30 dnů na vrácení Rapture

Acer laptop akkumulátor

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Notebook márka
Márkák
Kapacitás
2,2 Ah
6,4 Ah
-
Akkumulátor feszültség
7,7 V
15,2 V
-
Elem típusa
Li-pol
(15)
Li-ion (lítiumion)
(29)
Szűrés

Az új Acer laptop akkumulátor helyettesíti a régit, amely már nem képes működni gyakori töltés nélkül. Mindenki számára hasznos, aki nap mint nap használja Acer laptopját és szüksége van arra, hogy az hosszabb ideig tudja üzemeltetni. Tanácsot adunk, milyen Acer laptop akkumulátor a legjobb választás és miben különböznek a különféle változatok.

Tovább

Acer akkumulátor választása, eredeti vagy utángyártott?

Az Acer laptop akkumulátor típusokat alapvetően két fajtára oszthatjuk – eredeti és utángyártott. Megnézzük együtt mindkét típus előnyeit és hátrányait.

Eredeti Acer laptop akkumulátor

Az eredeti Acer laptop akkumulátor változatoka maga az Acer cég gyártja, és tökéletes kompatibilitást garantálnak az Acer márkájú laptopokkal. A 100%-os kompatibilitásért azonban többet kell fizetni.

  • A gyártó minőségének garanciája.
  • 100% kompatibilitás.
  • Az eredeti akkumulátor paramétereinek megfelelő.
  • Magasabb beszerzési ár.

Utángyártott Acer akkumulátor

Az utángyártott Acer laptop akkumulátorokat más cégek gyártják, amelyek gyakran szakosodnak az utángyártott akkumulátorokra. Az akkumulátor nem azonos az eredetivel, de általában olcsóbb.

  • Alacsonyabb beszerzési ár.
  • A minőség majdnem egyenértékű az eredetivel.
  • Az akkumulátor kapacitása magasabb lehet.
  • Nem biztosít 100%-os kompatibilitást.

Az Acer akkumulátor kompatibilitása szükséges a laptop sorozatával

Mielőtt választanál, derítsd ki, hogy melyik sorozatból származik az Acer laptopod. Egyes Acer laptop akkumulátorok több különböző laptop modellhez is kompatibilisek lehetnek ugyanabból a sorozatból. Például az Acer Aspire E1-531 laptop akkumulátorja használható az Acer Aspire 5250 modellben is.

Az egyszerűbb választás érdekében ajánljuk az akkumulátorok márkák és sorozatok szerinti szűrőjének használatát, amely a bal oldali menüben található a paraméterek között.

Milyen további paraméterekre kell figyelni az Acer akkumulátor választásakor?

Az Acer akkumulátor választásakor vegyük figyelembe a következő paramétereket.

Milyen típusú cellákat használhat az Acer akkumulátor

Az akkumulátor cellái befolyásolják az élettartamot, a memória hatást, a kapacitást és további paramétereket. Az Acer akkumulátor ma már főleg lítiumból készül, és használatuk során maximális óvatosságot és helyes kezelést javasolunk. Helytelen használat esetén az akkumulátor felgyulladhat vagy robbanhat.

  1. Lítium-ion cella (Li-Ion) minimális önkisüléssel rendelkezik, nem szenved memória hatástól, és nem szükséges formázni. Azonban egy év után elveszíti maximális kapacitását és rövidebb élettartamú, mint a Li-Pol cella.
  2. Lítium-polimer cella (Li-Pol) nem sérül meg alacsony vagy magas hőmérsékleten (−10°C–50°C), minimális önkisüléssel rendelkezik és nem szenved memória hatástól. Hátránya a gyorsabb kapacitásvesztés és a magasabb beszerzési ár.

i

A memória hatás olyan jelenség, amely csökkenti az akkumulátor maximális kapacitását, ha az akkumulátort teljes lemerülés előtt kezdik el tölteni. Az akkumulátor maximális kapacitása azonban bizonyos mértékig visszaállítható az akkumulátor formázásával.

Milyen Acer akkumulátor a megfelelő a kapacitás alapján?

Az Acer laptop akkumulátor kapacitása milliamperórában (mAh) mérhető és meghatározza az üzemidőt. Az értékek 2 060 és 8 400 mAh között változnak, és minél magasabb az érték, annál hosszabb az üzemidő. Az Acer laptop akkumulátor kapacitása szintén meghatározza a cellák számát, amelytől függ a súly, a töltési idő és az akkumulátor élettartama.

Nem találtad meg a keresett információt? Talán a hogyan válasszunk laptop akkumulátort útmutatóban megtalálhatod.

Feszültség

A kimeneti feszültség volttal (V) mérhető, és új akkumulátor vásárlása előtt szükséges ellenőrizni ezt az értéket a jelenlegi akkumulátoron. Az Acer laptopba más, mint az engedélyezett feszültségű akkumulátor csatlakoztatása komoly károkat okozhat a fontos komponensekben.

i

Mennyi ideig bírja az Acer laptop akkumulátor?

Az Acer akkumulátor üzemidejének kiszámításához csak két adatra van szükségünk: az akkumulátor kapacitása wattórában (Wh) vagy milliamperórában (mAh) és a feszültség voltban (V). Ebben az esetben kiszámítjuk egy 4 400 mAh kapacitású és 11,1 V feszültségű akkumulátor üzemidejét.

4 400 (mAh) × 11,1 (V) ÷ 1 000 = 48,84 (Wh)

Miután helyettesítettük és kiszámítottuk az értékeket, arra a következtetésre jutottunk, hogy az elméleti Acer laptop akkumulátor kapacitása 48,84 Wh. Ezt a wattóra értéket most el kell osztani a fogyasztási értékkel, amely az irodai munka során körülbelül 15 W.

48,84 (Wh) ÷ 15 (W) = 3,26 (óra)

A számítások szerint egy teljesen feltöltött Acer laptop akkumulátor körülbelül 3 órán és 15 percen át bírja irodai munka mellett.

Új Acer laptop akkumulátor nem fog működni hibás töltővel

Az új Acer laptop akkumulátor haszontalan lesz, ha továbbra is a régi töltőt használod. Az Acer laptop töltők szekcióban kínálunk teljesen új darabokat, amelyek biztosítják az új akkumulátor megfelelő töltését. Az utángyártott akkumulátorokhoz való töltők ráadásul adapterekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú laptopok töltését.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
44 termék

Acer laptop akkumulátor

Acer laptop akkumulátor

A Acer laptop akkumulátor kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Acer laptop akkumulátor – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó acer laptop akkumulátor A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb acer laptop akkumulátor A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: acer laptop akkumulátor vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ