A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

82" Samsung QE82Q60

Termékkatalógus
82" Samsung QE82Q60
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 208 cm, 4K Ultra HD, PQI 3000 PQI (100Hz), HDR10+ és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, Dolby Digital Plus, A energiaosztály
Kód:  WR181q1 Termékszám:  QE82Q60RATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

82" Samsung QE82Q60

Hagyd, hogy a milliárdnyi szín magával ragadjon


Valósághű színek

Nézd a lenyűgözően valósághű képeket a Quantum Dot technológiájú Samsung QE82Q60 SMART QLED televízión. A készülék a színeket 100%-os teljességükben jeleníti meg, gondoskodik a színárnyalatok precíz és valósághű reprodukciójáról a sötét és az igazán világos jelenetekben is.



Lenyűgöző HDR technológia

A Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió által nyújtott szuper valósághű nézői élményt a fokozott dinamikatartomány garantálja.A Quantum HDR 4X kifinomult technológiáját használja. A kedvenc filmjeid megtekintésekor kiegyensúlyozott fényerő és lenyűgözően mély kontraszt vár. Ezáltal semmi sem marad rejtve a világos vagy az árnyékos jeleneteknél, minden egyes részletet gyönyörűen kiad a képernyő.



Speciális gamer kijelző

Nincs több szaggató kép a videojátékok játszása közben. Amire szükséged van, az zökkenőmentes közvetítés még a legmagasabb sebességen is. Az új Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió támogatja a FreeSync (VRR) technológiát, csökkentett válaszidőt kínál, így még a legőrültebb akcióhelyzeteket is torzítás nélkül rendereli a képernyőn. A Dynamic Black Equalizer gondoskodik a megfelelő láthatóságról még a képernyő sötét területein is, így egyhamar kiszúrod az árnyékban rejtőző ellenfeleket. Emellett a játékok elemzésével a Samsung QE82Q60 készüléke optimalizálja a kép és a hangbeállításokat is. Az Auto Game Mode kompatibilis az XBOX, PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal és a Steam Link alkalmazással.



Felskálázás mesterséges intelligenciával

A Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió szíve a Quantum 4K processzor, amely páratlan teljesítményt nyújt, miközben a kedvenc filmjeidet és sorozataidat nézed. Nem csak a hangzás és a képernyő fényerejének automatikus beállítására képes a környezeti viszonyok alapján, hanem még az AI Upscaling technológiával is kecsegtet. A gépi tanulásnak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően az alacsony felbontású képeket is közel 4K minőségben tálalja. Kidolgozza a részleteket, csökkenti a zajosságot és új életet lehel a régi képsorokba.



Nézői élmény, amely nem ismer határokat

A Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió jelenléte garantáltan nem zavaró. Koncentrálj a kedvenc tartalmaid megjelenítésére a lenyűgöző kijelzőn. Hagyd, hogy a Samsung TV teljesen magával ragadjon a minimalista kialakításával. A képernyőt egy rendkívül vékony kerettel szegélyezi.



Láthatatlan TV

Az új Samsung QE82Q60 SMART QLED televízió egy luxus mozivá változtatja át a nappalidat, miközben tökéletesen beleolvad a környezetébe. Az Ambient mód segítségével kikapcsolja a kijelzőt, hogy helyet biztosítson a fényképek diavetítéséhez vagy a designos dekoráció megjelenítéséhez, de emellett lehetőséged van a kijelző színét a környező fal színeihez is igazítani.A fekete négyszögletes kijelző már a múlté. Egy olyan intelligens és modern kijelző lép a helyére, amely az ízléses vizuális elemek ábrázolása mellett képes praktikus információk, mint például a dátum és az idő kijelzésére is.



A képernyő számos lehetőséggel vár

A One Remote távirányító segítségével sokkal több mindent irányíthatsz, mint a televízió. A Smart Hub megnyitja az online szórakoztatás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak kapuját. Emellett a SmartThings alkalmazáson keresztül az intelligens otthonod egészét is szabályozhatod, azaz mindent a robotporszívótól egészen a lámpák le- vagy felkapcsolásáig.

Samsung QE82Q60 SMART QLED
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    82" (208,28 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    82" (208,28 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    183,8 cm Kész!
    Magasság
    114,77 cm Kész!
    Mélység
    38,73 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    105,24 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,12 cm Kész!
    Tömeg
    48 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Tisztelt Cím! Tegnap este akartam megrendelni a készüléket (illetve 2 db. Hama internet rádiót), de sajnos nem jutott időm rá, így ma akartam leadni a rendelést, viszont mára 30.000 Ft-al lett drágább a televízió. Kérdésem, hogy van-e lehetőség arra, hogy a tegnapi áron megkapjam? Köszönöm! Üdv Kuroli Zoltán

    Kérdések és válaszok: 82" Samsung QE82Q60
    Kiegészítők: 82" Samsung QE82Q60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 82" Samsung QE82Q60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 82" Samsung QE82Q60.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ