AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

78" Samsung UE78KS9502

Termékkatalógus
78" Samsung UE78KS9502
Televízió - ívelt 4K SMART LED, átló: 197cm, Quantum dot, 4K Ultra HD 3840x2160, PQI 2700, HDR1000, kettős tuner: DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Tizen OS, 4x HDMI, 3x USB CI+, LAN, DLNA, Bluetooth, WiFi, HbbTV, MHL, webböngésző, PVR felvétel, Timeshift, Supreme UHD Dimming, smart vezérlő, 2x 20W-os hangszóró + 2x 15W-os subwoofer, energiahatékonysági osztály: A
Kód:  WR185z74 Termékszám:  UE78KS9502TXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

78" Samsung UE78KS9502

le
Šikovná platforma Tizen

Tizen platform

A Tizen operációs rendszer a következő szintre emeli a Smart TV teljesítményét. Villámgyors indítást és hozzáférést biztosít a tévéműsorokhoz és az alkalmazásokhoz, beleértve a Voyo vagy HBO szolgáltatásokat is.

le
Čtyřjádrový procesor

Nagyobb sebesség

A Samsung Smart TV belsejében egy nagy teljesítményű, négymagos processzor található, így a parancsokra való reakció és az alkalmazásindítás gyakorlatilag azonnal megtörténik.

le
egyszerű megosztás obsahu

Egyszerű megosztás

A Samsung Smart View alkalmazás segítségével átviheted a képeket, a videókat és a zenéket a mobiltelefonról és a PC-ről a Smart TV-be. Kitűnik a csodálatos konvergenciájával és az egyszerű csatlakoztathatóságával, valamint kompatibilis a legtöbb személyi mobileszközzel.

le
4K obraz v luxusním podání

Minden részletet lenyűgöző 4K felbontásban élvezhetsz

A 2016-os évben megjelenő, prémium minőségű Samsung televízió szinte utolérhetetlen képminőséget kínál az új Quantum Dot kijelzőnek köszönhetően. Ez az ultramodern kijelző a világ első olyan kijelzője, amely teljesen kadmium nélkül készült, valamint valósághű képminőséget, lenyűgöző élességet, kiváló kontrasztot és élénk színeket kínál. A Premium High Dynamic Range (HDR) funkció támogatása sem hiányzik, amely legalább 1000 nit HDR fényerővel nagyobb kontrasztot biztosít a kijelző világos és sötét részei számára.

le
Prohnutý design bez rámečků

Lenyűgözi az érzékeid

Az ívelt kialakítású televíziók szintén világpremiert tapasztalnak meg, amelyek feltűnőek a keret hiányától. A televízió bármilyen szögből igazán látványos. A néző az intelligens menü segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja a kedvenc programját vagy tartalmát. A finoman ívelt Samsung televízió lehetővé teszi számodra, hogy a cselekvés kellős közepébe kerülj, valamint szélesebb látómezőt és egységes látótávolságot biztosít a megtekintési helyről.

le
Špičkový barevný rozsah

Nézd a képeket kivételes minőségben 

A Precision Black Pro technológiának, a rendkívül magas kontrasztaránynak és a helyi tompítás technológiájának köszönhetően, amely szabályozza a LED háttérvilágítás intenzitását a képernyő különböző területein, a fekete jelenetek mélységesen sötétek és a fehér jelenetek pedig fényesen ragyogóak lesznek.


Főbb jellemzői

  • Páratlan képminőség az új Quantum Dot kijelzőnek köszönhetően - ráadásul 4K felbontásban.
  • Ívelt, keretmentes kijelző.
  • Lenyűgöző, 360 fokos és kompromisszumok nélküli design.
  • A képminőség indexe: PQI - 2 700.
  • A vadonatúj Smart Hub megkönnyíti a hozzáférést a kedvenc tartalmakhoz.
  • A TV-jelek fogadására rendelkezésre áll a DVB-T2 tuner.
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Samsung UE78KS9502
le
Lepší kontrast

Jobb kontraszt a vizuális élmény érdekében

Az optimalizált kontrasztnak, színeknek és élességnek köszönhetően az UHD Dimming technológia valós képminőséget biztosít. Összehasonlítva a meglévő Micro Dimming technológiával jóval részletesebb. Ennek hála olyan vizuális élményben lesz részed, mint még soha.

Növeld a felbontást az élénkebb képekért

Samsung vállalat UHD Picture Engine technológiája még alacsonyabb felbontású streamelt tartalomnál is szinte UHD felbontású képet kínál. A kedvenc tartalmak elsőosztályú, kiváló minőségű átalakításához innovatív folyamatot használ, amely 4 lépésben történik..

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Vylepšení obrazu
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Zábavné aplikace

Egyszerű és gyors vezeték nélküli kapcsolat

Az integrált, vezeték nélküli helyi hálózat lehetővé teszi, hogy a Smart TV-t midenféle kábel nélkül az internethez csatlakoztasd. A hatékonyabb csatlakoztatásnak köszönhetően pedig igazán kiélvezheted a televízió kivételes designját.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    78" (198,12 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    78" (198,12 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!
    Tápellátás
    12V adapter Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    174,16 cm Kész!
    Magasság
    108,66 cm Kész!
    Mélység
    38,63 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    101 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    14,45 cm Kész!
    Tömeg
    46,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 78" Samsung UE78KS9502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 78" Samsung UE78KS9502. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 78" Samsung UE78KS9502.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ