A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

75" Samsung QE75QN900B

Termékkatalógus
75" Samsung QE75QN900B
5 1 értékelés
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 8K Ultra HD, PQI 5000 (100 Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Telly, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR177p85 Termékszám:  QE75QN900BTXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75QN900B


A Samsung QE75QN900B egy abszolút egyedülálló TV, amely teljesen letarolja a konkurenciát


A Samsung QE75QN900B kivételes kontrasztot és valósághű jeleneteket kínál

Menekülj el a szórakozás világába a prémium kategóriás, ultravékony Samsung QE75QN900B Neo QLED TV-vel. Az elegáns formatervezés, a kiváló hangzás és a színek milliárdnyi árnyalata minden alkalommal egyedülálló élményt nyújt. A Quantum Mini LED döntő kontrasztot teremt a legsötétebb és legvilágosabb jelenetekben is. Ennek köszönhetően a Samsung QE75QN900B TV képe még valósághűbbnek tűnik, kivételesen finom részletekkel,amelyek természetesen vonnak bele a cselekménybe.



Tökéletesített 8K kép

A fejlett Neural Quantum Processor még jobb minőségű képet biztosít. Azáltal, hogy egy szabványos neurális hálózat helyett 20 neurális hálózatot használunk, minden egyes jelenet vizuális szerkesztésen megy keresztül 8K felbontásig, függetlenül a forrásjel eredeti felbontásától. Élvezz maximálisan minden filmélményt a Samsung QE75QN900B készülékeden, otthonod kényelmében.



A Samsung QE75QN900B okostévé stílusos és modern formatervezése

A hihetetlenül karcsú keret kialakítása minimális helyet foglal, így a Samsung QE75QN900B televízió bármilyen helyiségben jól mutat. Karcsú és elegáns kialakítása is elkápráztat könnyed, minimalista stílusával.



Kép és hang tökéletes harmóniában

Merülj el az akcióban, akár a legújabb filmet nézed, akár kedvenc játékodat játszod a Samsung QE75QN900B készüléken. A modern, felső sugárzású hangszórók és a legmodernebb Dolby Atmos technológia kombinációja olyan térhatású hangzást eredményez, amely téged is magával ragad. Vedd körül magad dinamikus hangzással és készülj fel a moziszerű élményre!



A Samsung QE75QN900B 33 millió képponttal rendelkezik

Éld át a világot új színekben és éles részletekben 8K nagy felbontásban. A hihetetlen fényerejű képek igazi ereje a 33 millió pixel. A szabványos 4K szabványnál négyszer nagyobb, 8K felbontást biztosítanak, ami a képminőség új szintjét eredményezi, amely soha nem látott szintre emeli a Samsung QE75QN900B nézését.

Dinamikus színek milliárdja

A Quantum HDR 4000 technológia fantasztikus szín-tűzijátékot biztosít hihetetlen fényerővel és pontos részletességgel, míg a HDR10+ dinamikus színárnyalat-leképezés minden egyes jelenet kontrasztját a legjobb vizuális élmény érdekében állítja be. Élvezd a napsütéses trópusi szigeti felvételeket vagy az éjszakai drámai jeleneteket egy izgalmas thrillerben prémium minőségben a Samsung QE75QN900B készüléken.

3D képmélység

A Samsung QE75QN900B TV-n a Samsung beépített Real Depth Enhancerrel, amely képmélység-javító technológiát használ, elmélyítheti a moziélményt. Ugyanazon az elven működik, mint az emberi szem - elsősorban a fő tárgyat emeli ki, a környezetet pedig változatlanul hagyja. Ez tökéletesen valósághű képet eredményez.

Az ideális tévé az igényes játékosok számára

Készülj fel a felejthetetlen játékélményre akár 8K felbontásban, bosszantó késleltetés és akadozások nélkül az innovatív Motion Xcelerator Turbo Pro-nak köszönhetően. A Samsung QE75QN900B kiváló teljesítményt és éles képernyőt biztosít még rendkívül gyors mozgás közben is, köszönhetően a 144 Hz-es frissítési frekvenciának és az AMD FreeSync Premium Pro tanúsított technológiának, amely biztosítja, hogy minden képkocka hibátlanul szinkronizálódik a játékeszközzel, akár PC-n, akár játékkonzolon játszol.

A Samsung QE75QN900B minimalista kábelmentes kialakítással büszkélkedhet

A levehető One Connect Box modern megoldása nemcsak esztétikailag nagyon tetszetős, hanem rendkívül praktikus is - lehetővé teszi a csúnya kábelek mennyiségének csökkentését, miközben támogatja a Neo QLED Samsung QE75QN900B minimalista kialakítását.

Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE75QN900B TV képernyőjéből

Könnyítsd meg az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz intelligens készülékeiről. A Samsung QE75QN900B TV nagy képernyőjéről a mosógéptől kezdve a világításig mindent vezérelhetsz egy áttekinthető kezelőfelülettel - mindezt egyszerű és intuitív módon.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    303 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    521 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    303 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    521 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    165,48 cm Kész!
    Magasság
    101,74 cm Kész!
    Mélység
    31,83 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    94,56 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    1,54 cm Kész!
    Tömeg
    41,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Csomag tartalma
    One Connect box, One Connect kábel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75QN900B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75QN900B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75QN900B.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ