AD květen univerzal Effaclar

Articles in the category Refrigerators

Catalogue
A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt keresnek elfogadható áron. Read more
Augmented Reality in Alza app: iOS | Android Guide

Augmented Reality in Alza app: iOS | Android Guide

Would you like to see our merchandise in a real environment? Thanks to Alza app's brand-new feature, you can view selected products from home without even having to unpack them. Make sure everything looks as it should and fits just right. Check out our guide on how to use the 3D/AR product view for both iOS and Android below. Read more
A hűtőszekrények és fagyasztók hibái

A hűtőszekrények és fagyasztók hibái

A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás házilag.

Read more
A hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ)

A hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ)

Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a hűtőszekrény és a benne tárolt élelmiszerek élettartamát.

Read more
A fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete

A fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete

A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos tippeket adunk a hűtőszekrény hőmérséklet beállítása kapcsán is.

Read more
A hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ)

A hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ)

Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény tisztítása és leolvasztásása terén, és arra, hogyan szabaduljunk meg a hűtőszekrényben előforduló rossz szagoktól. Read more
Power consumption

Power consumption

Energy consumption is an indicator telling us how much electrical energy is consumed by an electrical appliance.  

Read more
Legjobb hűtők 2020-ban

Legjobb hűtők 2020-ban

Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket kínálunk; minden kategóriában 3 modellt találsz, és megindokoljuk, miért épp az adott modell érdemli meg azt, hogy felfigyelj rá. Átlátható hűtőszekrény összehasonlítást kapsz, hogy a feltételeidnek és az anyagi helyzetednek megfelelően választhass. Tehát, melyik a legjobb hűtőszekrény?

Read more
Inverter Motor

Inverter Motor

Inverter motors are more reliable and durable than traditional motors, which use brushes that wear out over time and cause friction and sparks. Inverter motors operate on the principle of electronic speed control, which reduces vibration and wear and tear, and provides better performance and lower noise levels. Manufacturers normally provide a 10-year guarantee.

Read more
Refrigerator energy efficiency rating

Refrigerator energy efficiency rating

Energy consumption is indicated by a rating system measured by Energy efficiency. Every refrigerator carries a obligatory label clearly indicating its energy efficiency rating, with illustrated energy consumption obtained from ideal operating conditions with an ambient temperature of 20°C, and 70% storage space usage.

Read more
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info