AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

AB Cryptobox 600HD mini

Termékkatalógus
AB Cryptobox 600HD mini
4,4 13 értékelés
Műholdvevő - Full HD lejátszó, DVB-S/S2, kártyaolvasó, 2x USB, HDMI, LAN, PVR, Android, TimeShift, IPTV, infravörös érzékelő, Dual Core
Kód:  JT300b1 Termékszám:  U113b

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AB Cryptobox 600HD mini

A AB Cryptobox mini műholdvevő új modelljének köszönhetően hagyja magát elragadtatni az éles kép hullámával. A képminőség garantált, teljes HD 1080p filmeket élvezhet. A digitális kijelzővel ellátott infravörös érzékelő könnyen csatlakoztatható a TV képernyőhöz. Ennek a kis alkatrésznek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti, hogy a készülék be van-e kapcsolva vagy ki van kapcsolva. Csatlakozók audio kimenethez, RJ45 LAN csatlakozó és külső infravörös érzékelő be vannak építve a készülékbe. Használhatja továbbá a DVB-S vagy DVB-S2 funkciókat is. A DDR2 működési memóriája folyamatosan figyelemmel kíséri a készülék sebességét. Az eszköz frekvenciatartománya 950 MHz-től 2150 MHz-ig terjed.

Legfontosabb jellemzői

  • Műholdvevő mini változata
  • LED panel a könnyebb működés érdekében
  • DVB-S, DVB-S2 tuner
  • Képes tárolni akár 6000 programot a belső memóriában
  • Time Shift funkció TV-műsor tárolására
  • Nézze meg kedvenc filmjeit, programojait Full HD felbontásban

Kicsi, számos új funkcióval

Érdemes megemlíteni a Fastscan funkciót. Ezzel a funkcióval könnyedén beállíthatja a kívánt programot. Legfeljebb 6000 programot tárolhat a memóriában. Egy másik óriási előnyt jelenti az a képesség, hogy a videókat közvetlenül az intelligens eszközre irányítja, amely az Android operációs rendszert használja. Nincs ennél könnyebb, csupán le kell tölteni egy alkalmazást a Google Playről, amely lehetővé teszi a műholdas közvetítések megtekintését közvetlenül a mobileszközön. Tárolja a kedvenc műsorait az USB flash meghajtón vagy az USB merevlemezen FAT32 vagy NTFS formátumban. Mindezt az Time Shift funkciónak köszönhetően. Nem kell agóódnia, hiszen a felvételeit titkosítva rögzítik. A PC TOOL program a filmek vagy a program dekódolására szolgál. Az eszköz támogatja a különböző multimédiás formátumokat, mint például: MP3, OGG, FLAC, AVI, MKV, TS, TRP, MPG, MP4, JPEG, BMP és GIF.

 

Paraméterek

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!
Bemenetek/Kimenetek
HDMI, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB Kész!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Android Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AB Cryptobox 600HD mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AB Cryptobox 600HD mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AB Cryptobox 600 HD mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AB Cryptobox 600HD mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AB Cryptobox 600HD mini.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ