ApF HU 30 dnů na vrácení

Hangszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A világ minden kultúrájában megtalálhatók a különböző formájú hangszerek. E hangszerek valamelyikének megszólaltatása mindkét agyféltekét igénybe veszi, segítve az agy fejlődését mind fiatalkorban, mind felnőttkorban vagy idős korban. Olvass tovább és tudj meg többet arról, hogy melyik hangszer a legmegfelelőbb a számodra.

Tovább

A hangszerek ősidők óta kísérik az emberiséget

Az ének és a zene az emberiség kezdete óta része az emberi kultúrának. A hangszerek története is igen hosszú - az első hangszerek már a kőkorszakban említésre kerültek. Az idők során a hangszerek formája változott, de jelentőségük állandó maradt.

A hangszer olyan eszköz, amellyel hangokat és szólamokat lehet előállítani. Egyszerűen fogalmazva, szinte bármi, ami hangot ad ki, használható hangszerként.

Hogyan osztályozhatók a hangszerek? A típusok aszerint különböznek, hogy a hangszer hogyan állít elő hangot

A hangszerek aszerint oszlanak meg, hogy hogyan állítják elő a sajátos hangjukat. A hangszerek európai rendszerezése öt alapcsoportra való felosztáson alapul:

  1. A húros hangszerek összességében a legelterjedtebbek közé tartoznak, beleértve a gitárokat, hárfákat, hegedűket és zongorákat.
  2. Az idiofonok az egész hangszer vagy annak egyes részeinek rezgésével állítják elő a hangot. Ide tartozik például a triangulum.
  3. Az ütőhangszerek főként a dobok és ütőhangszerek minden fajtája.
  4. A fúvós hangszerek megszólaltatásához levegőáramlásra van szükség, amely általában a szájból jön.
  5. Az elektromos hangszerek elektromos jelet alakítanak át hanggá erősítők és hangszórók segítségével.

Klasszikus és nem hagyományos hangszerek. Melyik lesz tökéletes a számodra?

A hangszerek fent említett alapvető felosztása zavaró lehet, ezért a könnyebb tájékozódás érdekében alcsoportokra osztjuk a hangszereket.

A gitár sokoldalú hangszer

A gitár az egyik legnépszerűbb hangszer. Nemcsak a tábortűz körül, hanem minden zenei műfajban megtalálják a helyüket. Számos típus közül választhatsz.

  • A klasszikus gitárok, vagy más néven spanyol gitárok elsősorban a klasszikus zenében használatosak. Ujjal pengetett, különleges formájú és nejlonhúrokkal ellátott gitárok.
  • Az akusztikus gitárok saját testükkel termelnek hangot, és leggyakrabban pengetővel játszanak rajtuk. Fémhúrokkal rendelkeznek, és minden zenei stílusban használhatók.
  • Az elektromos gitárok elektromágneses hangszedőt használnak, amely a húrok mozgását elektromos feszültséggé alakítja át, amelyet az elektromos berendezés állít elő. Szintén számos műfajban találnak felhasználásra.
  • Az ukulele nem csak egy kicsinyített gitár, hanem egy másik hangszer, más húrszámmal, de könnyen szállítható és kezdők számára is alkalmas.
  • A bendzsó és a mandolin nem éppen hagyományos hangszerek, csak hasonlítanak a gitárra. Másképp szólnak, és nagyon sajátos hangzást is kínálnak.

A basszusgitár a legnépszerűbb hangszerek közé tartozik

A basszusgitárok széles körben használatosak, különösen zenekarokban, így napjainkban a legnépszerűbb hangszerek közé tartoznak. A basszusgitárokat is felosztják elektromos, amelyek a leggyakrabban használtak, és akusztikusra. Az elektromos basszusgitárral ellentétben az akusztikus basszusgitár üreges testtel rendelkezik, és megjelenésében hasonlít a western gitárra.

Hangszer - akusztikus gitár
Akusztikus gitárok

Hangszer - ukulele
Ukulele

Hangszer - Basszusgitárok
Elektromos basszusgitár

A billentyűzet többet nyújt, mint egy klasszikus zongora, és egyike a klasszikus hangszerek egyikének

A billentyűs hangszerek hűen utánozzák a zongora vagy a pianínó akusztikus hangzását, az áruk töredékéért. Emellett számos érdekes funkciót is kínálnak. Gyakorlásra és rendszeres előadásra egyaránt alkalmasak. A billentyűk többféle hangszert is lefednek.

  • A Keyboardok népszerűek a kellemes ár, a könnyű hordozhatóság és a további funkciók miatt. Ideálisak hangszerként a kezdők számára.
  • A digitális zongorák a hagyományos zongora alternatíváját jelentik. Nagyon hűen reprodukálják a hangzást, de kevésbé helyigényesek, megfizethetőbbek és praktikus funkciókkal is rendelkezhetnek.
  • A színpadi zongorák koncertek kedvelt választásai. Könnyen hordozhatók és számos funkciót kínálnak.
  • A szintetizátorok elsősorban elektronikus zene létrehozására használatosak. Lehet, hogy vannak beépített billentyűik, de az is lehet, hogy nincsenek, ezért meg kell fontolnod, hogyan fogod használni a szintetizátort.
  • A MIDI billentyűzetek klasszikus elektronikus billentyűkkel rendelkeznek, és billentyűzetrészletek USB-n keresztül történő számítógépre történő rögzítésére szolgálnak. Önmagukban azonban általában nem termelnek hangot.
  • A MIDI kontrollerek, hasonló módon működnek, jelet küldenek a számítógépre, és további funkciókat kínálnak a zenei alkotók számára.

Billentyűs hangszer
Keyboard

Hangszer - Digitális zongora
Digitális zongora

A dobok jelentik a zenekar alapját. Milyen ütőhangszerek vannak?

A dobok a basszusgitárokkal együtt a zenekar ritmusának alapját képezik, megadják a tempót és támogatják a többi hangszer harmóniáját. Ezért a dobfelszereléseket - legyenek azok hagyományosak vagy elektromos dobok, és az önálló dobokat inkább zenekarban, mint szólóban érdemes használni. Az ütőhangszerek közé tartoznak az olyan idiofonok, mint a bongók, xilofonok, tamburinok, triangulum és mások.

i

Nem hagyományos hangszerek

Az ütőhangszerek között számos nem hagyományos hangszer található. Ezek közé tartoznak a szokatlan kongadobok, djembák és marimbák, amelyeken akár négy játékos is játszhat.

Fafúvós hangszer a helyes légzés gyakorlása

A fúvós hangszerek növelik a légzési kapacitást és a légzőizmok erejét. A klasszikus zene vagy a jazz az a műfaj, ahol leggyakrabban találkozhatsz velük. Fúvós hangszer a zsebtrombita, a szaxofon, a blokflöte vagy akár az orgona is.

  • A fuvolák a fúvós hangszerek leggyakrabban használt csoportja. Ezek lehetnek furulyák, fuvolák vagy ír furulyák.
  • A szájharmonikák és a melodikák kevésbé hagyományos hangszerek, amelyek egyedi hangzást kínálnak.
  • A trombiták, klarinétek és harsonák a rézfúvós hangszerek közé tartoznak, és a klasszikus zenében vagy a jazzben használják őket.
  • A szaxofonok szintén a jazz sajátjai, de egyre gyakrabban találkozhatunk velük a klasszikus zenében. Nemcsak méretük, hanem összetéveszthetetlen hangjuk is megkülönbözteti őket.
  • A fúvós hangszereket kiegészítik a szokatlan, de megfizethető árú okarinák, a pengetős hangszerek és a kazook.

Hangszer - trombita
Trombita

Hangszer - fuvola
Furulya

Hangszer - klarinét
Klarinét

A húros hangszer kellemes élményt nyújt a fülnek

A vonós hangszer elsősorban a klasszikus zenéhez tartozik, de számos más műfajban is használható. A klasszikus vonós hangszerek közé tartoznak a hegedűk, brácsák, nagybőgők és csellók.

A vonós hangszer a legnehezebben játszható hangszer közé tartozik. Játszani rajta megtanulni nem könnyű, de az egyedi hangzás kellemes jutalom.

A gyerekek számára a kor és a készségek figyelembevételével válassz hangszert

A piacon vannak olyan gyermekeknek szánt hangszerek is, amelyek kisebb méretük miatt könnyebben kezelhetők. Például hegedűk és gitárok vásárolhatók 1/2 vagy 1/4 skálán a kicsik számára. Hasonlóképpen a fuvolák vagy a billentyűs hangszerek is kisebb billentyűszámmal rendelkeznek a gyerekeknek szánt változatban.

Az összes hangszer megtalálható itt

Hangszereink mindent kínálnak, ami a játékhoz szükséges. Itt minden szépen, egy helyen elérhető. Az egyes hangszer kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a játékot és a hangszerek szállítását. Akár állványt, húrokat, kapodasztereket vagy bármilyen más kiegészítőt keresel, kottáskönyveink segítenek.

A hangszer nem jól játszható kotta nélkül

Kotta nélkül a hangszer nem használható megfelelően. Kínálatunkban kottákat találsz az összes legnépszerűbb hangszerekhez, mint például fuvola, zongora, dob, hegedű és még sok más hangszerhez. A kottakínálatot kottáskönyvek és daloskönyvek is kiegészítik.

A zenei kínálatban hang- és DJ-felszerelések is szerepelnek

A hangtechnika a zenei felszerelések közé tartozik, amely biztosítja, hogy a közönség mindent úgy halljon, ahogyan eredetileg gondoltad. Ha azonban zenekar nélkül szeretnéd beindítani a bulit, akkor DJ felszerelés érdekelni fognak téged.

Érdekel még több megfizethető árú hangszer? A hangszerek - használt oldalon van néhány érdekes ajánlat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AKAI MPK mini MK3 Kérés esetén megrendeljük 1 db
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
35 890 Ft

2.
ALPINE Muffy sárga Szállításra kész 2 db
Hallásvédő gyerek - alkalmas magas zajszintű környezetbe, kagyló, konstrukció anyaga műanyag, összecsukható, tok a csomag része, mérete 15 × 24 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 5 éves kortól, sárga kivitel
9 690 Ft

3.
ALPINE FlyFit 2021 - repülőgépre füldugók Szállításra kész > 10 db
Füldugó - repülőgépeken, autóban, vonaton, buszon használható, kompenzálja a fülben lévő nyomást, elnyeli a kellemetlen motor- és utastéri zajokat, rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag, hallható beszélgetések az emberekkel, újrafelhasználható, praktikus tok, szilikonmentes
5 790 Ft

Még több
3 109 termék
4,8
Dubreq Stylophone S-1
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, 12 billentyű, fejhallgató kimenet, elemes működés, súlya: 0,19 kg
Leárazás -24 %
11 390 Ft 14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUBR01a1
5,0
M-Audio Oxygen PRO Mini
MIDI billentyűzet - 32 billentyű, mini billentyűk, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 1,2 kg
41 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAU007h
AKAI MPK mini MK3 White - MIDI billentyűzet
Típusok
4,9 35×
AKAI MPK mini MK3 White
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI008a1c
4,1 16×
ALPINE FlyFit 2021 - repülőgépre füldugók
Füldugó - repülőgépeken, autóban, vonaton, buszon használható, kompenzálja a fülben lévő nyomást, elnyeli a kellemetlen motor- és utastéri zajokat, rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag, hallható beszélgetések az emberekkel, újrafelhasználható, praktikus tok, szilikonmentes
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19001
5,0
Veles-X Comfort Adjustable Padded Keyboard/Piano X-Style Bench
Zongoraszék - méretek 305 × (Sz×Mé) ülés szélessége 305 mm, állítható magasság 500 - 540 mm, anyaga fém, ülőfelület műbőr, tömege 3 kg
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VELX02a1
5,0
Alpine MusicSafe
Füldugó - alkalmas koncertekre, kétszintű csillapítás (19 és 22 dB), két pár dugó a csomagban, két pár cserélhető szűrő (közepes és magas tompítás), tok
7 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004h
4,9
TEENAGE ENGINEERING PO-33 K.O.!
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, szekvenszerrel, USB MIDI, USB to Host és USB to Device, 47 billentyű, fejhallgató kimenet, elemes működés, mellékelt szoftver
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TNE003a
3,7 61×
ALPINE SleepDeep 2021 - füldugók alváshoz
Füldugó - a maximális kényelem érdekében tervezték alváshoz, az egyedülálló ovális forma megfelel a hallójárat természetes formájának, SNR csillapítási arány 27 dB, speciális gélt tartalmaz a zajszint csökkentése érdekében, alkalmas az oldalfekvésben történő alváshoz is, a nagyon puha AlpineThermoShape anyag szilikonmentes, luxus tokkal szállítjuk
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19000
3,4 29×
ALPINE SleepSoft
Füldugó - alvásra alkalmas, újrafelhasználható, szilikonból készült
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004l
4,4
Alpine MusicSafe Pro átlátszó
Füldugó - alkalmas koncertekre, a csillapítás három szintje (16, 19–22 dB), három pár dugó a csomagban, három cserélhető szűrő, tok zsinórral, tisztító spray
11 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004j
4,6 13×
Marshall MS-2 fekete
Gitárkombó - gitár, tranzisztoros, 1 W teljesítmény, 1 csatorna, közép hangszóró 1× 2", 1 bemenet, 6,3mm Jack fülhallgató bemenet, akkumulátoros, mérete 110 × 140 × 60 mm (Ma×Sz×Mé)
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS031a
4,7
ALPINE Pluggies Kids Füldugó gyerekeknek
Hallásvédő gyerek - alkalmas magas zajszintű környezetbe, dugók, konstrukció anyaga műanyag, gumi dugók, hangcsillapítás 30 dB-ig, ajánlott 4 éves kortól, kék kivitel
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12933
3,7 12×
Veles-X Compact Security Double X Keyboard Stand
Billentyű állvány - földre helyezhető, egy hangszerhez, anyaga fém, terhelhetősége 70 kg, állítható magasság 22 - 95 cm
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VELX01c30
4,0 20×
Veles-X Wooden Mini Kalimba
Ütős hangszer - fából készült, zsinórral a felakasztáshoz
6 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01a8
4,9 13×
ALPINE MusicSafe Pro Black
Füldugó - zenészek számára
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004f
4,0
ALPINE SwimSafe - vízálló füldugók
Füldugó - megakadályozza a víz bejutását a fülbe, védelem a fülfertőzések ellen, az AlpineAcousticFilters™ szűrőknek köszönhetően továbbra is hallani lehet a környezeti hangokat és a beszélgetéseket, rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag, alig látható a fülben, szilikonmentes, újrafelhasználható
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19003
5,0
BESPECO F150P Guitar Wall Hanger
Gitárállvány - fali, univerzális - minden gitárhoz és basszusgitárhoz, anyaga műanyag, teherbírása 5 kg,
1 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BSP004i
4,2 17×
Veles-X Portable Folding Guitar Stand
Gitárállvány - univerzális - minden gitárhoz és basszusgitárhoz, anyaga fém
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01c4
4,5 12×
Veles-X Clip-on Chromatic Tuner
Hangológép - csíptetős, rendeltetése basszusgitár, gitár és ukulele, tartomány A0-C8, tápellátás CR2032 elem
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01z2
4,7 18×
CASCHA Blues Series C-major
Szájharmonika - diatonikus, 10 csatorna, C hangolás, anyaga műanyag, törlőkendő és tok a csomag része
Szuper ár
4 450 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CASCH08b
ALPINE PartyPlug Black - Füldugó
Típusok
4,3 47×
ALPINE PartyPlug Black
Füldugó - zenészek számára
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004b
JOYO JT-01 - Hangológép
Típusok
4,5 42×
JOYO JT-01
Hangológép - csíptetős, univerzális, tartomány A0-C8, frekvencia 440 Hz, tápellátás CR2032 elem
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JOYO04h
5,0 11×
Woodman Kalimba Brown
Ütős hangszer - kiváló minőségű okumé fából készült, teljes hangzás és hosszú élettartam
13 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01a1
4,0
NOVATION Launchpad Mini MK3
MIDI kontroller - tartalma: Ableton Live Lite szoftver, Splice Sounds, AAS Session Bundle, XLN Addictive Keys, Softube Time, USB-kábel
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOV001a1

Hangszerek

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Hangszerek

A Hangszerek kategóriában összesen 3109 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangszerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ