AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Micro SD kártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tárhelykapacitás
4 GB
1000 GB
-
Memóriakártya típusa
Micro SDHC
(25)
SDHC
(1)
Micro SDXC
(93)
SDXC
(2)
SD
(1)
Micro SD
(1)
Olvasási sebesség
10 MB/s
200 MB/s
-
Írási sebesség
10 MB/s
140 MB/s
-
Memóriakártya felülete
(101)
U1
(31)
U3
(72)
Video Class
V10
(11)
V30
(69)
Application Performance Class
A1
(35)
A2
(45)

A Micro SD kártya a szabványos SD formátumból ered, és méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az okostelefonokba és a tabletekbe is. Ma már gyakoriak a Micro SDHC és Micro SDXC kártyák továbbfejlesztett generációi is, amelyek nagyobb kapacitást és átviteli sebességet kínálnak. Olvass tovább, és segítünk eligazodni a Micro SD kártya számos paramétere között.

Tovább

A Micro SD kártya változatai

A Micro SD kártya jelölést a mikro-memóriakártyák minden generációjára használják. A támogatott kapacitás, valamint az írási és olvasási sebesség alapján a Micro SD kártya típusok közül az alábbiakat különböztetjük meg.

A TF kártya ma már a múlté

A Micro SD kártya kisebb változatának a legrégebbi generációja 8 MB (megabájt) és 2 GB (gigabájt) közötti. Ezek olyan készülékekhez alkalmasak, amelyek nem támogatják a nagyobb kapacitású flashmemóriát. Ma azonban már alig használják ezeket a TF kártya típusokat, mert nem felelnek meg a modern kor követelményeinek.

Viszonyításképp, a 2 GB kapacitás csak 500 JPG fotó, MP3 dal vagy 11 perc HD videó tárolására volt elegendő.

Micro SDHC memóriakártyák - az aktív felhasználók kedvenc választása

Az alapváltozathoz képest a Micro SDHC (Secure Digital High Capacity) memóriakártyák nagyobb kapacitást és adatátviteli sebességet kínálnak. Az optimális mennyiségű tárhelynek és megfizethető árnak köszönhetően ez a Micro SD kártya típus nagyon népszerű.

i

A legnépszerűbb típus a 32 GB-os 10-es osztályú Micro SD kártya

A 32 GB-os 10-es osztályú Micro SD kártya, vagy Micro SDHC nagyon népszerű, mivel sebessége miatt digitális fényképezőgépekhez és nagy felbontású digitális videokamerákhoz is alkalmas. Ez a Micro SD kártya típus Full HD videófelvételt és adatintenzív sorozatfelvételt is képes kezelni.

A Micro SDXC memóriakártyák lépést tartanak a felhasználók elvárásaival

Az átlagon felüli igényekkel rendelkező okostelefon-felhasználók számára a Micro SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) memóriakártyák ideális választás lehetnek. A nagy írási és olvasási sebességüknek köszönhetően ez a Micro SD kártya típus tökéletesen alkalmas UHD-videók rögzítésére.

i

SD (Secure Digital) vs. Micro SD kártya - mi a különbség?

Kíváncsi vagy, mi a különbség a klasszikus SD kártya és a micro kártya között? A Micro SD kártya kisebb méretű, emellett a klasszikus SD-kártyát mechanikus zár védi az adatok írása és felülírása ellen. Ha ezt a funkciót szeretnéd használni a Micro SD kártya esetén is, helyezd az eszközt az SD-adapterbe.

Mely eszközökkel használható a Micro SD kártya?

A Micro SD kártya az egyik legnépszerűbb típus. Kis méretének köszönhetően különösen alkalmas okostelefonokhoz, tabletekhez, autós navigációs eszközökhöz, MP3 lejátszókhoz és bizonyos akciókamerákhoz is. SD adapter alkalmazásával a Micro SD kártya fényképezőgépekhez és tükörreflexes fényképezőgépekhez is használható.

A Micro SD kártya kompatibilitása

A Micro SD kártya olyan készülékekben használható, amelyekben Micro SD kártya olvasó található. Az SD-adapter segítségével azonban a hagyományos SD-kártyákat támogató eszközökben is használhatod ezt a típust.

Ha olyan eszközhöz keresel memóriakártyát, amely támogatja a Micro SDXC generációt, széles kínálatból választhatsz. Egy ilyen készülék ugyanis a Micro SDHC és az alap Micro SD kártya változatokat is tudja kezelni, viszont ugyanez fordítva sajnos nem működik.

A Micro SD kártya és a sebességosztály

A Micro SD kártya az olvasási és írási sebessége szerint osztályokba (class) sorolható. Ennek értéke garantálja azt a minimális sebességet, amelyet a kártyának adatíráskor el kell érnie. A pontos sebességérték közvetlenül a kártyán vagy annak csomagolásán van feltüntetve. Lássuk, milyen szimbólumok jelzik az adott sebességosztályokat.

Minimális írási sebesség Sebességosztály UHS osztály Videóosztály Alkalmas a következőkhöz
6 MB/s Micro SD kártya 6-os sebességosztály
6-os osztály (C6)
Micro SD kártya 6-os videóosztály
Class 6 (V6)
HD videó
10 MB/s Micro SD kártya 10-es sebességosztály
10-es osztály (C10)
Micro SD kártya UHS (U1)
UHS Class 1 (U1)
Micro SD kártya 10-es videóosztály
Class 10 (V10)
Full HD videó
30 MB/s Micro SD kártya UHS (U3)
UHS Class 3 (U3)
Micro SD kártya 30-as videóosztály
Class 30 (V30)
4K videó 60/120 fps sebességgel

Míg a Full HD videókhoz elegendő egy 10-es osztályú Micro SD kártya, addig a 360°-os és 8K videókhoz már 60-90 MB/s írási sebességre van szükség.

A korszerű generációs Micro SD kártya típusok UHS-t használnak

A korszerű Micro SDHC és Micro SDXC kártyák a nagy sebesség eléréséhez az UHS-I, UHS-II vagy UHS-III rövidítéssel jelölt buszokat használják. Ez segít megelőzni a késedelmet az adatigényes fájlok tárolásakor. A busz nevét a termék paramétereiben találod.

Busz neve Logó Kártyával együtt Maximális sebesség
High Speed microSD, microSDHC, microSDXC 25 MB/s
UHS–I microSDHC, microSDXC 104 MB/s
UHS–II microSDHC, microSDXC 312 MB/s
UHS–III microSDHC, microSDXC 624 MB/s

i

Az UHS interfész általában az SDHC, SDXC és az SDHC kártyák micro változataiban található meg.

A Micro SD kártya praktikus funkciókkal védi az adatokat

A Micro SD kártya típusok speciális funkciókkal rendelkezhetnek az adatok biztonsága érdekében.

  • Az ütésállóság gyakori használat esetén hasznos funkció, és lehetővé teszi, hogy a Micro SD kártya sokáig használható legyen.
  • A víz- és hőmérsékletálló Micro SD kártya garantálja az adatok védelmét kedvezőtlen időjárási körülmények között is.
  • A sugárzással szembeni ellenállást értékelni fogod a rendszeres repülőtéri elektronikai ellenőrzések során.

A Micro SD kártyák tipikus jellemzői közé tartozik a 4K videófelvételre való alkalmasság.

Micro SD kártya tartozékok

A Micro SD kártya kiegészítők megkönnyítik a tárolt adatok kezelését.

  1. Az USB olvasóval együtt kapható Micro SD kártya praktikus eszköz az adatok több platformra történő kényelmes átviteléhez.
  2. Az SD adapter segítségével a Micro SD kártya olyan eszközökben is használható, amelyek csak a nagyobb SD (Secure Digital) kártyaformátumot támogatják.

i

1 TB SD kártya nem létezik - nézz körül az SDXC kategóriában

Olyan eszközöd van, amely a klasszikus SD formátumot támogatja, és 512 GB-nál nagyobb kapacitást igényel? Nézz körül az SDXC kategóriában, és tudd meg, hogy mit lehet egy 1 TB SDXC kártyára írni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
19 420 Ft

2.
Samsung MicroSDXC 128GB EVO Plus + SD adapter Szállításra kész > 10 db
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 330 Ft

3.
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 490 Ft

Még több
117 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 128GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 330 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 144×
SanDisk microSDXC 256 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
19 420 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
18 840 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 138×
Samsung MicroSDXC 512GB PRO Plus + SD adapter (2023)
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 180 MB/s, írási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek, röntgensugárzásnak és mágnesességnek
25 400 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016k4
4,8 144×
SanDisk microSDXC 1 TB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 1000 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
54 920 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a5
4,8 506×
Verbatim Micro SDHC 16GB Class 10 + SD adapter
Memóriakártya 16 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 80 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
3 600 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY181j3
4,8 313×
SanDisk MicroSDX Ultra 128GB + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba2
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 1TB + + SD adapter
Memóriakártya 1000 GB - micro SDXC és SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
45 080 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DT807j2f2ba4
4,8 144×
SanDisk microSDXC 64 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 980 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a1
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 64GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll víznek és ütődésnek
Szuper ár
6 020 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h1
4,8 313×
SanDisk MicroSDX Ultra 512GB + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
20 230 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba3
4,8 1538×
Kingston Canvas Select Plus micro SDXC 128GB Class 10 UHS-I + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU007s8j93d
4,9 378×
SanDisk microSDHC Ultra 32GB + SD adapter
Memóriakártya 32 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 120 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll víznek
4 910 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2b1b
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
12 280 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h3
4,8 506×
VERBATIM Premium microSDXC 64GB UHS-I V10 U1 + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek és ütődésnek
Szuper ár
5 700 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY181k4
4,5 11×
Verbatim MicroSDHC 8GB Class 10 + SD adapter
Memóriakártya 8 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 10 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
2 970 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY181i5
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 256GB + + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
12 280 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba5
4,7 13×
Verbatim MicroSDHC 4GB Class 10 + SD adapter
Memóriakártya 4 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 10 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
2 620 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY181h6
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 64GB + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba1
4,8 144×
SanDisk microSDXC 512 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
29 920 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a4
4,9 77×
SanDisk microSDXC 64 GB Extreme PLUS + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
7 830 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a4a1
4,8 1538×
Kingston Canvas Select Plus micro SDXC 64GB Class 10 UHS-I + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 100 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
5 700 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU007s8j93c
5,0 119×
SanDisk microSDXC 128 GB Extreme + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 190 MB/s, írási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
11 770 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a2a2
4,6 27×
Kingston MicroSDHC 8GB Industrial + SD adapter
Memóriakártya 8 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 90 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek
4 940 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU007s8f1

Micro SD kártyák

SD kártyaMi az az SD kártya? És mit kell tudni az SD kártyák sebességosztályairól? Az SD memóriakártyák olyan adattároló eszközök, melyek digitális fényképezőgépeknél, mobiltelefonoknál és más készülékeknél használhatóak. Az elnevezés az angol Secure Digital rövidítése. SD kártya választásakor a memóriakártya típusa a lényeg, illetve annak kapacitása...

Micro SD kártyák

A Micro SD kártyák kategóriában összesen 117 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó micro SD kártyák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább micro SD kártyák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb micro SD kártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: micro SD kártyák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ