30 dnů na vrácení Slevy s AP+

AeoTec Smart Switch 6

Termékkatalógus
AeoTec Smart Switch 6
Aljzat
Kód:  ZW599b Termékszám:  AEOEZW096-EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AeoTec Smart Switch 6

Az AeoTec 6 Smart Switch intelligens távirányítóval könnyen irányíthatod a csatlakoztatott készülékeidet. A működtetés egy mobiltelefonos alkalmazáson keresztül történik, amely csatlakoztatva van a központi Z-Wave vezérlőre. De ez még nem minden!

Ezzel aljzattal pontosan nyomon követheted a csatlakoztatott eszközök energiafogyasztását valós időben. Ezek az adatok is tárolva vannak a Z-Wave rendszerében, és tovább hasznosíthatóak. Az energiafogyasztást a LED-es színes gyűrű jelzi, 16 millió színnel az aljzat körül.

Legfontosabb jellemzők

  • Ellenőrzés alatt tarhatod az energiafogyasztást
  • Különböző bemenetek országok szerint
  • Az aktuális idő mutatása
  • Okos telefonos alkalmazáson keresztüli vezérlés
  • A LED gyűrű észleli az energiafogyasztás szintjét
  • A csatlakoztatott eszközök védelme

Mit tudhatsz meg a színekből?

Ha a LED fény kialszik, minden eszköz leáll. Ha egy kék vagy fehér színt látsz felbukkanni, az azt jelenti, hogy a csatlakoztatott eszköz aktív, vagy ki van kapcsolva.

16 millió féle szín és színtartomány, a kéktől a sárgáig, a zöldtől a pirosig jelzi számodra az aktuálisan csatlakoztatott eszköz energiafogyasztását. A vörös a nagyon magas fogyasztást jelenti.

Energiatakarékosság

A rendszert úgy is beállíthatod, hogy előre meghatározott energiát osszon meg a csatlakoztatott eszközzel. Ezzel időt és energiát is megtakaríthatsz, mivel a legtöbb eszköz inaktív állapotban is energiát fogyaszt.

Az aljzaton található túlfeszültség elleni védelem is, amely segít megvédeni a drága berendezéseket. A monitoring rendszer segít felfedezni, hol lehet energiát megspórolni.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeoTec Smart Switch 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AeoTec Smart Switch 6.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ