Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

AEG 1715

Termékkatalógus
AEG 1715
Varrógép 22 varratot, 4-stop varrás gomblyuk, dupla tű varrás, fokozatmentesen állítható öltéshossz max 4mm, vissza, stop funkció, fémszerkezet, zip és gomb-lebeny
Kód:  AEGSS001 Termékszám:  5710504005252 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AEG 1715

Varrógép AEG j Eden 1715 a legjobb gép a kategóriájában. Erős, megbízható, egyszerűen használható. Minden fém konstrukció a legmagasabb minőségű ötvözet technológia rendkívül tartós. A gép 22 varratot, négy lépésben varrás gomblyuk, hanem széles választéka leggyakoribb rugalmas és hímzés öltés. A vendégek számára ingyenes varrást kihívást formákat, vagy kapcsolható adagoló fontos példája. A népszerű patchwork vagy kézi hímzés. A készülék tartalmaz még egy csomó kiegészítők, beleértve, például. cipzáras és gomblyuk, orsó, tű, dupla tű.

legfontosabb jellemzői

  • Megbízható varrógép
  • fémszerkezet
  • Négy lépés gomblyuk varrás
  • kettős tű varrás
  • Rugalmas és hímzőöltések
  • szabad kar
  • Az előlapot beépített tartozék doboz
  • Automatikus beállítás pedálerore
  • mechanikus vezérlés
  • Stop funkcióval - függőleges elhelyezése a tű
  • maradékra szálak
  • gazdag kiegészítők

kerekebb

Ingyenes varrás használhatja üreges vagy más kihívást formák, függőleges lengő horog ismét varrás varratok minden anyag professzionális minőségben. Öltéshossz fokozatmentesen állítható maximum 4 mm, és lehet választani a leggyakrabban használt rugalmas és hímzés öltés, díszítő öltés nyúlik vagy drapéria. Tűlemez van ellátva, vésett jelöléseket fontosak a varrással. Azt is élvezheti becsillanásmentes megvilágítással, külön állítható löket láb varrására extra nehéz anyagok vagy több vékony rétegben.

méretek:
32,5 × 39 × 21 cm

súly:
9,5 kg

Paraméterek

Funkciók
Szabad kar, Orsótekercselés, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Világítás Kész!
Öltés típusok száma
22 Kész!

Funkciók

Funkciók
Szabad kar, Orsótekercselés, Dupla tűs varrás, Öltéshossz beállítás, Világítás Kész!

Tulajdonságok

Öltés típusok száma
22 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG 1715 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG 1715. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG 1715. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG 1715.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ