Questions and answers: Xiaomi Mi Band 4

Catalogue
Xiaomi Mi Band 4 - Fitness Tracker

Questions and answers: Xiaomi Mi Band 4

This page contains frequently asked questions about Xiaomi Mi Band 4. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Xiaomi Mi Band 4. They will be answered by our specialists.

Tegnap 13990 ma mikor megrendelnem mar 16990. Annyiert meg kb a vicc kategoria. Emag-on meg mindig 13990, csak szolok...

Töltő van a telefonhoz a csomagban vagy külön kell rendelni?

Kedves Alza! Azt szeretném megkérdezni, hogy ehhez a termékhez nincsen letölthető magyar nyelvű használati utasítás?

Üdv.!Samsung és Huawei telefonokkal kompatibilis?Köszi

Futáshoz használnám, nem értek az okosórákhoz. Az alábbi kérdéseim lennének: 1. Ha telefon nélkül szeretnék elmenni futni, az okosóra méri a megtett távolságot, időt és közben mutatja a pulzusszámot? 2. Mi alapján méri a pontos megtett métert? 3. Fel tudok-e így (telefon nélkül) valakit hívni, ha bajba kerülnék? 3. Ha nem, és emiatt elvinném a telefont, de leraknám a táskámmal együtt, a bluetooth hány méteres hatótávolságon belül működik?

Sziasztok! Azt írjátok, hogy ezt a terméket lehet viselni zuhanyozás közben, viszont úszás esetén le kell venni. Emellett az aktivitások között sem szerepel az úszás. Ugyanakkor elvileg az úszás funkció az egyik újdonsága a Xiaomi Mi Smart Band 4-nek. Ezért nem világos számomra, hogy akkor az oldalon vásárolható termék rendelkezik az úszás funkcióval vagy sem. Köszi a választ!

Kedves Alza! Ma szerettem volna megrendelni akciójuk keretén belül a készüléket. 9 óráig semmi gond nem volt az oldallal, majd amint elkezdődött az árusítás, elérhetetlenné vált. Körülbelül 3-5 másodperces intervallumonként frissítettem, de folyamatosan error-t dobott. Majd mikor 9:07-kor végre behozta, már mind a 296 termék elkelt. Kérem árulják el ez hogy történhetett, mikor aktívan frissítgettem az oldalt. Köszönöm

Engem is érdekelne, hogy Samsung telefonnal zökkenőmentes-e a működés.

Kedves Alza! Arra lennék kíváncsi, hogy teljesen magyar nyelvű-e a termék, a következőket láttam a leírásban: Felület nyelve Angol Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Magyar, Német, Szlovák, de ez nem teljesen egyértelmű. Válaszukat előre is köszönöm!

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info