bosszantó késleltetések és hibák nélkül, az innovatív Motion Xcelerator Turbo funkciónak köszönhetően. A csúcsteljesítményt és a rendkívül gyors mozgás esetén is éles képet az AMD FreeSync Premium Pro tanúsított technológia biztosítja, így a Samsung QE75QN700B TV minden egyes képkockája hibátlanul szinkronizálódik a játékeszközzel, akár PC-n, akár játékkonzolon játszol.

Dolby Atmos hangrendszer

Merülj el a többdimenziós hangélményben a kiváló Dolby Atmos technológiával, amely térhatású hangzásával és minden hang kristálytiszta hangjával nyűgöz le. A Samsung QE75QN700B készülékkel a legnagyobb kasszasikereket is kényelmesen, a saját székedből élvezheted.

Samsung QE75QN700B TV-vel maximálisan feldobhatod az életed

Tedd könnyebbé az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz intelligens készülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig Neo QLED TV Samsung QE75QN700B nagy képernyőjéről az áttekinthető felületnek köszönhetően – mindezt egyszerű és intuitív módon.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    247 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    329 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    247 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    329 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    166,83 cm Kész!
    Magasság
    102,29 cm Kész!
    Mélység
    31,83 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    95,56 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    1,81 cm Kész!
    Tömeg
    41,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Csomag tartalma
    One Connect box, One Connect kábel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75QN700B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75QN700B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75QN700B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung QE75QN700B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Samsung QE75QN700B.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ