Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

Vánoce HU HP Home Office

Termékkatalógus
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/leki.jpg

Nordic walking: egészségügyi előnyei

A nordic walkingnak nevezett mozgás az elmúlt években vált népszerűvé, amely minden korosztály és teljesítménycsoport számára szórakoztató lehet. És ehhez nincs is szükség semmi különösre. Csak botokra. Te tudod, hogyan válassz megfelelőt? És hogy hogyan kerüld el a rossz szokásokat az elején?

Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/Article/protein.jpg

A fehérjék jó kondíciót adnak a testednek

Az utóbbi időben a különböző fehérjekiegészítők egyre népszerűbbé váltak a sportolók körében. Általában azonban mindenki számára megfelelnek, mert jelentősen erősítik a testet. Például segíthetik a koronavírus elleni küzdelmet is. Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/Kolobezka.jpg

Hogyan válasszunk rollert

Egy roller egyszerre lehet közlekedési eszköz és szórakozás minden generáció számára, gyerekektől az idősebbekig. A különféle rollertípusokat a sebességük, a vezetési minőségük és kormányozhatóság alapján különböztetjük meg.

Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-639112686.jpg

Hogyan válassz kerékpáros edzőgörgőket?

A kerékpáros edzőgörgők segítenek megnövelni az erőnlétedet, ami akkor válik hasznodra, ha erős szélben, hidegben vagy esőben kerékpározol. Ezenkívül intenzív edzéshez is használhatók. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-828176384.jpg

Hogyan válassz kerékpáros elektronikát?

A kerékpáros elektronika méri a sebességet és a megtett kilométereket. Az egyes típusok sokféle szempontból különböznek egymástól, legyen szó akár a sebességmérésről, akár a GPS funkcióról. Olvasd el, hogy mi a különbség az egyes modellek között és mire kell odafigyelni választáskor. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/Article/veslovaci-treazer.jpg

Hogyan válassz evezőgépet?

Az evezőgép ötvözi az aerob és az erősítő edzést. Megerősíti az összes fő izomcsoportot, beleértve a has- és hátizmokat is. Továbbá segít megelőzni a gerincproblémákat és segít a helyes testtartásban. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-skladaci-kolo-232px.jpg

Hogyan válassz összecsukható kerékpárt?

Az összecsukható kerékpárt nemcsak mindennapi városi közlekedésre használhatod, hanem például a munkahelyedre is eljuthatsz vele. Ezek kiemelkednek az egyszerű szerkezetükkel, valamint a nagyon gyors összecsukhatóságukkal és szétnyithatóságukkal. Hosszú utakra azonban klasszikus cross vagy közúti kerékpárt ajánlunk. Ebben az útmutatóban tanácsot adunk, hogyan válassz megfelelő összecsukható kerékpárt, illetve elmondjuk a fontos paramétereket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-655414088.jpg

Hogyan válassz gyerek kerékpárt?

A gyerek kerékpárok nagyon egyszerűen kezelhetők és könnyűek. A tartós szerkezetük megakadályozza a súlyos károsodást az első esések során. Ezenkívül sokféle színben kaphatók.

Részletek itt »
https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/silnicni-kolo-pruvodce-232px.jpg

Hogyan válassz országúti kerékpárt?

Az országúti kerékpárokat csak közúti használatra tervezték. Elsősorban gyors közlekedésre használatosak. A kerékpár nyerge sportos kialakítású, amely elősegíti az aerodinamikát, viszont fizikailag igényesebb.

Részletek itt »
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket