AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Adata XPG EMIX H30

Termékkatalógus
Adata XPG EMIX H30
Gamer fejhallgató Solox F30 erősítővel, 7.1, 3.5mm jack / USB, eltávolítható mikrofon, állvánnyal
Kód:  DU5001a Termékszám:  SOLOX_EMIX

Adata XPG EMIX H30

Merülj bele a játékba az EMIX H30 gaming fejhallgató és a SOLOX F30-erősítő segítségével! Élvezd az EMIX H30 fejhallgató lenyűgöző teljesítményét és kényelmét a légáteresztő fülhallgatóknak, a szilárd alumínium konstrukciónak, és az optimalizált szorítóerőnek köszönhetően. A SOLOX F30 erősítő virtuális térhatású 7.1 csatornás hangzással fokozza a hangélményt, így pontosan meg tudod határozni, hogy az ellenséges egységek honnan érkeznek, és azonnal tudsz reagálni. A hangzás az egyik meghatározó tényező a játékokban, ezért így megnyerheted a legkeményebb csatákat is.

Az Adata XPG EMIX H30 gamer fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Tömör és könnyű alumínium, háttérvilágítással
  • 53 mm-es meghajtó hangsugárzó, saját erősítővel
  • Virtuális 7.1 csatornás hang
  • 4 előre beállított hangmód és hangszóró kimenet
  • USB a PC-hez és 3,5 mm-es bemenet konzolokhoz és más eszközökhöz
  • Prémium leválasztható mikrofon aranyozott csatlakozóval
  • Beépített állvány mágneses rögzítéssel

Erős hangzás 53 mm-es átalakítókkal és maximális kényelem

Az EMIX H30 fejhallgatók túlméretezett fülpárnával rendelkeznek, és nagy teljesítményű 53 mm-es átalakítókat tartalmaznak, aminek köszönhetően mélyebb basszust és dinamikusabb hangot hallhasz, mint sok 40 mm-es átalakítójú fejhallgatónál. A fülpárnák lélegző anyagokból és memóriahabbal készültek, így hosszú távú kényelmet biztosítanak a viselői számára. A mérnökök és tervezők már régóta egy optimális erővel rendelkező rendszert keresnek. Az eredmény egy pontosan beállítható szorítással rendelkező fejhíd. Függetlenül a fej méretétől és alakjától, a játékosok igazi kényelmet kapnak túlzott nyomás nélkül.

7.1 virtuális surround hangzás és optimalizálás minden helyzethez

A SOLOX F30 erősítő USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez, így nagy teljesítményű audió megoldást hozhatsz létre részletgazdagsággal és 7.1 surround hanggal. A jobb hangzás javítja az észlelést, hogy a cselekvés hol történik, így az ellenségeid nem fognak meglepni . A SOLOX F30 segítségével igényeidnek megfelelően optimalizálhatod a hangot. Van egy mód a játékhoz, a zenéhez, a filmekhez vagy a hangos beszélgetésekhez. A kiegészítő kimenetnek köszönhetően csatlakoztathatod a hangszórókat is. Egyidejűleg fejhallgatót és hangszórót is használhatsz. Ha nem akarsz másokat zavarni, egyszerűen válts csak fülhallgatóra.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PlayStation 4, Xbox One Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4, Xbox One Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Adata XPG EMIX H30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adata XPG EMIX H30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adata XPG EMIX H30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adata XPG EMIX H30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adata XPG EMIX H30.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ