Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

75" Samsung QE75QN900A

Termékkatalógus
75" Samsung QE75QN900A
Televízió - SMART TV, QLED, 191cm, 8K Ultra HD, PQI 4900 CMR (100Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+ és HLG, Local Dimming technológia, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, Tizen operációs rendszer, 600×400 VESA, 80 W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR178p85 Termékszám:  QE75QN900ATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75QN900A


Samsung QE75QN900A - zászlóshajó, amely felülmúlja a többi készüléket


Samsung QE75QN900A részletgazdag képpel és hatalmas kontraszttal

A Samsung QE75QN900A nemcsak lenyűgöző részletgazdagságával remekel, hanem kivételes kontrasztjával is. A Quantum Matrix Technology Pro szabályozza a kép minden egyes részének megvilágítását, ezáltal igazán mély fekete árnyalattal jeleníti meg a kijelző sötét színeit, ugyanakkor az azonos jelenet világos részeit átlag feletti fényerővel ábrázolja a képernyőn. Ennek köszönhetően a Samsung QE75QN900A televízió használata közben tökéletesen kiélvezheted a képernyő egészét annak minden egyes részével.



Mesterséges intelligencia a 8K támogatáshoz

Szeretnéd páratlan minőségben megtekinteni a kedvenc filmjeidet és sorozataidat? A Samsung QE75QN900A Neo QLED 8K televízió hihetetlen 8K felbontással érkezik. A különleges Neo Quantum Processor 8K processzor 16 neurális hálózat adatait használja az elemzéshez, így a megjelenített vizuális tartalom összes részletét még jobbá teszi.



Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Samsung QE75QN900A TV-n Quantum HDR 4000-rel

Óriási fényerő, csodálatosan erőteljes, mégis természetes színek és mély kontraszt - ez a Quantum HDR 4000 (HDR10+). A Samsung QE75QN900A okos televízió ezzel a technológiával automatikusan szabályozza minden egyes jelenet színárnyalatát, hogy az pontosan úgy jelenjen meg a képernyőn, ahogyan a rendező megálmodta, így a megjelenített tartalom minden részletét kiélvezheted.



Élvezd a 8K felbontást a Samsung QE75QN900A TV-n

A felbontás határozza meg a kép finomságát és azt a mértékű részletességet, amelyet képes megjeleníteni. A régi Full HD felbontás helyét mára már átvette a 4× finomabb 4K felbontás, azonban a Samsung QE75QN900A televízió még ennél is messzebbre ment, hiszen a 4× simább 8K felbontással büszkélkedhet, amely napjainkban egy lenyűgözően kivételes szabványnak számít. Azért, hogy az alacsonyabb minőségben készített felvételek is élvezhetők legyenek, a Samsung QE75QN900A televízió fejlett képkonvertálást alkalmaz a magasabb felbontás eléréséhez, ez a 8K AI Upscaling. A nagy teljesítményű Neo Quantum Processor 8K processzor fejlett algoritmusokat és mesterséges intelligenciát alkalmaz, amellyel kielemzi és felismeri a jelenetet és ezt követően precízen átalakítja olyan minőségűvé, amely megközelíti a 8K felbontásban rögzített tartalmakét.

Zavartalan nézői élmény a Samsung Smart Neo QLED TV-n

A Samsung QE75QN900A készülék bizonyítottan tükröződésmentes kijelzője tompítja a fényvisszaverődést, így járul hozzá a megszakítás nélküli, zavartalan játékhoz és filmnézéshez. A QLED két különleges rétege biztosítja az ultraszéles betekintési szöget tökéletes színekkel, tehát a TV megtekintése ideális lesz, bárhol is ülsz.

Minimalista design

A Samsung QE75QN900A készüléke valóban a helyiség ékes díszévé válhat. Téged is lenyűgöz csupán 15 mm vékony Infinity One Design formatervezésével, amelynek hála a Samsung QE75QN900A televízió tökéletesen mutat a talpán és a falon egyaránt. A kábelezés is okos megoldást kapott. A csúnya kábelkötegek helyett használhatod a One Connect Box opciót, amely rögzíthető a Samsung QE75QN900A televízió állványának hátuljára.


Samsung QE75QN900A készülék gyönyörűen gazdag színekkel és mély fekete árnyalatokkal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE75QN900A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.



Téged is körülvesz a Samsung QE75QN900A TV prémium hangzása

Tapasztald meg azt a valóban dinamikus hangzást, amellyel a kedvenc szereplőidet úgy hallod majd, mintha csak melletted ülnének. A mozgáskövető (OTS Pro) hangzás a beépített hangszórókat és a jelenet-elemzést alkalmazza az igazán valósághű élmény eléréséhez. Minden helyiség különböző, azonban többé már nem szükséges minden egyes részletet beállítanod a Samsung QE75QN900A televízión. A SpaceFit Sound kalibrálással a készülék mindent elemez és optimalizál számodra, így neked csak annyi a dolgod, hogy elmerülsz a kedvenc játékodban vagy filmedben a maximális élmény jegyében.



Samsung soundbar erőteljesebb hangzással

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE75QN900A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbar-ból. A végeredmény pedig jobb hatású és erőteljesebb hangzás.



A Samsung QE75QN900A ideális a szuper 4K játékhoz

Amennyiben olyan játékélményre vágysz, amely azonnal reagál a villámgyors reflexeidre, a Motion Xcelerator Turbo+ funkciót alkalmazó Samsung QE75QN900A televízió megfelelő választás. A 120 Hz-es mozgásjavítással és a 10 ms alatti válaszidővel elmosódás és késés nélküli, sima játékban lehet részed. A tanúsított AMD FreeSync Premium Pro technológia biztosítja a kijelző szaggatásának és töredezésének minimalizálását, ezáltal kiváló teljesítménnyel és magával ragadó képekkel élheted át a játékokat. Mindezt pedig 21:9 és 32:9 képarányokkal, amelyek még a legújabb játékok esetében is egy újabb kijelző felületet jelentenek a nagyszerű élményekhez.



Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE75QN900A TV-képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi telefon csatlakoztatását a Samsung QE75QN900A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egyidőben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 8K kijelzőt akár 4 különálló képre oszthatod fel.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    495 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    495 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    165,48 cm Kész!
    Magasság
    101,66 cm Kész!
    Mélység
    32,05 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    94,56 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    1,54 cm Kész!
    Tömeg
    41 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75QN900A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75QN900A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75QN900A.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ