Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

77" LG SIGNATURE OLED77W7V

Termékkatalógus
77" LG SIGNATURE OLED77W7V
Televízió - OLED Picture-on-Wall-design, 195cm, 4K Ultra HD, Aktív HDR és Dolby Vision, Pixel Dimming, DCI 98,5%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI 2.0b, 3x USB, CI+, LAN WiFi, DLNA, HbbTV, Bluetooth, Miracast , WiDi, webböngésző, külső AIO doboz, MR16A mágikus felvevő, USB rögzítés, webOS 3.5, egyedi falra szerelhető rendszer, Dolby Atmos/DTS 4.2k 60W, B
Kód:  WK607y7 Termékszám:  OLED77W7V Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

77" LG SIGNATURE OLED77W7V

Egyszerű, de nagyszerű

A Picture on Wall design elhozza a legújabb technológiát. A legfrissebb OLED képalkotó technológiával csak a legjobbat kapod, függetlenül attól, hogy milyen szögből nézed. 4K felbontást, fejlett HDR méretezést és széles látószöget kínál a hihetetlenül kontrasztos színek mellett, amelyeknek a közönséges televíziók a közelébe sem érhetnek.

Beleolvad a falba

Az LG SIGNATURE OLED elég vékony ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a falhoz és szinte egybeolvadjon vele. Nem vet árnyékot, és pont úgy néz ki, mint egy ablak egy másik világra. Mindent gyönyörűen fogsz látni rajta.

Megfelelő kialakítás

A minimális vastagság miatt a TV-készülék nincs hangrendszerrel felszerelve, amelyet a gyártó egy 4.2 csatornás hangsugárzóval oldott meg. Az egyedülálló hangszóróból kijövő hang a mennyezetről visszaverődik, így tökéletes visszhang hatást eredményez.

Kiváló minőségű kép

A tökéletes színek csak a tökéletesen fekete háttéren érvényesülnek jól. Tapasztald meg a legmagasabb igényeket és profikat is kielégítő képminőséget.

Az egyedülálló képpont-megvilágítási technológia biztosítja a tökéletes fekete megjelenítést a fény szivárgása nélkül, és korlátlan kontrasztarányt kínál. Ezért az LG OLED TV-k lehetővé teszik a fekete árnyalatok tökéletes reprodukálását, és illetve színeket is tökéletesen jelenítik meg teljes szépségükben. Élvezd a több mint egymilliárd élénk színt, amelyet egy 10 bites panel hoz létre.

Moziszerű élmény az otthonodban

A W7 sorozatú televíziók az első olyan TV-k, amelyek támogatják a Dolby Vision ™ és a Dolby Atmos® formátumokat. A kombináció eredménye tökéletes - a kiváló kép- és hangminőség lehetővé teszi, hogy otthonod kényelmében élvezd a prémium minőségű vetítést.

Az aktív HDR minden szokásos formátumon felülkerekedik

A Premium HDR tartalmat is támogatja, beleértve a Dolby Vision ™ -t, amely kompatibilis az általános HDR10 és HLG formátumokkal. Az LG által kifejlesztett aktív HDR technológia optimalizálja az egyes HDR tartalmak minőségét, így látványosabb és valósághűbb vizuális élményt élvezhetsz.

A W7 televízió, amely támogatja a HDR Dolby Vision ™ formátumot, dinamikus metaadatokkal kezeli mindegyik képkockát, így a rendezők szempontját hozza el a nappalidba. A HDR10 és HLG formátumok esetén az LG kizárólagos feldolgozási technológiát alkalmaz. A technológia által létrehozott dinamikus adatoknak köszönhetően a tartalom jobb minőségben jelenik meg.

DOLBY ATMOS® - tökéletes hangzás

A Dolby Atmos® technológia háromdimenziós hangsávot hoz létre, amely minden objektum egyedülálló visszahangzását is magában foglalja.

A Dolby Atmos® számodra és minden más néző számára is rendkívüli valósághű visszhangzást biztosít. Ez a technológia olyan térhangzású rendszer, amely a képen lévő tárgyak mozgásához igazítja a hangot. Részletehbe menően, hallani fogod ahogy a hang minden irányba terjed felfelé, lefelé, balra és jobbra is. Alapvetően teljes surround hangzást biztosít.

Összhangban a te életmódoddal

Felejtsd el a nagyméretű tévékészülékeket, melyeket eddig néztél. Az új LG W7 OLED TV nemcsak a falba olvad bele teljesen észrevétlenül, hanem az életedbe is.

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen tárháza

Internet-hozzáférés, film- és zenelejátszás, valamint a kedvelt szolgáltatások, például a Netflix és az Amazon, mindegyik a kezed ügyében. Az egyszerű navigációt a Magic Remote biztosítja, amelynek segítségével kényelmesen kommunikálhatsz a tévékészülékkel a kurzoron keresztül, kattinthatsz és görgethetsz is. A kényelmed érdekében egyes funkciókat hangutasításokkal is vezérelhetsz.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Magasság talp nélkül
    98,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    0,6 cm Kész!
    Tömeg
    12,3 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 77" LG SIGNATURE OLED77W7V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" LG SIGNATURE OLED77W7V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 77" LG OLED77W7P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 77" LG SIGNATURE OLED77W7V.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ