Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amazon Alexa

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(552)
Apple Siri
(377)
Samsung SmartThings
(287)
Xiaomi Home
(8)
Lidl Home
(189)
Szűrés

Az Amazon Alexa az Amazon által kifejlesztett intelligens otthoni hangalapú asszisztens. Először az Amazon Echo okoshangszórókban jelent meg, de ma már számos eszközt, köztük harmadik féltől származó termékeket is képes vezérelni. Így az egész házat irányíthatod, egyetlen asszisztens segítségével. Kíváncsi vagy, mit tud az Amazon Alexa? Az alábbiakban megtudhatod.

Tovább

Mi az Amazon Alexa?

Alexa az Amazon cég egy olyan virtuális, hangalapú szolgáltatása, amely megérti hangparancsaid vagy feltett kérdéseid, majd elvégzi a kívánt feladatokat, vagy választ ad a kérdéseidre. Esetleg továbbítja a parancsokat a háztartás egyéb okos rendszereinek. Célja, hogy beszédhang alapú interaktív kommunikáció segítségével gyorsan és hatékonyan segítse a mindennapok során felmerülő információs vagy szórakozási igényeid kielégítését. Ez a szolgáltatás felismeri a hangod, elvégez különféle vezérlési feladatokat, információkat keres ki és tárol el illetve emberi hangon válaszol, vagy tesz fel a további feladatvégzéshez szükséges kérdéseket.

Az Amazon Alexa az okosotthonok középpontjában álló hangalapú asszisztens

Ha szeretnél megismerkedni az Amazon Alexa világával, kezdd az Amazon Alexa hangasszisztensekkel. Akár a legújabb Amazon Echo Dot 5 hangszórót választod, akár a Show táblagépet részesíted előnyben, az Amazon Alexa hangasszisztens minden más otthoni okoseszközhöz hozzáfér, és más gyártóknál is megtalálható.

Egyes Amazon Echo készülékek a Zigbee protokollt is használhatják, így még több okos otthoni elemhez csatlakoztathatod őket.

Milyen nyelveken használható az Amazon Alexa?

Sajnos, mint a legtöbb hangasszisztens, az Amazon Alexa nem beszél magyarul. Angolul, németül vagy spanyolul tudsz beszélni az eszközzel. A legújabb funkciók általában csak angolul elérhetők.

i

Bár maga az Amazon Alexa nem beszél magyarul, számos, harmadik féltől származó eszközre készült alkalmazás le van fordítva magyarra. Tehát hacsak nem tervezed a hangvezérlés használatát, boldogulsz az angol nyelv nélkül is.

Idegen nyelvű szövegek fordítása, hírek, receptek, rendezvények adatainak kikeresése, zenék lejátszása, feladatlisták készítése, ébresztés, podcast-ek streamelése, hangoskönyvek lejátszása, időjárási, közlekedési vagy egyéb információk közlése vagy okosotthon rendszerek vezérlése az Amazon Alexa kompatibilis hangasszisztensek segítségével gyerekjáték. Nem kell hozzá más, csupán egy Wi-Fi kapcsolat.

Az Amazon Alexa szolgáltatás lehetőségeit további alkalmazások (skills) telepítésével lehet bővíteni.

i

Az utóbbi időben úgy tűnik, minden, ami körülvesz bennünket, az valamiféle smart, azaz okos dolog. Legyen az okostelefon, hűtő, kamera, autó, okosotthon rendszer, vagy mindennapi életünk bármilyen egyéb segítőeszköze. Ám ez még nem a szó valódi értelmében vett AI (artificial intelligence/mesterséges intelligencia). A mesterséges intelligencia múltjáról, jelenéről és jövőjéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Az Amazon Alexa szolgáltatás segítségével vezérelhető okos rendszere

Az Amazon Alexa számos funkciót kínál alkalmazásként vagy a hangszóró részeként, és számos okos eszközhöz csatlakoztatható. Mindent egy helyről, hanggal vagy a képernyőn keresztül vezérelhetsz vele.

  • Környezetünk megvilágításának okos funkciói már jó ideje elérhetők. A távirányítási lehetőségek egy újabb, hangvezérelt módját kínálják az Amazon Alexa kompatibilis világító elemek és érzékelők, melyek az Amazon Alexa kompatibilis okos világítás alkategóriában tekinthetők meg. Ilyen például az Amazon Echo Glow asztali lámpa, amely angol és német nyelvű mobilalkalmazással vezérelhető. Gyakran a világítás színe és intenzitása is változtatható.
  • A védelmet biztosító biztonsági rendszerek Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis elemeinek kínálatából (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, kamerák, kulcskeresők) az Amazon Alexa kompatibilis okos biztonsági rendszer kategóriában válogathatsz.
  • A takarékos fűtéssel nem kevés pénzt spórolhatunk meg. Az Amazon Alexa kompatibilis okos termosztátok és egyéb rendszerelemek segítségével olyan klímarendszert alakíthatsz ki otthonodban, melyet Alexa segítségével hatékonyan irányíthatsz.
  • Csökkenteni szeretnéd az áramfogyasztást otthonodban vagy meg szeretnéd akadályozni egy aljzat túlmelegedését? Használd az Amazon Alexa kompatibilis okos konnektorok kategória kínálatában található termékeket! Csatlakoztasd őket a WiFi hálózatodra s eszközeid fogyasztását egy App vagy Alexa segítségével is kézben tarthatod.
  • Egy hangparancsokkal is működtethető okosotthon kiépítése számos komponenst igényel. Ezeket tekintheted meg az Amazon Alexa kompatibilis okos vezérlők és kapcsolók kategóriánkban.

i

A különféle intelligens detektorok és szenzorok feladata az, hogy érzékeljék a biztonság megsértését vagy más nemkívánatos helyzeteket otthonodban, és értesítés útján azonnal tájékoztassanak az adott problémáról. Így nagyon könnyen megelőzheted a hirtelen katasztrófákat, amelyek egyébként sokba kerülnének. Hogyan lehet okos otthonodat intelligens detektorokkal és érzékelőkkel biztosítani – s így biztonságos otthont kialakítani?

Az Amazon Alexa okos időjárás állomás pontosan figyeli a házon kívüli és belüli körülményeket, és képes adatokat szolgáltatni más eszközöknek is.

i

Vajon milyen lesz az időjárás az elkövetkezendő néhány órában vagy napban? Az előrejelzések esetenként nagyon pontatlanok, mivel terjedelmesebb földrajzi területre vonatkoznak. A megoldást egy otthoni időjárás állomás jelentheti, amely konkrétan meghatározott helyen, pontos mérési adatokat figyel. Az okos időjárási állomások nagyobb pontosságot és számos érdekes funkciót kínálnak. A következő cikkünk talán segít neked abban, milyen időjárás állomást kellene vásárolnod?

Építs okosotthont az Amazon Alexa segítségével

Az Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis termékeink segítségével kiépítheted vagy fejlesztheted saját Alexa okosotthonodat. Az ilyen intelligens otthon megtervezéséhez szükséges néhány alapelv betartása illetve a rendszer kiépítéséhez szükséges termékek beszerzése. Hogyan legyen okos otthonod? Ebben a cikkben választ találhatsz kérdéseidre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 152 termék
4,6 12×
Sonoff ZB Bridge Pro Smart Zigbee WiFi
Központi egység - biztonsági rendszer, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, hálózati
9 980 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa041
4,6 12×
TP-Link Tapo C211
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 9 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 117,7 × 86,6 × 11,8 mm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_085
4,6 22×
Sonoff RFR2 DIY Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása,
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sonoff22_06
4,6 40×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,7 13×
TP-Link Tapo L630, smart, GU10, WiFI, colour
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 3,7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_32
5,0
WiZ Colors 50 W GU10
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings, IFTTT kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 4,17 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
6 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiZ21012
4,7 176×
TP-LINK Tapo C210, Pan / Tilt Home Security Wi-Fi kamera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 117,7 × 86,6 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t55
4,5 26×
Sonoff SNZB-04 ZigBee Wireless Door/Window Sensor
Nyitásérzékelő - Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, támogatott operációs rendszer: Android és iOS, angol nyelvű alkalmazás
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a051
4,9 14×
Philips Hue Gradient lightstrip 55"
LED szalag - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály
81 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20040
Shelly Plus Plug S, fogyasztásmérő aljzat, WiFi - Okos konnektor
Típusok
4,8 27×
Shelly Plus Plug S, fogyasztásmérő aljzat, WiFi
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Samsung SmartThings kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és szlovák, Android és iOS támogatása,
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Shell23_003
Amazon Echo Show 8 (2nd gen) Glacier White - Hangsegéd
Típusok
4,5
Amazon Echo Show 8 (2nd gen) Glacier White
Hangsegéd Amazon Alexa - támogatott nyelv angol, támogatott nyelv spanyol, Android és iOS támogatás, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, nyílt rendszer, működés önállóan, vezérelhető háztartás, biztonsági rendszer, időjárás figyelés, szcenáriók létrehozása és távoli hozzáférés, kijelző, kamera és mikrofon kikapcsoló gomb, 4 mikrofon a környezeti hangok észlelésére, Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, Spotify, Apple Music, Amazon Music, SiriusXM és Audible támogatás, kijelző mérete 8", kijelző felbontása 1280 × 800, érintéses vezérlés, kamera felbontása 13 Mpx
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AME1038
4,6 91×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Leárazás -13 %
36 890 Ft 42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
4,6 57×
TP-Link Tapo C500
IP kamera kültéri forgatható Wi-Fi kamera
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_010
4,7 17×
Shelly 2PM Plus, relé modul áramfogyasztás méréssel, WiFi
WiFi kapcsoló - világítás, elektromos hálózat és ablak, ajtó, és kapu számára, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, hálózati, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHELL22_01
AQARA intelligens foglalat - Okos konnektor
Típusok
4,2 39×
AQARA intelligens foglalat
Okos konnektor - ZigBee segítségével működés: központi egységgel, Aqara Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA_0012
4,4 36×
Immax NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0, BT v3
Központi egység - világítás, fűtés és hűtés, elektromos hálózat, biztonsági rendszer és smart-home, WiFi 2,4 GHz, Tuya és Apple Siri kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol és magyar nyelvű felület, hálózati
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_32
4,6 13×
TP-Link Tapo T310
Érzékelő intelligens hőmérséklet-érzékelő
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_013
4,6 23×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa51
5,0
Philips Hue White Ambiance 13W 1600 E27
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 13 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 67 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21018
4,3 170×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 4 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása, IP20
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd14
4,6 11×
Immax NEO 3x Smart mágneses érzékelő ajtókhoz és ablakokhoz, Zigbee 3.0
Detektor - Smart mágneses érzékelő ablakokhoz és ajtókhoz, hogy biztonságban tudd otthonod, ZigBee 3.0, három darab a csomagban, CR2032 elem, Immax NEO PRO alkalmazás 60 nyelven elérhető, és kompatibilis az iOS, Android, az Amazon rendszerrel, Alexa hangalapú asszisztenssel, Apple Siri rövidítések, Google Assistant és TUYA rendszerek, LIDL - 4 896,67 Ft/db
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_30
4,5 23×
Sonoff DUALR3 2-Gang Wi-Fi Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás, elektromos hálózat, ablak, ajtó, és kapu és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, hálózati, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNF21a040
4,6 65×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,8 36×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (1x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati tápegység, 1x állvány, 1x rögzítő csipesz TV-hez, ragasztószalag és installációs anyag), fekete, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
Leárazás -18 %
32 890 Ft 39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18122

Amazon Alexa

Amazon Alexa

A Amazon Alexa kategóriában összesen 2152 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó amazon Alexa Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább amazon Alexa A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb amazon Alexa A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: amazon Alexa vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ