ApF HU ApF HU

Epilátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Funkciók
Nedves epilálás
(27)
Arctisztító kefe
(11)
Lemosható fej
(34)
Hűtés
(6)
Billenő fej
(13)
Feltétek száma
1
11
-
Fejek száma
1
11
-
Csomag tartalma
Tiszító ecset
(30)
Tok/tartó
(70)
Pengevédő
(10)
Trimmelő fej
(23)
Masszázs feltét
(15)
Csipeszek száma
0
60
-
Villanások száma
6
990 000
-
Sebességfokozatok száma
1
10
-
Üzemmódok száma
2
10
-
Szín
Fehér
(89)
Bronz
(1)
Fekete
(3)
Lila
(5)
Kék
(2)
Gyöngyházfényű
(1)
Rózsaszín
(13)
Rózsaarany
(6)
Ezüst
(1)
Szürke
(2)
Arany
(8)
Tápellátás
Elektromos hálózat
(58)
Akkumulátor
(27)
Elem
(30)

Az epilátorokat a nem kívánt szőrszálak gyökerestől való megbízható és hosszú távú eltávolítására tervezték. A szőrtelenítés módjától függően megkülönböztetünk klasszikus és IPL epilátorokat, speciális epilátor típus az arcepilátor. Melyik epilátort válasszuk, és milyen előnyei vannak az egyes típusoknak?

Tovább

Epiláció vs. depiláció – miben különböznek?

Az epiláció a leghatékonyabb módszere a szőrzet eltávolításának. A depilálással ellentétben amikor is csak a bőr felszínéről távolítjuk el a szőrzetet, az epilációnál a szőrszálakat a gyökerükkel együtt távolítjuk el. Ennek sokkal hosszabb ideig tartó hatása van, de a többi depilációs technikánál a beavatkozás fájdalmasabb és hosszabb ideig is tart.

Az epilátor nagyszerű befektetés. Más szőrtelenítő eszközökkel ellentétben több évig használható, és használata mellett nem kell pénzt költeni borotvahabra, borotvapengére vagy gyantára.

A megfelelő epilátor kiválasztásának 3 kritériuma

  1. Ha félsz a fájdalmasabb eljárásoktól, de nem szeretnél IPL szőrtelenítő gépet venni, akkor a masszázsgörgős epilátorokat ajánljuk figyelmedbe. Az epilálás során a görgő enyhíti a bőrirritációt és a fájdalmat.
  2. Ha sima bőrre és hosszan tartó hatásra vágysz, fontold meg egy IPL epilátor beszerzését. A hagyományos epilátorokhoz képest az IPL szőrtelenítő gépek használata mellett a szőr ritkábban és gyengébben nő vissza.
  3. Az epilálás sebessége a csipeszek számától és azok minőségétől is függ. Minél több a csipesz, annál gyorsabb az epilálás. Az arcepilátor általában 10 csipesszel, egy hagyományos epilátor pedig 20-40 csipesszel van felszerelve.

Epilátor a lábakra, az arcra vagy az intim területekre? Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Az epilátorokat három csoportba sorolhatjuk: a hagyományos epilátorok, az arcpilátorok és az IPL szőrtelenítők csoportjába. Mindegyiknek más-más az előnye. A hagyományos epilátor például a legkönnyebben hozzáférhető és a legtöbb modellhez sok plusz feltét elérhető. Az IPL teljesen fájdalommentes, míg az arcepilátor a legkíméletesebb.

Hagyományos epilátorok

A hagyományos epilátorok munkafelületét gyorsan forgó csipeszek alkotják, amelyek gyökerestől tépik ki a szőrszálakat. A forgó csipeszeknek köszönhetően akár néhány hétre is teljesen sima bőrt tudnak biztosítani. A klasszikus epilátorok sikerrel használhatók a lábak, a hónalj és az intim testrészek szőrtelenítésére. Előnyük a kedvező ár, ami az IPL epilátorokkal összehasonlítva alacsonyabb. Hátrányuk az enyhén fájdalmas szőrtelenítés, bár a fájdalomérzet minden újabb epilációval csökken.

IPL szőrtelenítés - avagy végleges szőrtelenítés, villanófényes szőrteleníts, lézeres szőrtelenítés

Az IPL készülékek nagyon kíméletesen szőrtelenítenek. A használt intenzív pulzáló fény vagy lézer megbontja a szőrtüsző struktúráját, ami akadályozza a szőr visszanövését a kezelt területeken. Ez a fajta tartós szőrtelenítés fájdalommentes és hosszú ideig tartó simaságot biztosít. Különböző cserélhető feltétekkel epilálható az arc, a láb, a bikinivonal vagy a hónalj. Az IPL szőrtelenítő és a villanófényes szőrtelenítő ugyanarra a technológiára utal, többszöri használatával akár végleges szőrtelenítés is elérhető.

Arcepilátorok

Ez egy speciális típusa az epilátoroknak, amely kimondottan az arc szőrzetének eltávolítására szolgál. Az arcepilátor használható a szemöldök, a felső ajak, az áll, nyak és homlok ápolására. Többnyire ezek az epilátorok fel vannak szerelve arctisztító kefékkel az arc és a pórusok tisztítására.

IPL vagy lézeres szőrtelenítő vásárlása előtt győződj meg róla, hogy megfelelő-e számodra ez a fajta végleges szőrtelenítési mód. Fontos tényező a bőr és a szőrszálak színe – nem minden bőrtípusra alkalmas ugyanis.

Könnyebb epilálás a különböző fejekkel és tartozékokkal

Az epilátorok csomagolásában különböző fejek és tartozékok is találhatók. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően az epilálás egyszerűbbé és a bőröd számára gyengédebbé válik. Legyen mindig a kezed ügyében a praktikus csomagolás az epilátorral és az összes kiegészítővel.

  • Peeling fej - eltávolítja az elhalt sejteket és elősegíti a bőr regenerálódását
  • Borotvafej - kényelmes és gyors szőreltávolítás bárhol, bármikor
  • Trimmelő feltét - minden dúsabb szőrzetű férfi és nő értékelni fogja ezt a tartozékot az intim területek szőrtelenítésekor
  • Tisztítókefe - segít megtisztítani az arcbőrt a szennyeződésektől
  • Bőrfeszítő feltét - az epilálás során jobban "kiegyenesíti" a bőrt, így gyorsabb és kevésbé fájdalmas a művelet
  • Masszázskorong - üdévé és frissé varázsolja a bőrt

i

A szett tartalmazhat egy további fejeket is - pl. egy szűkítő fejet, amivel még pontosabban tudod szőrteleníthető az arc megfelelő része. Egyes epilátorokhoz tisztítókefe is tartozik, sőt, egyes modellekhez akár tisztító állomás is rendelkezésre áll, amellyel használat után ugyanúgy kitisztítható az epilátor, miközben időt takarítasz meg.

Miben térnek el a férfi és női epilátorok?

A férfi és női epilátor alapjaiban nem különbözik annyira egymástól. A női epilátor a női igényekhez lett tervezve, például a láb és a hónalj szőrtelenítéséhez, vagy akár megfelelő tartozékokkal az arc epilálásához. A férfi epilátorhoz ezzel szemben gyakran szakállvágó vagy arcmasszírozó fej tartozik.

  • A férfi epilátorokat általában olyan kiegészítőkkel látják el, amelyek lehetővé teszik a szőrtelenítést még a nehezen elérhető helyeken is. Sőt, akár bőrtisztításhoz, vagy arcborotváláshoz való fejek is helyet kaphatnak a férfi epilátor csomagolásában.
  • Női epilátort ezzel szemben akár önmagában, tartozék nélkül is vásárolhatunk, de különböző készletek is elérhetők, pl. bőrtonizáló és -tisztító fejekkel. A bikinivonal epilálásához azonban megfelelőbb egy IPL szőrtelenítő.

A férfi IPL szőrtelenítők többségében nem alkalmasak az arcon és a nyaki területeken történő használatra.

Az epilátor 4-féle tápellátási lehetősége

Szeretnél bármikor-bármikor készen állni az epilálásra? Ez nem lehet gond. Az epilátor többféle kivitelű lehet: elemes, hálózati, akkumulátoros vagy hálózati és akkumulátoros is. Alább összefoglaltuk ezek különbségét, hogy ki tudd választani a számodra ideális változatot.

  • Hálózati tápellátású kivitel - a leggyakoribb változat. Az epilálás művelete során folyamatosan egyforma a teljesítménye. Hátránya a konnektorhoz való kötöttség és a nedves használatra való alkalmatlanság
  • Elemes epilátor- főleg azoknak ajánljuk, akik csak most ismerkednek az epilálás folyamatával és egyelőre nem szeretnének túl sokat befektetni az új készülékbe. Kicsit alacsonyabb a teljesítménye és az időnként szükséges elemcsere sem felel meg mindenkinek
  • Akkumulátoros epilátor - vezeték nélküli kivitele miatt tökéletes útitárs. Hátránya viszont, hogy az akkumulátor töltöttségi szintjének csökkenésével a teljesítménye is gyengül
  • Egyszerre hálózati és akkumulátoros változat - az ilyen epilátor használható a konnektorba dugva, vagy feltöltött állapotban vezeték nélkül is. Fontos azonban, hogy a hálózatra csatlakoztatott készüléket nem szabad használni a zuhany alatt

i

Ha sokat utazol, az akkumulátoros epilátort ajánljuk számodra. Vásárlás előtt azt is érdemes figyelembe venni, hogy mekkora a készülék működési ideje egy töltéssel.

A minőségi epilátor különleges képességei

A legjobb epilátorok praktikus funkciókkal vannak ellátva, amelyek megkönnyítik az egész szőrtelenítési folyamatot. Ide tartozik a megvilágítás, a hűtés vagy a nedves használat lehetősége. Szintén vonzó plusz a mozgó epilálófej, amelynek köszönhetően az epilátor jobban követi a test vonalát, vagy a csúszásgátlós markolat, amely biztosítja a biztonságos használatot.

Egyes esetekben az epilátoron kívül más praktikus eszközöket is érdemes bevetni, ha női szőrtelenítésről van szó.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI973/00 Szállításra kész > 5 db
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, akkumulátoros, hálózati tápellátás, 3 feltét, tok/tartó a csomag része, rózsaarany kivitel
244 430 Ft

2.
BRAUN Silk-expert Pro PL5347 IPL Szállításra kész > 5 db
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, lemosható fej, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 4 feltét, 1 fej, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
211 890 Ft

3.
Braun Silk-épil 5 5-610 Szállításra kész > 5 db
Epilátor - nedves epilálás, borotvafej, lemosható fej, trimmelő fej és masszázs sapka, 28 csipesz, 2 sebességfokozat, áramellátás: akkumulátoros, 5-féle feltét, 1-féle fej, kék színű, a csomag tartalma: tisztítókefe, fejek és feltétek
28 990 Ft

Még több
111 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0 24×
Braun Silk-épil 9 Flex 9-001
Epilátor - hagyományos, test szőrtelenítéséhez, női, nedves epilálás, lemosható fej és billenő fej, akkumulátoros tápellátás, 1 fej, tiszító ecset, tok/tartó és adapter a csomag része, fehér és arany kivitel
67 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP251
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00 - IPL szőrtelenítő
Típusok
4,8 144×
Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT2070f
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00 - IPL szőrtelenítő Típusok
4,8 144×
Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00
IPL szőrtelenítő - láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 1 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér és rózsaszín kivitel
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEP859
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI977/00 - IPL szőrtelenítő
Típusok
4,8 131×
Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI977/00
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, akkumulátoros, hálózati tápellátás, 4 feltét, tok/tartó a csomag része, rózsaszín kivitel
239 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEP944
Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI973/00 - IPL szőrtelenítő
Típusok
4,8 131×
Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI973/00
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, akkumulátoros, hálózati tápellátás, 3 feltét, tok/tartó a csomag része, rózsaarany kivitel
244 430 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEP708
4,8 126×
BRAUN Silk-expert Pro PL5347 IPL
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, lemosható fej, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 4 feltét, 1 fej, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
211 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP152
Braun Silk-épil 5 5-610 - Epilátor
Típusok
4,8 37×
Braun Silk-épil 5 5-610
Epilátor - nedves epilálás, borotvafej, lemosható fej, trimmelő fej és masszázs sapka, 28 csipesz, 2 sebességfokozat, áramellátás: akkumulátoros, 5-féle feltét, 1-féle fej, kék színű, a csomag tartalma: tisztítókefe, fejek és feltétek
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP519
4,8 126×
BRAUN Silk-expert PRO PL5157 IPL
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó és adapter a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP779
Rowenta EP4930F0 Aquasoft Wet & Dry - Epilátor
Típusok
4,4 48×
Rowenta EP4930F0 Aquasoft Wet & Dry
Epilátor - hagyományos, arc és láb szőrtelenítéséhez, nedves epilálás, levehető fej és mosható fej, csipeszek száma 24, sebességfokozatok száma 2, tápellátás típusa akkumulátor, tartozékok száma 4, a csomagban: tisztítókefe, borotváló feltét, borotváló feltétre illeszthető fésűtartozék és tok/táska, fehér és rózsaszín színű, 15 év garancia a javíthatóságra
23 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWEP224
Braun Silk épil 3-3270 SoftPerfection MILO - Epilátor
Típusok
4,7 17×
Braun Silk épil 3-3270 SoftPerfection MILO
Epilátor - hagyományos, arc, láb, intim részek és test szőrtelenítéséhez, női, megvilágítás, hálózati tápellátás, 1 feltét, 1 fej, tiszító ecset, trimmelő fej, masszázs feltét, borotvafej és adapter a csomag része, fehér és lila kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT2002f
Braun Silk-épil 9 9-725 - Epilátor
Típusok
4,6 32×
Braun Silk-épil 9 9-725
Epilátor - hagyományos, test szőrtelenítéséhez, női, nedves epilálás és lemosható fej, akkumulátoros tápellátás, 2 fej, tok/tartó, trimmelő fej, borotvafej és adapter a csomag része, rózsaarany kivitel
52 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP738
4,1 16×
Braun FaceSpa Pro 912
Epilátor - hagyományos, arc szőrtelenítéséhez, női, arctisztító kefe és lemosható fej, elemes tápellátás, 1 fej, tok/tartó, masszázs feltét és borotvafej a csomag része, fehér kivitel
64 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRASLM969
4,2 22×
Panasonic ES-EL2A
Epilátor - hagyományos, láb és intim részek szőrtelenítéséhez, női, nedves epilálás, billenő fej és megvilágítás, akkumulátoros tápellátás, tiszító ecset és tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANES984
4,1 38×
Rowenta EP2900F1 Skin Spirit
Epilátor - hagyományos, láb szőrtelenítéséhez, mosható fej, billenő fej, csipeszek száma 24, sebességfokozatok száma 2, tápellátás típusa hálózat, feltétek száma 1, a csomag tartalma: tisztítókefe, feltétek és tok/táska, rózsaszín színű, 15 év garancia a javíthatóságra
13 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWEP953
4,8 17×
Philips Series 8000 BRE700/00
Epilátor - hagyományos, láb és intim részek szőrtelenítéséhez, női, nedves epilálás, lemosható fej és megvilágítás, hálózati tápellátás, 1 fej, tok/tartó és pengevédő a csomag része, fehér kivitel
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEP476
Philips Series 8000 BRE710/00 - Epilátor
Típusok
4,6 43×
Philips Series 8000 BRE710/00
Epilátor - hagyományos, láb és intim részek szőrtelenítéséhez, női, nedves epilálás, lemosható fej és megvilágítás, hálózati tápellátás, 1 fej, tok/tartó, pengevédő, trimmelő fej és borotvafej a csomag része, fehér kivitel
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEP483
4,5 94×
BRAUN Face 830
Epilátor - hagyományos, arc és szemöldök szőrtelenítéséhez, női, arctisztító kefe, elemes tápellátás, tiszító ecset, tok/tartó, pengevédő és tükör világítással a csomag része, fehér kivitel
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP004
Rowenta EP4920F0 Aquasoft Wet&Dry - Epilátor
Típusok
4,4 48×
Rowenta EP4920F0 Aquasoft Wet&Dry
Epilátor - hagyományos, arc, lábakra és intim részekre, nedves epilálás és mosható fej, sebességek száma 2, tápegység típusa akkumulátor, tartozékok száma 3, a csomag tartalma: tisztítókefe, fej, tartozékok, rózsaarany szín, 15 év javíthatósági garancia
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWEP217
BRAUN Silk-expert PRO PL3221 IPL - IPL szőrtelenítő
Típusok
4,6
BRAUN Silk-expert PRO PL3221 IPL
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó és adapter a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -4 %
127 790 Ft 132 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP932
4,2 24×
Rowenta EP1110F1 Easy Touch
Epilátor - klasszikus, lábra és testre, masszázsrendszer a fájdalom ellen, csipeszek száma 24, sebességek száma 2, hálózati tápegység, tartozékok száma 1, ergonomikus kialakítás, a csomag tartalma: tisztítókefe és tartozék, rózsaszín, 15 év javíthatósági garancia
13 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWEP229
Braun Silk·expert Pro 3 PL3139, IPL nőknek, készülék hosszú távú szőrtelenítéshez, ezüst - IPL szőrtelenítő
Típusok
4,6
Braun Silk·expert Pro 3 PL3139, IPL nőknek, készülék hosszú távú szőrtelenítéshez, ezüst
IPL szőrtelenítő - test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 fej, tok/tartó, borotvafej és adapter a csomag része, ezüst kivitel
122 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRALA052
2,9
Beurer HL16
Epilátor - hagyományos, arc és szemöldök szőrtelenítéséhez, női, lemosható fej és megvilágítás, elemes tápellátás, 2 feltét, tok/tartó, pengevédő, trimmelő fej és borotvafej a csomag része, fehér kivitel
7 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUEP127
CONCEPT IL5000 PERFECT SKIN PRO - IPL szőrtelenítő Típusok
3,9 32×
CONCEPT IL5000 PERFECT SKIN PRO
IPL szőrtelenítő - az IPL szőrtelenítő eltávolítja a szőrt a lábakról, karokról, hónaljról, testről, hátról, bikinivonalról és arcról, intenzív impulzusfény technológia, 5 szint, 2 üzemmód - precizitás, gliss, szemvédő érzékelő, készenlét kijelzése, Concept IPL mobilalkalmazás a kezelés megtervezéséhez, vezetékes vagy vezeték nélküli használat, fertőtlenítő bázis, a lámpa élettartama: 500 000 impulzus, feszültség: 100-240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A, energiafogyasztás: 36 W, alkalmazási terület: 3,3 cm² + 1,4 cm² és 2 cm² feltétek, fényspektrum: 550-1200 nm, impulzusok száma: 1. szint - 1350 impulzus, 2. szint - 1000 impulzus, 3. szint - 700 impulzus, 4. szint - 550 impulzus, 5. szint - 500 impulzus, fényimpulzus intenzitása: max. 4,5 J/cm², méretek: 16,7 x 6,3 x 4,1 cm, tömege: 298 g, impulzusfrekvencia: vezeték nélküli használat: 1,46-3,4 s, vezetékes használat: 1,07-2,6 s, tápegység: elektromos hálózat, szín: fekete + taupegold
103 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONEP900
Braun Silk-épil 5 5-820 - Epilátor Típusok
4,8 37×
Braun Silk-épil 5 5-820
Epilátor nyomásérzékelővel, 28 csipesszel, 100% vízálló, 2 sebességgel, masszázshengerekkel, borotválkozás és hajvágás, bikini trimmer, puha tok
35 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAEP892

Epilátorok

értékelésBraun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítő (BEMUTATÓ) Alaposan leteszteltük a Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítőt, amely az egész test epilálására alkalmas, beleértve az arcot is. Hogyan kell használni ezt az IPL epilátort és mennyire voltunk lenyűgözve az eredménytől? Olvasd el cikkünket és megtudhatod.
Saját recenziónkhoz teszteltük a számodra a BeautyRelax IPL Premium IPL epilátort. Ismerd meg, hogy vált be ez az eszköz, hogy kell használni és képes-e lassítani a szőr növekedését.
Állandóan hátráltat az örökös szőrtelenítés vagy borotválkozás, és szívesen megszabadulnál a szőrszálaktól egyszer, s mindenkorra? Próbáld ki az IPL szőrtelenítőt. Hogy meg tudnánk-e mutatni, milyen elven működik, kinek lehet megfelelő és hogy kinek nem? Persze! Még az...

Epilátorok

A női epilátoroknak előkelő helye van a testápolásban. Hatékony módját képviselik a gyors és fájdalommentes szőrtelenítésnek a szép és puha bőr elérésének útján.. A test teljes felületén sikerrel távolítják el a szőrt - hónaljakról, ágyékról, hasról vagy arcról.

Epilálás víz alatt

A vízálló epilátort arra tervezték, hogy a víz alatt könnyedén és kényelmesen távolítsa el a szőrt. Használat után öblítsd le a zuhany alatt vagy a kádban folyó vízzel.

Vidd magaddal az epilátort mindenhová

Tölthető epilátor, vagy elemes epilátor, jól jöhet például utazáskor. Mindig legyen veled nyaraláskor vagy üzleti úton, töltése csak pár percbe telik. Elektromos epilátorok is kaphatók.

 Kínálatunkban az epilátorok rendkívül széles választékát találod különböző gyártóktól Braun, Philips, Rowenta és még mások. A minőségi kivitelezés és a modern technológia az, ami megnyeri a vásárlókat, és egyben segíti a szépség és az elegancia elérésében.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó epilátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább epilátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb epilátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: epilátorok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ