Alza dny HU Alza days HU

Amazon Alexa

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kompatibilitás
Apple HomeKit
(538)
Google Asszisztens
(1602)
Amazon Alexa
(1708)
Tuya
(379)
Apple Siri
(253)

Az Amazon Alexa az Amazon által kifejlesztett intelligens otthoni hangalapú asszisztens. Először az Amazon Echo okoshangszórókban jelent meg, de ma már számos eszközt, köztük harmadik féltől származó termékeket is képes vezérelni. Így az egész házat irányíthatod, egyetlen asszisztens segítségével. Kíváncsi vagy, mit tud az Amazon Alexa? Az alábbiakban megtudhatod.

Tovább

Mi az Amazon Alexa?

Alexa az Amazon cég egy olyan virtuális, hangalapú szolgáltatása, amely megérti hangparancsaid vagy feltett kérdéseid, majd elvégzi a kívánt feladatokat, vagy választ ad a kérdéseidre. Esetleg továbbítja a parancsokat a háztartás egyéb okos rendszereinek. Célja, hogy beszédhang alapú interaktív kommunikáció segítségével gyorsan és hatékonyan segítse a mindennapok során felmerülő információs vagy szórakozási igényeid kielégítését. Ez a szolgáltatás felismeri a hangod, elvégez különféle vezérlési feladatokat, információkat keres ki és tárol el illetve emberi hangon válaszol, vagy tesz fel a további feladatvégzéshez szükséges kérdéseket.

Az Amazon Alexa az okosotthonok középpontjában álló hangalapú asszisztens

Ha szeretnél megismerkedni az Amazon Alexa világával, kezdd az Amazon Alexa hangasszisztensekkel. Akár a legújabb Amazon Echo Dot 5 hangszórót választod, akár a Show táblagépet részesíted előnyben, az Amazon Alexa hangasszisztens minden más otthoni okoseszközhöz hozzáfér, és más gyártóknál is megtalálható.

Egyes Amazon Echo készülékek a Zigbee protokollt is használhatják, így még több okos otthoni elemhez csatlakoztathatod őket.

Milyen nyelveken használható az Amazon Alexa?

Sajnos, mint a legtöbb hangasszisztens, az Amazon Alexa nem beszél magyarul. Angolul, németül vagy spanyolul tudsz beszélni az eszközzel. A legújabb funkciók általában csak angolul elérhetők.

i

Bár maga az Amazon Alexa nem beszél magyarul, számos, harmadik féltől származó eszközre készült alkalmazás le van fordítva magyarra. Tehát hacsak nem tervezed a hangvezérlés használatát, boldogulsz az angol nyelv nélkül is.

Idegen nyelvű szövegek fordítása, hírek, receptek, rendezvények adatainak kikeresése, zenék lejátszása, feladatlisták készítése, ébresztés, podcast-ek streamelése, hangoskönyvek lejátszása, időjárási, közlekedési vagy egyéb információk közlése vagy okosotthon rendszerek vezérlése az Amazon Alexa kompatibilis hangasszisztensek segítségével gyerekjáték. Nem kell hozzá más, csupán egy Wi-Fi kapcsolat.

Az Amazon Alexa szolgáltatás lehetőségeit további alkalmazások (skills) telepítésével lehet bővíteni.

i

Az utóbbi időben úgy tűnik, minden, ami körülvesz bennünket, az valamiféle smart, azaz okos dolog. Legyen az okostelefon, hűtő, kamera, autó, okosotthon rendszer, vagy mindennapi életünk bármilyen egyéb segítőeszköze. Ám ez még nem a szó valódi értelmében vett AI (artificial intelligence/mesterséges intelligencia). A mesterséges intelligencia múltjáról, jelenéről és jövőjéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Az Amazon Alexa szolgáltatás segítségével vezérelhető okos rendszere

Az Amazon Alexa számos funkciót kínál alkalmazásként vagy a hangszóró részeként, és számos okos eszközhöz csatlakoztatható. Mindent egy helyről, hanggal vagy a képernyőn keresztül vezérelhetsz vele.

  • Környezetünk megvilágításának okos funkciói már jó ideje elérhetők. A távirányítási lehetőségek egy újabb, hangvezérelt módját kínálják az Amazon Alexa kompatibilis világító elemek és érzékelők, melyek az Amazon Alexa kompatibilis okos világítás alkategóriában tekinthetők meg. Ilyen például az Amazon Echo Glow asztali lámpa, amely angol és német nyelvű mobilalkalmazással vezérelhető. Gyakran a világítás színe és intenzitása is változtatható.
  • A védelmet biztosító biztonsági rendszerek Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis elemeinek kínálatából (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, kamerák, kulcskeresők) az Amazon Alexa kompatibilis okos biztonsági rendszer kategóriában válogathatsz.
  • A takarékos fűtéssel nem kevés pénzt spórolhatunk meg. Az Amazon Alexa kompatibilis okos termosztátok és egyéb rendszerelemek segítségével olyan klímarendszert alakíthatsz ki otthonodban, melyet Alexa segítségével hatékonyan irányíthatsz.
  • Csökkenteni szeretnéd az áramfogyasztást otthonodban vagy meg szeretnéd akadályozni egy aljzat túlmelegedését? Használd az Amazon Alexa kompatibilis okos konnektorok kategória kínálatában található termékeket! Csatlakoztasd őket a WiFi hálózatodra s eszközeid fogyasztását egy App vagy Alexa segítségével is kézben tarthatod.
  • Egy hangparancsokkal is működtethető okosotthon kiépítése számos komponenst igényel. Ezeket tekintheted meg az Amazon Alexa kompatibilis okos vezérlők és kapcsolók kategóriánkban.

i

A különféle intelligens detektorok és szenzorok feladata az, hogy érzékeljék a biztonság megsértését vagy más nemkívánatos helyzeteket otthonodban, és értesítés útján azonnal tájékoztassanak az adott problémáról. Így nagyon könnyen megelőzheted a hirtelen katasztrófákat, amelyek egyébként sokba kerülnének. Hogyan lehet okos otthonodat intelligens detektorokkal és érzékelőkkel biztosítani – s így biztonságos otthont kialakítani?

Az Amazon Alexa okos időjárás állomás pontosan figyeli a házon kívüli és belüli körülményeket, és képes adatokat szolgáltatni más eszközöknek is.

i

Vajon milyen lesz az időjárás az elkövetkezendő néhány órában vagy napban? Az előrejelzések esetenként nagyon pontatlanok, mivel terjedelmesebb földrajzi területre vonatkoznak. A megoldást egy otthoni időjárás állomás jelentheti, amely konkrétan meghatározott helyen, pontos mérési adatokat figyel. Az okos időjárási állomások nagyobb pontosságot és számos érdekes funkciót kínálnak. A következő cikkünk talán segít neked abban, milyen időjárás állomást kellene vásárolnod?

Építs okosotthont az Amazon Alexa segítségével

Az Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis termékeink segítségével kiépítheted vagy fejlesztheted saját Alexa okosotthonodat. Az ilyen intelligens otthon megtervezéséhez szükséges néhány alapelv betartása illetve a rendszer kiépítéséhez szükséges termékek beszerzése. Hogyan legyen okos otthonod? Ebben a cikkben választ találhatsz kérdéseidre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Smart Camera C400 Szállításra kész > 5 db
IP kamera - beltéri és kültéri, 2560 × 1440 felbontás, 110°-os látószög, éjjellátó, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 256 GB),, Amazon Alexa, Xiaomi Home és Google Home kompatibilis, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, mozgásérzékelő és forgás
17 790 Ft

2.
Gosund WiFi Smart Plug EP2 2 pack Szállításra kész > 10 db
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
8 280 Ft

3.
IP kamera - beltéri, felbontás: 1920 x 1080 px, 360 fokos horizontális és 114 fokos vertikális forgás, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, mozgásérzékelő, PIR érzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud hozzáférés, micro SD kártya foglalat - max. 128 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás, WiFi csatlakozás, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
12 890 Ft

Még több
1 705 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 66×
TP-LINK Tapo C320WS, Outdoor Home Security Wi-Fi Camera
IP kamera - kültéri, 2560 × 1440 felbontás, éjjellátó 30 m maximális hatótávval, MicroSDHC memóriakártya-nyílás Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, hálózati, mozgásérzékelő
23 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_08
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3
FOSCAM 2MP 18X dual band PTZ Camera
IP kamera - kültéri, 1920 × 1080 felbontás, 62,6°-os látószög, éjjellátó 50 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 128 GB),, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi 2,4 GHz és Ethernet, Android és iOS operációs rendszer támogatása, hálózati, mozgásérzékelő
70 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FOS2c101
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7 - Díszvilágítás Típusok
4,9 53×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (2x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati egység, 2x állvány, 2x kapocs a tévére, ragasztószalag és telepítési anyag), fekete szín, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18123
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,4
Honeywell Lyric T6R Y6H910RW4022
Okos termosztát - fűtés vezérlő és szabályozó rendszer, WiFi 2,4 GHz, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, heti programozás, Android és iOS támogatás angol
101 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT080i2
4,0 14×
AQARA Presence Sensor FP2
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz, Bluetooth és Matter, zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Google Home kompatibilis, kihasználhatóság - világítás és biztonsági rendszer - angol nyelvű alkalmazás, tápegység: hálózati,
30 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_002
3,9 15×
Tellur WiFi Smart AC Plug, energy reading, 3680 W, 16 A, fehér
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és francia, Android és iOS támogatása,
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLLR2122
3,7 14×
XtendLan OKO 3 Tuya
IP kamera - bullet, 2Mpx, CMOS, 1080p, f=3,6 mm, IR 20m-ig, Wi-Fi, IP65, microSD foglalat, mobil. alkalmazások
14 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XtendLan_21_01
3,9
XtendLan OKO 2 Tuya
IP kamera - beltéri, mozgásérzékelés, mozgáskövetés (automatikus követés), beépített mikrofon, beépített hangszóró, felhőplatform és kétirányú hang, 1920 × 1080 px felbontás, 130° látószög, forgatás, éjszakai látás max. 10 m hatótávolsággal, MicroSD kártyahely max. 128 GB, kompatibilis a Google Assistant, Amazon Alexa és Tuya rendszerekkel, WiFi és ethernet kapcsolat, Android alkalmazás angol nyelven, tápellátás: hálózatról
12 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DAH21iP006
4,3 121×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 2 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
8 280 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd13
4,5 20×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
Leárazás -5 %
12 490 Ft 13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,7
Xiaomi Smart Camera C400
IP kamera - beltéri és kültéri, 2560 × 1440 felbontás, 110°-os látószög, éjjellátó, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 256 GB),, Amazon Alexa, Xiaomi Home és Google Home kompatibilis, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, mozgásérzékelő és forgás
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh04
4,7
Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, kompatibilitás: Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa, magasság 9,2 cm
30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa46
4,7 180×
Netatmo Smart Thermostat
Okos termosztát - fűtés vezérlő és szabályozó rendszer, kazán vezérléséhez, WiFi 2,4 GHz, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android, Windows és iOS támogatás angol
45 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NET002
4,4 15×
TP-Link Tapo C225
IP kamera 4MP otthoni Wi-Fi kamera
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_012
4,4 40×
Gosund Smart Led Strip SL2 v2
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Tuya kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
7 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD06ab
4,8 19×
TP-Link Tapo C510W
IP kamera - kültéri, 2304 × 1296 felbontás, 360°-os látószög, éjjellátó 30 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, magyar és angol nyelvű alkalmazás, hálózati, mozgásérzékelő, onvif és forgás
24 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_066
4,4 192×
Netatmo Radiator Valves
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, RA, RAVL, M30 és M28 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
29 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NET002x
4,9 10×
AQARA Smart Wall Switch H1 (With Neutral, Double Rocker)
Kapcsoló - Apple HomeKit, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, tápellátás, ZigBee, Android és iOS támogatása, angol nyelvű alkalmazás
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA21022
4,7 433×
TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera 1080P
IP kamera - beltéri, felbontás: 1920 x 1080 px, 360 fokos horizontális és 114 fokos vertikális forgás, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, mozgásérzékelő, PIR érzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud hozzáférés, micro SD kártya foglalat - max. 128 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás, WiFi csatlakozás, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP820f
4,7 132×
TP-LINK Tapo C210, Pan / Tilt Home Security Wi-Fi kamera
IP kamera - beltéri, 2304 × 1296 felbontás, 360°-os látószög, éjjellátó 10 m maximális hatótávval,, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, hálózati, mozgásérzékelő, mozgás követés (auto tracking) és onvif
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t55
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m - LED szalag
Típusok
4,2 52×
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 5 m
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_19
4,5 63×
Tesla Smart Plug
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német, szlovák és lengyel, Android támogatása,
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_21_01
4,6 60×
Sonoff S26R2TPE(E) Wi-Fi Smart Plug
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
3 940 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa031a
3,7
AQARA Temperature and Humidity Sensor T1
Érzékelő - Az Aqara hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő valós időben figyeli és rögzíti a beltéri hőmérsékletet, a páratartalmat és a légköri nyomást. Az alkalmazás aktuális és múltbeli adatokat jelenít meg. Más intelligens tartozékokat is támogat, hogy automatizálhasd az otthonod.
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_007

Amazon Alexa

intelligens otthonMi az a Matter szabvány? Nem hallottál még a Matter szabványról? Ebben az esetben ajánljuk figyelmedbe az erről készült cikkünket. Ez egy régóta várt szabvány, amely összeköti az okosotthon különböző elemeit. Mit tud a Matter és milyen márkák kínálják a Matter szabványt?
A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba...
A házi időjárás állomás egy igazán hasznos eszköz – és még csak nem is kell megszállott időjárás-elemzőnek lenned ahhoz, hogy figyelemmel kísérd az időjárást. A hőmérsékletre, páratartalomra, légnyomásra és még az időjárás-előrejelzésre vonatkozó információk is...
smart homeIntelligens detektorok és érzékelők - hogyan lehet a biztonságos otthont biztosítani? Amit a szem nem lát, azt az intelligens detektorok és érzékelők megbízhatóan ellenőrzik. Minden okos otthonnak részét kell képezniük azoknak az eszközöknek, amelyek távollétedben is gondoskodnak a biztonságról és az egészségről. Mit tehetnek az intelligens biztonságnak...
Ki vigyáz a házunkra? Soha többé nem kell aggódnod e kérdés miatt, amikor tervezed a nyaralásodat. Az okos háztartás tökéletesen gondoskodik magáról. Cikkünkből megtudhatod, hogyan menj okos nyaralásra!
Az AI, vagy mesterséges intelligencia egy olyan kifejezés, amelyet az utóbbi időben nagyon gyakran hallunk. De mi is az a mesterséges intelligencia? Hol találkozhatunk vele? Hogyan határozható meg, hogyan alkalmazható és mik a legújabb fejlemények vele kapcsolatban?...
További cikkek Összes cikk

Amazon Alexa

A Amazon Alexa kategóriában összesen 1708 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó amazon Alexa A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb amazon Alexa A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: amazon Alexa vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ