A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/moondopoint-nahled.jpg

Mondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet

A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil és sport: Hogyan használhatjuk a telefont futáshoz, kerékpározáshoz és egyéb tevékenységekhez?

A mobiltelefonok segítségével könnyedén mérheted a sportteljesítményedet, amelyet aztán ezek a készülék intuitív formában tárnak eléd. A legpraktikusabb sportalkalmazások pedig jobb eredmények elérésére motiválhatnak. Hogyan segíthetik a mobiltelefonok a sportolásodat?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/behani-ses.jpg

Pulzusmérés a hatékony edzéshez

Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kempovani-tabor-stany.jpg

Mi kerüljön a bőröndbe nyaraláskor

Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megtalálhatod az összes szükséges dolgot, amely egyetlen hátizsákból vagy bőröndből sem hiányozhat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stormred-helma.jpg

A Stormred sísisakok és gerincvédők csökkentik a sérülések kockázatát

A gerincvédő és a sisak a síelés vagy snowboardozás alapvető tartozéka. És ezeket a termékeket a Stormred kiváló minőségben kínálja. Előállításukhoz modern anyagokat használ, miközben a megjelenésről sem feledkezik meg. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/leki.jpg

Nordic walking: egészségügyi előnyei

A nordic walkingnak nevezett mozgás az elmúlt években vált népszerűvé, amely minden korosztály és teljesítménycsoport számára szórakoztató lehet. És ehhez nincs is szükség semmi különösre. Csak botokra. Te tudod, hogyan válassz megfelelőt? És hogy hogyan kerüld el a rossz szokásokat az elején?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/protein.jpg

A fehérjék jó kondíciót adnak a testednek

Az utóbbi időben a különböző fehérjekiegészítők egyre népszerűbbé váltak a sportolók körében. Általában azonban mindenki számára megfelelnek, mert jelentősen erősítik a testet. Például segíthetik a koronavírus elleni küzdelmet is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Kolobezka.jpg

Milyen rollert vegyek?

Egy roller egyszerre lehet közlekedési eszköz és szórakozás minden generáció számára, gyerekektől az idősebbekig. A különféle rollertípusokat a sebességük, a vezetési minőségük és kormányozhatóság alapján különböztetjük meg. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-639112686.jpg

Hogyan válassz kerékpáros edzőgörgőket?

A kerékpáros edzőgörgők segítenek megnövelni az erőnlétedet, ami akkor válik hasznodra, ha erős szélben, hidegben vagy esőben kerékpározol. Ezenkívül intenzív edzéshez is használhatók. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-828176384.jpg

Hogyan válassz kerékpáros elektronikát?

A kerékpáros elektronika méri a sebességet és a megtett kilométereket. Az egyes típusok sokféle szempontból különböznek egymástól, legyen szó akár a sebességmérésről, akár a GPS funkcióról. Olvasd el, hogy mi a különbség az egyes modellek között és mire kell odafigyelni választáskor. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/veslovaci-treazer.jpg

Hogyan válassz evezőgépet?

Az evezőgép ötvözi az aerob és az erősítő edzést. Megerősíti az összes fő izomcsoportot, beleértve a has- és hátizmokat is. Továbbá segít megelőzni a gerincproblémákat és segít a helyes testtartásban. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-skladaci-kolo-232px.jpg

Hogyan válassz összecsukható kerékpárt?

Az összecsukható kerékpárt nemcsak mindennapi városi közlekedésre használhatod, hanem például a munkahelyedre is eljuthatsz vele. Ezek kiemelkednek az egyszerű szerkezetükkel, valamint a nagyon gyors összecsukhatóságukkal és szétnyithatóságukkal. Hosszú utakra azonban klasszikus cross vagy közúti kerékpárt ajánlunk. Ebben az útmutatóban tanácsot adunk, hogyan válassz megfelelő összecsukható kerékpárt, illetve elmondjuk a fontos paramétereket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-655414088.jpg

Hogyan válassz gyerek kerékpárt?

A gyerek kerékpárok nagyon egyszerűen kezelhetők és könnyűek. A tartós szerkezetük megakadályozza a súlyos károsodást az első esések során. Ezenkívül sokféle színben kaphatók.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/silnicni-kolo-pruvodce-232px.jpg

Hogyan válassz országúti kerékpárt?

Az országúti kerékpárokat csak közúti használatra tervezték. Elsősorban gyors közlekedésre használatosak. A kerékpár nyerge sportos kialakítású, amely elősegíti az aerodinamikát, viszont fizikailag igényesebb.

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ