A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

82" Samsung QE82Q800TA

Termékkatalógus
82" Samsung QE82Q800TA
Televízió - SMART TV, QLED, 207cm, 8K Ultra HD, PQI 4600 CMR (100Hz), Direct LED, HDR10 és HDR10+, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 600×400 VESA, 70 W hangszóró, energiaosztály G
Kód:  WR179n1 Termékszám:  QE82Q800TATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

82" Samsung QE82Q800TA


A televíziónézés jövője


33 millió pixel a legjobb, 8K felbontásban

Biztosan elnyerik a csodálatodat a rendkívül finom részletek, a borotvaéles kép, a szuper élénk színek és vizuális mélység. A valóban lenyűgöző 8K felbontás akár 16× részletesebb képvilágot nyújt a Full HD televíziókhoz hasonlítva. Az intelligens 8K Quantum Processor és a 8K AI Upscaling technológia együttese gondoskodnak a valóban páratlan képminőségről. A készülék fejlett algoritmust és gépi tanulást alkalmaz különböző forrásokból származó adatokkal és minden egyes jelenetet speciális 8K megjelenéssel gazdagít. Emellett az Adaptív kép funkció a környezeti világításhoz igazítja akijelző fényerejét.



Dinamikus hangzás, amely mindig mozgásban van

Egyetlen remek akciófilm vagy játék sem lehet tökéletes a nagyszerű, minőségi hangzás nélkül. A Samsung QE82Q800TA QLED televízió Mozgáskövető hangzás (OTS+) technológiával büszkélkedhet, amely a hangzást a lehető legnagyobb mértékben a kijelző történéseihez alakítja. Ennek eredményeként szó szerint körülvesz a hangzás, a televíziós szórakozás élménye pedig a mozi élményével vetekszik.



Tökéletes kontraszt minden szögből

A kiváló minőségű képekhez elengedhetetlen a kivételes kontraszt. Ezt biztosítja a Közvetlen háttérvilágítás technológia, amely a háttérvilágítást jelenetről-jelenetre optimalizálja a legjobb sötét és világos részletek eléréséhez. Kapcsold ki a háttérvilágítást a sötét területeken, így a fekete szín valóban tökéletesen sötét lesz. Az ultra-széles betekintési szögnek köszönhetően egyáltalán nem számít, hogy a konyhából főzés közben nézed a tévét, vagy éppen pont a képernyő előtt ülsz - a készülék képvilága ugyanis mindig kifogástalan marad.



Egyetlen távirányítóval szabályozhatsz mindent

Szabadulj meg minden felesleges távirányítótól. Mostantól csak egyetlen egyre lesz szükséged, ez pedig a One Remote. Lehetővé teszi a TV tartalmak, a set-top box, a játékkonzolok és a helyi alkalmazások egyértelmű és gyors vezérlését.

Tartalom az okostelefonról a TV-re

A Multi View praktikus funkciónak köszönhetően kettéoszthatod a Samsung QE82Q800TA QLED televízió képernyőjét két könnyedén megtekinthető ablakra, ahol egy időben nézheted a kedvenc műsorodat, miközben az okostelefonod segítségével figyeled a fontos híreket.

Zaj esetén javítja a hangzást

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zaj vagy a főzéssel járó zsinat sem zavarhatja meg a tévénézés élményét. Az Automata hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik arról, hogy a készülék adásának minden egyes szavát kristálytisztán halld. A televízió fokozza a hangzást azokban a jelenetekben, ahol beszélgetés zajlik.


A gyönyörűen telített színektől a mélyfeketéig

Biztosan Téged is lenyűgöz a Q HDR 2000 technológia precíz részleteivel és gazdag színspektrumával, amely akár 2000 nites fényerőt garantál. A színárnyalatok HDR10+ formátumú dinamikus feltérképezése növeli a Samsung QE82Q800TA QLED képernyő fényerejét, így Téged is magával ragad minden egyes árnyalat sokszínűsége és gazdagsága. A Quantum Dot technológia 100%-os színgazdagsággal hihetetlen, egy milliárdnyi színt kínál, amely minden fényerő beállításnál megőrzi élénk és telt minőségét.



Győzz le minden játékost

Tapasztald meg a legnagyobb győzelmeket a Samsung QE82Q800TA QLED készülékével. A fejlett Gaming üzemmód még az igazán gyors jelenetek esetében is elhozza számodra a tiszta részleteket, így nemcsak a képvilág, hanem maga a játék is éles lesz. Emellett a sötét jeleneteknél eddig még nem tapasztalt láthatóság vár, a FreeSync technológiával pedig búcsút inthetsz a bosszantó szaggatásnak és töredezésnek is.



Minimalista stílus a főszerepben

Hagyd, hogy Téged is elvarázsoljon a Samsung QE82Q800TA televízió végtelen QLED képernyője, amelyen az ultravékony keret biztosan nem vonja el a figyelmedet. Csupán a kedvenc műsorod végeláthatatlan színmélysége és élénk részletei tűnnek majd fel.




  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    82" (208,28 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    481 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    534 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    481 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    534 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    82" (208,28 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    Be- és kimenetek
    HDMI 2.1 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    183,02 cm Kész!
    Magasság
    114,4 cm Kész!
    Mélység
    36,51 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    104,95 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,57 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    43 cm Kész!
    Tömeg
    54,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 82" Samsung QE82Q800TA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 82" Samsung QE82Q800T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 82" Samsung QE82Q800TA.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ