30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AB Combo Cryptobox 652HD

Termékkatalógus
AB Combo Cryptobox 652HD
4,6 34 értékelés
Műholdvevő - Full HD lejátszó, DVB-S2/T2, kártyaolvasó, 2x USB, HDMI, SCART, LAN, PVR, CI + RS232, S/PDIF, TimeShift, Android,, IPTV, Dual Core (kétmagos) processzor
Kód:  JT300b4 Termékszám:  U113f

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AB Combo Cryptobox 652HD

Élvezze a zavartalan műholdas nyomkövető hálózatot, de a földi adásokat is Full HD és SD minőségben, amelyek le fogják Önt nyűgözni. Egy még ösztönösebben kezelhető vezérléséhez alfanumerikus kijelző használható. A korábbi termék vonalak vidám utódja az AB Combo CryptoBox 652HD modell.

A készülék fel van szerelve egy univerzális memóriakártya olvasóval, mint ICE, Cryptoworks, Irdeto vagy CI bemeneti kártyanyílás a dekódolandó  modell számára. A vevőkészüléknek két beépített egyenes tunerje van - egy S / S2 műhold és a másik T / T2 földi. Ez teljesen szabad kezet ad, miközben nézi a kedvenc csatornáit. Az új generációs, nagy sebességű DDR3 memóriával és a 600 MHz-es órajelű dual-core (létmagos) processzorral,még egyenletesebben fog futni, mint valaha a kiegészítő felszerelés. A média lejátszó az alábbi formátumokat támogatja, úgymint a JPEG, BMP, MP3, OGG, FLAC, AVI, MKV, TS, TP, TRP, MPG és MP4. A készülék frekvenciatartománya 950 MHz-2150 MHz.

Legfontosabb jellemzői

  • Képessé teszi a DVB-S2 / T2 Full HD minőségű adás nézését
  • 600 MHz-es órajelű Dual-core ( kétmagos) processzor
  • DDR3 memória
  • Gyors szkennelést használ
  • Időeltolásos program nézési lehetőség a Time Shift funkció használatával
  • Mobileszközökről indítható nézési programok

Széles körű funkciók

Említésre érdemes még egy gyors szkennelési funkció a cseh és szlovák programok esetében. Amikor ezt a funkciót, használja, akkor könnyedén hangolhatja a kereső programot. Az adattároló eszközön képes tárolni 6000 televízió- és rádióállomást a saját ízlése szerint. A másik nagy előnye az a lehetőség, hogy közvetlenül lejátszhatók a videók olyan intelligens eszközökön, amelyek Android és iOS operációs rendszeren futnak.

Semmi sem könnyebb, mint letölteni egy alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy műholdas adásokat nézzen közvetlenül a mobil eszközön vagy tabletten. Használja ki a lehetőséget, hogy rögzítse kedvenc műsorait egy USB flash meghajtóra vagy USB HDD formázott FAT32 vagy NTFS-re.

A csomag tartalma:

  • Cryptobox 652HD
  • Távirányító
  • Akkumulátor
  • Oktatás, használati utasítás
 

Paraméterek

Tuner
DVB-T, DVB-S2, DVB-S Kész!
Kártyaolvasó - dekódoló
Irdeto Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Tuner

Tuner
DVB-T, DVB-S2, DVB-S Kész!

Dekódolás

Kártyaolvasó - dekódoló
Irdeto Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB, CI/CI+ Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Linux Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AB Combo Cryptobox 652HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AB Combo Cryptobox 652HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AB Combo Cryptobox 652HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AB Combo Cryptobox 652HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AB Combo Cryptobox 652HD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ