Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85" Samsung QE85Q900R 8K

Termékkatalógus
85" Samsung QE85Q900R 8K
Televízió - SMART QLED, 215 cm, 8K 7680x4320 felbontással, Q HDR 2000, 120Hz, teljes háttérmegvilágítással, helyi árnyékolással, Q Contrast Elite, Ultra Black Elite, HDMI 2.1, repro 4.2ch 60W, Ambient Mode, One Connect 2.0, No Gap Wall-mount, Voice Assistant
Kód:  WR184z85 Termékszám:  QE85Q900RATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

85" Samsung QE85Q900R 8K

8K QLED TV. A valódi tökéletesség



Harminchárom millió pixel

A 4K Ultra HD-nál négyszer részletesebb. Tizenhatszor több mint a Full HD. Hihetetlenül valósághű. Ez a Samsung új QLED televíziójának 8K felbontása. A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED a maga 33 millió képpontjával fantasztikus élményt kínál, legyen az film, a kedvenc sorozatod vagy a legkedveltebb játékod.



Valóság, lenyűgöző felbontásban

A magas felbontás nem csak rendkívül finom részleteket, de rendkívül realista érzetet is kelt, bármit is nézel rajta.  A 8K kép egyszerűen beszippant. A magával ragadóan finom panel ráadásul megakadályozza azt az igen zavaró hatást, amikor lehet látni a pixeleket. Közelről nézve is csak az átjátszott képélmény jön át, nem pedig a Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED képernyőstruktúrája.



Exkluzív mesterséges intelligencia

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV nem mindennapi élményt nyújt. Ugyanis hardverében mesterséges intelligencia rejlik, amely az átlagos képeket is a 8K-hoz közeli minőségre hozza fel. Tehát az alacsonyabb felbontású tartalmat is képes feljavítani közel erre a szintre. Csökkenti a nem kívánatos zajszintet, kiemeli az eddig rejtett részleteket, ráadásul képes analizálni és optimalizálni a lejátszott hangot. Olyan mintha Te is az adott jelenet részesévé válnál!



A tökéletes berendezés szerves része

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED intelligens lehetőségeit akkor is nagyra fogod értékelni, amikor épp nem nézed. A kikapcsolt képernyő ugyanis intelligens képernyővé változik, azaz a fal színével mosódik össze vagy az Általad kiválasztott tartalom jelenik meg rajta. Ezen kívül a One Invisible Connection megoldásnak köszönhetően az adatátvitelhez elég egyetlen, alig látható kábel. Segítségével összekötheted a rejtett One Connect Box elosztóval, amelyhez az összes további készüléket csatlakoztathatod.



Lélegzetelállító fény- és árnyskála

A 8K QLED TV képernyőjén finomabb kép jelenik meg úgy a 33 millió pixelnek, mint az előrehaladott HDR technológiának köszönhetően, így kimagaslóan magas, több mint 4000 nites fénysűrűséget élvezhetsz. Így a jelenetek ténylegesen világos és nagyon sötét részei sokkal részletgazdagabban jelennek meg.  Ennek köszönhetően a filmeket végre úgy láthatod, ahogy azokat alkotóik megálmodták!



Tökéletes háttérvilágítású képek

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV nézése közben egyedülálló benyomást keltenek az innovatív technológiák magukkal ragadó összjátéka. A Direct Full Array Elite rendszer a kiegyensúlyozott összkép eléréséhez realisztikusan világos fényekkel és mélyen sötét árnyalatokkal módosít a képernyő háttérvilágításán. Márpedig a prémium kategóriás Samsung televízióknál a 100 százalékos színvolumen megjelenítése természetes.



Viszlát távirányítók sokasága!

Felejtsd el az időt, amikor a tökéletes audiovizuális élményért több távirányítónak is a kezed ügyében kellett lennie. A Samsung a Quantum Dot technológiás televízióinál a One Remote Control-t használja, amely lehetővé teszi a különféle készülékek kényelmes vezérlését egyetlenegy távirányító segítségével. A csatlakoztatott készülékeket a tévé ráadásul magától felismeri és megjelöli, amellyel megkönnyíti azok beállítását.



Sokkal nagyobb videojáték élmény

Fedezd fel a játékélmény teljesen új dimenzióját nappalid kényelméből! A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED támogatja a Steam Link-et, amelynek köszönhetően képernyőjén a legkedveltebb Steam platformjátékaidat is élvezheted. Nem lesz tehét szükséged speciális Steam set-top-box-ra, a Samsung QLED TV mindent elintéz.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Samsung QE85Q900R 8K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung QE85Q900R 8K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Samsung QE85Q900R 8K.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ