AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Adobe InDesign

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Márkák
Adobe
(6)
Rendeltetés
Háztartás
(6)
Cégeknek
(6)
Hivatalok számára
(6)
Operációs rendszer
Windows
(6)
MacOS
(5)
Nyelvi változat
CZ
(3)
EN
(6)
Szűrés

Az Adobe Systems vállalat InDesign programja a grafikai tervezés világának egyik óriása. Intuitív vezérléssel, rengeteg funkcióval és praktikus sablonokkal rendelkezik, így a kreatív projektek úgy mennek, mint a karikacsapás. Olvass tovább, és tudd meg, mire képes az Adobe InDesign, és milyen licencet érdemes választanod.

Tovább

Mire jó az Adobe InDesign?

Az Adobe InDesign a nyomtatott, valamint a médiában használt oldalak vagy tervek készítésére szolgál, segítségével bárki gyönyörű terveket varázsolhat. Leggyakrabban az alábbi digitális és nyomtatott dokumentumok létrehozásához használják:

  • Szórólapok,
  • plakátok,
  • prospektusok,
  • éves beszámolók,
  • digitális folyóiratok,
  • hagyományos és elektronikus könyvek,
  • vagy akár interaktív PDF fájlok.

i

Az Adobe InDesign a nagyobb Adobe Creative Cloud csomag része, amely több mint 20 egyéb, fotószerkesztéshez, rajzoláshoz, videoszerkesztéshez és animációhoz szükséges programot tartalmaz.

Milyen funkciók jellemzőkkel bír az Adobe InDesign?

Az Adobe InDesign program számos kitűnő funkcióval rendelkezik. Mi teszi különlegessé?

Rengeteg Adobe InDesign eszköz

Az InDesign program rengeteg olyan funkciót és lehetőséget kínál, amelyekkel tökéletesítheted a projektedet, legyen szó bármiről. Létrehozhatsz például több hasábos szöveget stílusos tipográfiával, de képekkel, grafikákkal, táblázatokkal, és akár hangokkal és animációkkal is gazdagíthatod alkotásodat.

Az Adobe InDesign programmal jobb a csapatmunka

Az Adobe InDesign az egyéni felhasználók és a többtagú vállalati csapatok számára egyaránt alkalmas. Könnyedén létrehozhatsz és megoszthatsz projekteket másokkal, így mindenki hozzájárulhat és dolgozhat rajta. Az InDesignban való csoportos együttműködéssel időt takarítotok meg, és mindenki megtalálja a projektben azt, amiben a legjobb.

Nem tudod, hogyan kezdj hozzá az InDesign használatához? Az Adobe hivatalos weboldalán található oktatóvideó biztosan segít majd.

A folyamatos frissítéseknek köszönhetően az Adobe InDesign piacvezető program

Az Adobe InDesign eredetileg 1999-ben jelent meg, azóta pedig folyamatosan frissül és új funkciókkal bővül. A legújabb kiegészítések közé tartoznak az ingyenes sablonok, amelyek segítségével gyorsabban indíthatók projektek, a tervek közvetlen közzététele egy weboldalon, valamint az Adobe Capture, amely színpaletták vagy formák készítését teszi lehetővé.

Az Adobe InDesign licenc kiválasztása

Az Adobe InDesign licenc kiválasztásakor tarts szem előtt néhány paramétert.

  • A licenckompatibilitás kulcsfontosságú. Az Adobe InDesign mind a Windows, mind a macOS operációs rendszerekkel kompatibilis.
  • Az Adobe InDesign nyelve elsősorban az angol, de egyes licencek magyarul is elérhetőek.
  • A licenc típusa is fontos. Egyes típusok felhasználásra, mások pedig a licenc megújítására vonatkoznak.
  • Az Adobe InDesign program licencének időtartama 1 hónap, ezt választhatod próbaidőként vagy hosszú távú, éves licencként is.

i

Be lehet szerezni az Adobe InDesign programot ingyen is?

Az Adobe InDesign csak előfizetéssel használható. A programhoz ingyenesen csak hétnapos próbaverzióval lehet hozzájutni, amelyet az Adobe InDesign hivatalos online webhelyén lehet aktiválni. Ha elégedett vagy a programmal, lehetőséged van az előfizetésre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
6 termék
Adobe InDesign, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe InDesign CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
204 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605o5
Adobe InDesign, Win/Mac, EN, 1 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe InDesign CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
16 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605o4
Adobe InDesign, Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe InDesign CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés megújítása, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
204 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605o6
Adobe InDesign, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe InDesign CC, 1 készülék számára, előfizetés megújítása, szoftver típusa: vektorgrafika, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
212 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605o3
Adobe InDesign, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe InDesign CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
212 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605o2
Adobe InDesign, Win/Mac, CZ/EN, 1 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe InDesign CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
17 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605o1
MicrosoftMi az a SharePoint? A Microsoft SharePoint egy modern platformot kínál a megosztott hozzáféréshez, interakcióhoz és együttműködéshez. A csapatban folyó munka bárhol és bármikor elvégezhető - gyors, megbízható és biztonságos.

Adobe InDesign

A Adobe InDesign kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó adobe InDesign Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább adobe InDesign A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb adobe InDesign A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: adobe InDesign vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ