Shop roku AlzaBoxy Q1

Hangszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A világ minden kultúrájában megtalálhatók a különböző formájú hangszerek. E hangszerek valamelyikének megszólaltatása mindkét agyféltekét igénybe veszi, segítve az agy fejlődését mind fiatalkorban, mind felnőttkorban vagy idős korban. Olvass tovább és tudj meg többet arról, hogy melyik hangszer a legmegfelelőbb a számodra.

Tovább

A hangszerek ősidők óta kísérik az emberiséget

Az ének és a zene az emberiség kezdete óta része az emberi kultúrának. A hangszerek története is igen hosszú - az első hangszerek már a kőkorszakban említésre kerültek. Az idők során a hangszerek formája változott, de jelentőségük állandó maradt.

A hangszer olyan eszköz, amellyel hangokat és szólamokat lehet előállítani. Egyszerűen fogalmazva, szinte bármi, ami hangot ad ki, használható hangszerként.

Hogyan osztályozhatók a hangszerek? A típusok aszerint különböznek, hogy a hangszer hogyan állít elő hangot

A hangszerek aszerint oszlanak meg, hogy hogyan állítják elő a sajátos hangjukat. A hangszerek európai rendszerezése öt alapcsoportra való felosztáson alapul:

  1. A húros hangszerek összességében a legelterjedtebbek közé tartoznak, beleértve a gitárokat, hárfákat, hegedűket és zongorákat.
  2. Az idiofonok az egész hangszer vagy annak egyes részeinek rezgésével állítják elő a hangot. Ide tartozik például a triangulum.
  3. Az ütőhangszerek főként a dobok és ütőhangszerek minden fajtája.
  4. A fúvós hangszerek megszólaltatásához levegőáramlásra van szükség, amely általában a szájból jön.
  5. Az elektromos hangszerek elektromos jelet alakítanak át hanggá erősítők és hangszórók segítségével.

Klasszikus és nem hagyományos hangszerek. Melyik lesz tökéletes a számodra?

A hangszerek fent említett alapvető felosztása zavaró lehet, ezért a könnyebb tájékozódás érdekében alcsoportokra osztjuk a hangszereket.

A gitár sokoldalú hangszer

A gitár az egyik legnépszerűbb hangszer. Nemcsak a tábortűz körül, hanem minden zenei műfajban megtalálják a helyüket. Számos típus közül választhatsz.

  • A klasszikus gitárok, vagy más néven spanyol gitárok elsősorban a klasszikus zenében használatosak. Ujjal pengetett, különleges formájú és nejlonhúrokkal ellátott gitárok.
  • Az akusztikus gitárok saját testükkel termelnek hangot, és leggyakrabban pengetővel játszanak rajtuk. Fémhúrokkal rendelkeznek, és minden zenei stílusban használhatók.
  • Az elektromos gitárok elektromágneses hangszedőt használnak, amely a húrok mozgását elektromos feszültséggé alakítja át, amelyet az elektromos berendezés állít elő. Szintén számos műfajban találnak felhasználásra.
  • Az ukulele nem csak egy kicsinyített gitár, hanem egy másik hangszer, más húrszámmal, de könnyen szállítható és kezdők számára is alkalmas.
  • A bendzsó és a mandolin nem éppen hagyományos hangszerek, csak hasonlítanak a gitárra. Másképp szólnak, és nagyon sajátos hangzást is kínálnak.

A basszusgitár a legnépszerűbb hangszerek közé tartozik

A basszusgitárok széles körben használatosak, különösen zenekarokban, így napjainkban a legnépszerűbb hangszerek közé tartoznak. A basszusgitárokat is felosztják elektromos, amelyek a leggyakrabban használtak, és akusztikusra. Az elektromos basszusgitárral ellentétben az akusztikus basszusgitár üreges testtel rendelkezik, és megjelenésében hasonlít a western gitárra.

Hangszer - akusztikus gitár
Akusztikus gitárok

Hangszer - ukulele
Ukulele

Hangszer - Basszusgitárok
Elektromos basszusgitár

A billentyűzet többet nyújt, mint egy klasszikus zongora, és egyike a klasszikus hangszerek egyikének

A billentyűs hangszerek hűen utánozzák a zongora vagy a pianínó akusztikus hangzását, az áruk töredékéért. Emellett számos érdekes funkciót is kínálnak. Gyakorlásra és rendszeres előadásra egyaránt alkalmasak. A billentyűk többféle hangszert is lefednek.

  • A Keyboardok népszerűek a kellemes ár, a könnyű hordozhatóság és a további funkciók miatt. Ideálisak hangszerként a kezdők számára.
  • A digitális zongorák a hagyományos zongora alternatíváját jelentik. Nagyon hűen reprodukálják a hangzást, de kevésbé helyigényesek, megfizethetőbbek és praktikus funkciókkal is rendelkezhetnek.
  • A színpadi zongorák koncertek kedvelt választásai. Könnyen hordozhatók és számos funkciót kínálnak.
  • A szintetizátorok elsősorban elektronikus zene létrehozására használatosak. Lehet, hogy vannak beépített billentyűik, de az is lehet, hogy nincsenek, ezért meg kell fontolnod, hogyan fogod használni a szintetizátort.
  • A MIDI billentyűzetek klasszikus elektronikus billentyűkkel rendelkeznek, és billentyűzetrészletek USB-n keresztül történő számítógépre történő rögzítésére szolgálnak. Önmagukban azonban általában nem termelnek hangot.
  • A MIDI kontrollerek, hasonló módon működnek, jelet küldenek a számítógépre, és további funkciókat kínálnak a zenei alkotók számára.

Billentyűs hangszer
Keyboard

Hangszer - Digitális zongora
Digitális zongora

A dobok jelentik a zenekar alapját. Milyen ütőhangszerek vannak?

A dobok a basszusgitárokkal együtt a zenekar ritmusának alapját képezik, megadják a tempót és támogatják a többi hangszer harmóniáját. Ezért a dobfelszereléseket - legyenek azok hagyományosak vagy elektromos dobok, és az önálló dobokat inkább zenekarban, mint szólóban érdemes használni. Az ütőhangszerek közé tartoznak az olyan idiofonok, mint a bongók, xilofonok, tamburinok, triangulum és mások.

i

Nem hagyományos hangszerek

Az ütőhangszerek között számos nem hagyományos hangszer található. Ezek közé tartoznak a szokatlan kongadobok, djembák és marimbák, amelyeken akár négy játékos is játszhat.

Fafúvós hangszer a helyes légzés gyakorlása

A fúvós hangszerek növelik a légzési kapacitást és a légzőizmok erejét. A klasszikus zene vagy a jazz az a műfaj, ahol leggyakrabban találkozhatsz velük. Fúvós hangszer a zsebtrombita, a szaxofon, a blokflöte vagy akár az orgona is.

  • A fuvolák a fúvós hangszerek leggyakrabban használt csoportja. Ezek lehetnek furulyák, fuvolák vagy ír furulyák.
  • A szájharmonikák és a melodikák kevésbé hagyományos hangszerek, amelyek egyedi hangzást kínálnak.
  • A trombiták, klarinétek és harsonák a rézfúvós hangszerek közé tartoznak, és a klasszikus zenében vagy a jazzben használják őket.
  • A szaxofonok szintén a jazz sajátjai, de egyre gyakrabban találkozhatunk velük a klasszikus zenében. Nemcsak méretük, hanem összetéveszthetetlen hangjuk is megkülönbözteti őket.
  • A fúvós hangszereket kiegészítik a szokatlan, de megfizethető árú okarinák, a pengetős hangszerek és a kazook.

Hangszer - trombita
Trombita

Hangszer - fuvola
Furulya

Hangszer - klarinét
Klarinét

A húros hangszer kellemes élményt nyújt a fülnek

A vonós hangszer elsősorban a klasszikus zenéhez tartozik, de számos más műfajban is használható. A klasszikus vonós hangszerek közé tartoznak a hegedűk, brácsák, nagybőgők és csellók.

A vonós hangszer a legnehezebben játszható hangszer közé tartozik. Játszani rajta megtanulni nem könnyű, de az egyedi hangzás kellemes jutalom.

A gyerekek számára a kor és a készségek figyelembevételével válassz hangszert

A piacon vannak olyan gyermekeknek szánt hangszerek is, amelyek kisebb méretük miatt könnyebben kezelhetők. Például hegedűk és gitárok vásárolhatók 1/2 vagy 1/4 skálán a kicsik számára. Hasonlóképpen a fuvolák vagy a billentyűs hangszerek is kisebb billentyűszámmal rendelkeznek a gyerekeknek szánt változatban.

Az összes hangszer megtalálható itt

Hangszereink mindent kínálnak, ami a játékhoz szükséges. Itt minden szépen, egy helyen elérhető. Az egyes hangszer kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a játékot és a hangszerek szállítását. Akár állványt, húrokat, kapodasztereket vagy bármilyen más kiegészítőt keresel, kottáskönyveink segítenek.

A hangszer nem jól játszható kotta nélkül

Kotta nélkül a hangszer nem használható megfelelően. Kínálatunkban kottákat találsz az összes legnépszerűbb hangszerekhez, mint például fuvola, zongora, dob, hegedű és még sok más hangszerhez. A kottakínálatot kottáskönyvek és daloskönyvek is kiegészítik.

A zenei kínálatban hang- és DJ-felszerelések is szerepelnek

A hangtechnika a zenei felszerelések közé tartozik, amely biztosítja, hogy a közönség mindent úgy halljon, ahogyan eredetileg gondoltad. Ha azonban zenekar nélkül szeretnéd beindítani a bulit, akkor DJ felszerelés érdekelni fognak téged.

Érdekel még több megfizethető árú hangszer? A hangszerek - használt oldalon van néhány érdekes ajánlat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 031 termék
FOX 160 WH - Szintetizátor Típusok
4,6 13×
FOX 160 WH
Szintetizátor - 61 billentyű, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 128 hang, 32 hang polifóniás teljesítmény 12 W, kísérő automatika, oktató rendszer, elemes működés, tömege 5 kg, adapter és kottaállvány a csomag része
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FOX003b
4,5
PALATINO Violin Strings 4/4
Húr - rendeltetése hegedű, méret 4/4, 4 húr a csomagban, anyaga acél, általános kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLOi23
4,3
Adam Hall 3 STAR BWM 0300
Audio kábel - 3 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× jack 3,5 mm (TRS) + 1× XLR3, kétoldalas végződés, hangszerkábel, egyenes végződés, kábelátmérő 4 mm
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDH02l024
4,7 32×
Adam Hall SLED 1 ULTRA USB
Kottatartó lámpa - rögzítése csatlakozóval, lúdnyak kar, dönthető, állítható színhőmérséklet, kapcsolóval, integrált LED, energiafelhasználás 0,24 W, hálózati tápegység, USB konnektor elem, fekete kivitel, lámpaernyő szélessége 300 mm
3 950 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDH06a
3,7
Veles-X Comfort Adjustable Padded Keyboard/Piano X-Style Bench
Zongoraszék - méretek 305 × (Sz×Mé) ülés szélessége 305 mm, állítható magasság 500 - 540 mm, anyaga fém, ülőfelület műbőr, tömege 3 kg
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VELX02a1
5,0
Hercules GSP38WB PLUS
Gitárállvány - fali, univerzális - minden gitárhoz és basszusgitárhoz, anyaga fa, fém és műanyag, teherbírása 7 kg,
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRSGSP38WB
4,3 17×
MOZOS M5002B
Hallásvédő - alkalmas magas zajszintű környezetbe, kagyló, konstrukció anyaga műanyag, hangcsillapítás 32 dB-ig, fekete kivitel
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MZS027a
GUITTO GGC-02 Revolver Capo Black - Kapodaszter
Típusok
5,0 48×
GUITTO GGC-02 Revolver Capo Black
Kapodaszter - akusztikus gitárhoz, elektromos gitárhoz és ukuleléhez, anyaga horganyzott acél, nyomás kézi beállítása, kivágás a húrlábtüskék kihúzásához
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GTO004f
Blackstar ID: Core V4 Stereo 40
Gitárkombó - gitár, tranzisztoros, modellező, 40 W teljesítmény, 1 csatorna, hangoló, torzítás (Gain), effekt hurok, delay, overdrive és reverb effekt, 3 bemenet, vonalbemenet, footswitch bemenet és USB, 3,5mm Jack fülhallgató bemenet, 6 szimuláció, 6 preset, hálózati, adapter a csomag része, mérete 184 × 338 × 431 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,7 kg
104 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLSAkb030
4,3
Henry's Variety Pack, Tortex, fekete, 6 db
Pengető - anyaga tortex, 6 darab a csomagban
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HENpr07
4,6 12×
Arnolds & Sons Kazoo Metall
Kazoo - anyaga fém, a csomag tartalma 1 db, arany kivitel
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AASb01
ORTEGA OGH-1CW - Gitárállvány
Típusok
4,2 31×
ORTEGA OGH-1CW
Gitárállvány - fali, univerzális - minden gitárhoz és basszusgitárhoz, anyaga fa és fém
4 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OTG020b
Henry's HEUKE50P-C01
Ukulele - koncert, nejlon húrok, 18 bund, teljesen masszív test, matt felületkezelés, mahagóni fedlap, mahagóni hátlap, mahagóni oldallapok, mahagóni nyak, dió fogólap, 250 mm menzúra, nyereg szélessége 35 mm
39 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HENuk05
CEGA CHC08
Ütős hangszer - szív alakú kalimba, hangolás: C-dúr
4 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CEGAp70
4,8
Dubreq Stylophone S-1
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, 12 billentyű, fejhallgató kimenet, elemes működés, súlya: 0,19 kg
Szuper ár
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUBR01a1
KURZWEIL KA130 SR - Digitális zongora Típusok
5,0
KURZWEIL KA130 SR
Digitális zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzet és kalapácsmechanizmus, dinamikus, billentyűzet felülete fényes, 16 hang, 32 hang polifóniás teljesítménye 30 W, USB MIDI, oktató rendszer, tömege 43,5 kg, adapter és szék a csomag része
247 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KRZW002l
4,9
NOVATION Launchkey Mini MK3
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,675 kg
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOV001a3
4,9
Alpine MusicSafe
Füldugó - alkalmas koncertekre, kétszintű csillapítás (19 és 22 dB), két pár dugó a csomagban, két pár cserélhető szűrő (közepes és magas tompítás), tok
7 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004h
5,0
NOVATION FLkey Mini
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, mini billentyűk, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 0,69 kg
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NVN004l
5,0
BESPECO KSXE
Billentyű állvány - földre helyezhető, egy hangszerhez, anyaga fém, terhelhetősége 80 kg, állítható magasság 57 - 85 cm
27 700 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BSP004g
4,5
AKAI LPK25 MKII
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, USB MIDI, MIDI USB to Host
20 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI008l4
BYLA LCT12 - Navy Blue - Ütős hangszer Típusok
5,0
BYLA LCT12 - Navy Blue
Ütős hangszer - tongue drum, 12", acélból készült, színe: sötétkék, hangolás: C-dúr, ütők a csomagban
45 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BYLAp14
5,0
ALPINE Muffy Green
Hallásvédő gyerek - alkalmas magas zajszintű környezetbe, kagyló, konstrukció anyaga műanyag, tok a csomag része, mérete 15 × 24 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), ajánlott 5 éves kortól, zöld kivitel
8 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004g1
5,0
Veles-X Steel Tongue Drum 11 Notes Black
Ütős hangszer - tongue drum ütőhangszer, rozsdamentes acélból, fekete színű, D-dúr hangolás, dobverővel együtt
16 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01a16

Hangszerek

Hangszerek

A Hangszerek kategóriában összesen 3031 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangszerek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ