A Stormred sísisakok és gerincvédők csökkentik a sérülések kockázatát

Catalogue

Sponsored article

• Szerző: Szerkesztőség

Újra itt a síszezon. És bármennyire is szórakoztató lefelé siklani a hófödte lejtőkön, mindenképpen gondolnunk kell a biztonságunkra. A sérülések kockázata a lejtőkön nem kicsi, és a statisztikák szerint leggyakrabban a fejet és a gerincet érintik. Azonban, a Stormred felszerelésével, amely sisakot vagy gerincvédőt is foglal magában, például az ilyen típusú sérülések hatékonyan elkerülhetők. Mit tud ez a márka?

 

Lyžování

Stormred sísisakok és gerincvédők – TARTALOM

  1. A Stormred megvéd – sílécen és snowboardon
  2. Stormred sisakok és síszemüvegek: fokozott védelem és stílus
  3. Stormred gerincvédők: kényelem és magas fokú védelem a sérülésekkel szemben

A Stormred megvéd – sílécen és snowboardon

Azon  síelők és snowboardosok felszereléséből, akik komolyan gondolják a hobbijukat, nem hiányozhat a sisak és az úgy nevezett gerincvédő, azaz a megerősített hátvédelem. A Stormred sífelszerelés megfelel a magas biztonsági előírásoknak és feldolgozási követelményeknek. Ugyanakkor rendkívül egyszerű megjelenéssel hódít, amely elsősorban funkcionális, ám a lejtőkön sem kell szégyenkeznünk miatta.

Stormred sisakok és síszemüvegek: fokozott védelem és stílus

A fejünk a síelés, de igazából bármely más sportban is, ahol a sebesség játszik fontos szerepet, egyértelműen a legsérülékenyebb, ezért a sisak nélküli síelés határozottan hazárdjátéknak minősül. A Stormred sí- és snowboard sisakok a Stormred Visor megnevezés alatt találhatók, a   W betűvel kiegészített név pedig a női modelleket jelzi. Bár ezt a  változatot már első ránézésre is meg lehet különbözteti, mivel fehér színűek, míg a férfi modellek  feketék.

StormRed Visor sisak StormRed Visor sisak W


A Stormred Visor sísisakok elegáns külsőt és magas fokú védelmet kínálnak. Minden modell egyedi, egybeöntött és könnyű konstrukcióval büszkélkedhet, amely tökéletesen nyeli el a rázkódásokat, és tökéletes fejvédelmet garantál. Az egész napos kényelemről tíz szellőzőnyílás és puha fülpárnák gondoskodnak. A teljes súly mindössze 490 gramm. A sisakok, továbbá, beépített lencsével is rendelkeznek, így nincs szükség külön síszemüveg beszerzésére. A sisakok mérete a hátoldalon található kerék segítségével állítható. 

Ám a Stormred külön síszemüvegeket is kínál. A Stormred SNOW elnevezésű széria tagjai tükör rétegű, szférikus lencsével vannak ellátva, amely a szivárvány színeiben játszik, ha süt a nap. A minden irányú hajlítás elnyeli az optikai képtorzulást, amely alapvető a biztonságos gyors sikláshoz. Emellett a szemüvegek UV védelemmel is büszkélkedhetnek, felületük pedig egy további speciális réteggel lett kezelve, amely csökkenti a párásodást. A síszemüvegek uniszex kialakításúak és univerzális méretben érhetők el, a fejpánttal ugyanis mindenki beállíthatja a szükséges méretet.

Stormred gerincvédők: kényelem és magas fokú védelem a sérülésekkel szemben

A gerincvédő szerepe az ütközés pillanatnyi energiájának elnyelése és eloszlatása, ezáltal az ütődés nem egy helyre koncentrálódik, és megakadályozhatóak a visszafordíthatatlan sérülésej. A Stormred gerincvédőket a Stormred SPIN név alatt keresd. Kétféle kialakításban érhetők el: az egyik a klasszikus gerincvédő, amely a törzs hátsó részét védi és állítható hosszúságú pántokkal rögzíthető a testhez, a másik pedig egy mellény (Stormred SPIN VEST), amely rendkívül felhasználóbarát és könnyen használható.

 

StormRed SPIN gerincvédő StormRed SPIN gerincvédő VEST

Azonban, mindkét változatot a minőségi anyagok és magas szintű kidolgozás kombinációja jellemezi. A Stormred SPIN gerincvédők fő védőrétege egy speciális SPO anyag, egy többrétegű abszorbens hab, amely az esés során fokozatosan nyeli el az ütközési energiát. 

A többi anyag magas légáteresztő képességgel bír, továbbá kényelmes és kellemes viseletet biztosít egész nap, beleértve a vállrész párnázását is. A rögzítésről vállpántok és deréköv gondoskodik. A mindkét nem számára alkalmas és széles méretválasztékban elérhető gerincvédőket a CE EN1621-2 Level 1 szabványnak megfelelően tesztelték.

i Még érdekelhet

A lejtőn szerezhető sérüléseket viszonylag egyszerű megelőzni. A legkevesebb, amit tehetsz, hogy beszerzed az alapvető biztonsági felszerelést, mint például egy sisakot és egy gerincvédőt. A Stormred termékei magas fokú védelmet, kellemes és megbízható anyagokat, valamint ízléses megjelenést kínálnak.

 
Print
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info