Questions and answers: Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy

Catalogue
Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy - Robot Vacuum

Questions and answers: Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy

This page contains frequently asked questions about Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy. They will be answered by our specialists.

Üdvözlöm! Segítséget szeretnék kérni.Egy Rowenta explorer 60 porszívot vettünk.Letöltöttük az appot, a gép kb 20 percet működött majd megállt.Feltettem a dokkolóra mert azt hittem lemerült.1 éjszaka töltöttem, de reggel is csak annyira működőtt hogy kijött a dokkolóból és megállt.Mi lehet a probléma?Az applikáció azt irta ki, hogy akadály van a gép előtt.Persze nem volt!Köszönöm ha kapok választ a kérdésemre.

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen magas küszöbön képes átmenni?

Laminált padló felmosására alkalmas? Nem áztatjaa el nagyon?

Kedves Aerium! Kérdésem a termékkel kapcsolatban, hogy képes-e érzékelni, ha szőnyegre téved, ekkor pedig kikapcsolni automatikusan a feltörlés funkciót? Ha ez nem lehetséges, akkor van-e benne no mop zóna? Pl szőnyegek kihagyása felmosás esetén. Köszönöm a segítséget!

Tisztelt Ügyintéző, Ezt a terméket (Rowenta RR7447WH Explorer Serie 60) rendeltem meg 11.03-án az alza.hu-ról. A terméket úgy rendeltem meg, hogy nem használtam az érvényes regisztrációmat, hanem a regisztráció nélküli opciót választottam. Ehhez megadtam az e-mail címemet, [email protected] (ami történetesen egyezik a regisztrációm e-mail címével), a szükséges számlázási és szállítási adatokat, megrendeltem a terméket és ki is fizettem egyből. A kártyámról levonta az összeget megígérte a rendszer, hogy 11.05-re kihozzák az árut, amit meg is tettek. Eddig rendben is lenne, de semmilyen e-mailt nem kaptam (a spam, és a promóciók mappákat is ellenőriztem). Amire mindenképpen szükségem lenne, az a vásárlás visszaigazolása, illetve egy dokumentum, amivel érvényesíteni tudom a garanciát, illetve rossz esetben visszacserélni az árut (ajándék lesz Karácsonyra). Köszönettel, Steindl Kristóf

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info