Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85“ Samsung QE85Q60A

Termékkatalógus
85“ Samsung QE85Q60A
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 215cm, 4K Ultra HD, PQI 3100 PQI (50Hz), HDR10, HDR10+ és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, Tizen operációs rendszer, 600×400 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
Kód:  WR178r4 Termékszám:  QE85Q60AAUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

85“ Samsung QE85Q60A


Élvezd a filmeket és a játékokat kiváló képminőségben a Samsung QE85Q60A TV-n


Samsung QE85Q60A részletes képpel és hatalmas kontraszttal

Élvezd a kasszasikereket és más multimédiás tartalmakat a Samsung QE85Q60A televízió képernyőjén úgy, ahogy azt a készítők megálmodták. A Dual LED megvilágítás technológiával precízen optimalizálja a színspektrumot, ez pontosan megegyezik azzal, amit éppen megtekintesz a Samsung QE85Q60A TV képernyőjén.



A Samsung QE85Q60A intelligens kép- és hangjavításokat alkalmaz

Az intelligens 4K Upscaling technológia átalakítja és a következő szintre, 4K minőségűre emeli még az alacsonyabb minőségű tartalmakat is. Ezután a nagy teljesítményű Quantum Processor Lite 4K processzor optimalizálja az általad választott hangsávot a valóban magával ragadó audiovizuális élmény eléréséhez.



Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Samsung QE85Q60A TV-n a Quantum HDR-rel

Túlságosan sötét vagy túlexponált jelenetek? A Samsung QE85Q60A televízió a Quantum HDR-rel játszi könnyedséggel oldja meg ezeket a helyzeteket. A HDR10+ dinamikus tónustérképzés Téged is lenyűgöz mélyfekete árnyalataival, gazdag színeivel és az olyan aprócska részleteivel, amelyeket egyébként meg sem látnál a túl világos vagy túl sötét tartalmak esetében. A Samsung QE85Q60A televízió realisztikus, tökéletesen kiegyensúlyozott kontraszttal és színekkel büszkélkedhet.



Samsung QE85Q60A TV állítható magasságú állvánnyal

Szeretnéd a soundbar-t a Samsung QE85Q60A tévékészülék alá elhelyezni, hogy a hangminőség maximálisan passzoljon a megjelenített képhez? A mellékelt praktikus állvánnyal a saját elképzelésed szerint szabályozhatod a készülék magasságát, ezáltal a lehető legjobb szinematikus élményben lehet részed.

Samsung QE85Q60A vékony formatervezéssel

A Samsung QE85Q60A tévé Téged is lenyűgöz karcsú, mindösszesen 27 mm-es AirSlim kialakításával. Egy csipetnyi minimalista stílussal fűszerezi meg a helyiség stílusát és tökéletesen egybeolvad a szobával, akár az asztalon helyezed el, akár felakasztod a falra, mint egy képet.

A legjobb hangzással vesz körül

A térhatású hangzás egy teljesen új dimenzióját tapasztalhatod meg a szimfonikus zenekar, az akció-thriller vagy a sportközvetítés megtekintése közben. A mozgáskövető hangzás (OTS Lite) pontosan a kijelzőn megjelenített tartalmakhoz igazodik, így azonnal a történések közepette érezheted magadat.


Samsung QE85Q60A gyönyörűen gazdag színekkel és mélyfekete árnyalatokkal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE85Q60A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.





A Samsung soundbar a legerősebb hangzást nyújtja

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE85Q60A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbar-ból. A végeredmény pedig jobb hatású és erőteljesebb hangzás.



A Samsung QE85Q60A ideális a szuper 4K játékhoz

A győzelem és a csalódás közötti különbség sokszor egy tizedmásodpercen múlik. Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) optimalizálja a Samsung QE85Q60A képernyőjét, ezáltal több billentyűparancs érhető el minimális bemeneti késéssel az elmosódásmentes és szaggatás nélküli, lenyűgöző játékélményhez. A szuper 21:9-es és 32:9-es képarány gondoskodik a szélesebb látómezőről és arról, hogy minél jobban elmerülhess a játék világában. A Game Bar gyors hozzáférést biztosít a bemeneti késés vezérléséhez, az FPS-hez, HDR-hez, a vezeték nélküli fejhallgató beállításaihoz és még sokmáshoz. Intelligens módon egészíti ki a képet a tartalom forrásával, így valóban sima képet eredményez.



Dolgozz és játssz egyszerre

Minél nagyobb a képernyő, annál jobban megy a home office vagy az online tanulás. A Samsung QE85Q60A QLED 4K televíziót vezeték nélkül csatlakoztathatod a számítógéphez, a laptophoz vagy a telefonhoz, ezáltal maximális kényelmet élvezhetsz, amikor éppen egy fontos megbeszélésre vagy órára vársz.


Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE85Q60A TV képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi telefon csatlakoztatását a Samsung QE85Q60A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egyidőben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 4K kijelzőt akár 2 különálló képre oszthatod fel.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    141 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    244 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    141 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    244 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    190,09 cm Kész!
    Magasság
    112,91 cm Kész!
    Mélység
    39,66 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    108,6 cm Kész!
    Tömeg
    43,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85“ Samsung QE85Q60A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung QE85Q60A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Samsung QE85Q60A.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ